gbak Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 κατευθειαν σωζεις το μπουκμαρκ πανω στην μπαρα απλα στον εξπλορερ9 την ονομαζει σαν favorites bar *εδιτ κανε δεξι κλικ στο πανω πλαισιο του εξπλορερ και τικαρε το favorites bar
byrond Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Να υποθεσω οτι ολοι εσεις που αποδοκιμαζετε τη κινηση αυτη, το δοκιμασατε, ειδατε πως δουλευει (εστω και σε πρωιμη φαση) Τουλαχιστον εγω το βρισκω πολυ καλο μιας και περιμενα καιρο κατι αναλογο (για Chrome μιλαω παντα)
Bourdoulas Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά κάθεστε και λέτε για τα phishing sites λες και ο αρχάριος χρήστης δεν θα την πατήσει βλέποντας μια ολόιδια σελίδα της Alpha Bank. Ακόμα και ολόκληρη η διεύθυνση να φαίνεται www.eisaikoroido.gr/alphabank/ ή alfabank.gr, ο αρχάριος θα την πατήσει.
KilliK Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 εβαλα την canary chrome και ενεργοποιησα το compact navigation mode αλλα δεν βρισκω καμια επιλογη στο tabstrip για την ενεργοποιηση του tabs auto-hide. what gives?
orotoi Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Με την ευκαιρία να έφευγε και αυτό που μας βασανίζει χρόνια τώρα "http://www." Αντε να χρειαζότανε να βάζουμε κανενα "ftp." μπροστά ΜΟΝΟ όταν πρόκειται για ftp Αλλιώς, αυτόματα μιλάμε πάντα για http γιατί σε βασανίζει? αφου δε χρειάζεται να το βάζεις..
Tigran Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Fullscreen mode με εμφάνιση των καρτέλων όταν πατάς Alt+Tab θα ήταν η καλύτερη λύση πιστεύω. Απόκρυψη των tabs λοιπόν, όχι της μπάρας διευθύνσεων. Άποψη μου
JohnXarxas Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 γιατί ενοχλείστε που δεν θα φαίνεται η διεύθυνση σε normal mode, και δεν ενοχλείστε που φαίνεται σε full screen
xpapias Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μωρέ καλό είναι, ειδικά αν θες να κρατήσεις screenshot από σελίδα. Απλά ο chrome έχει γεμίσει ένα σωρό παραξενιές κρατάει μνήμη και κρασάρει εύκολα. Πολύ βολικός και φιλικός ο chrome. Αλλά αυτό που δουλεύει καλύτερα στον υπολογιστή μου τουλάχιστον είναι ο Opera. Και ναι, τα έχω εγκαταστήσει όλα (FF/IE/Opera/Chrome).
kiriakos123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Χρήσιμη αλλαγή για χρήστες που χρησιμοποιούν notebooks.
lefi Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Βασικά η προσπάθεια για αλλάγες ατην εμφάνιση οδηγεί σε υπερβολές, νομίζω ότι η γραμμή διευθήνσεων πρέπει να εμφανίζεται πάντα. Επίσης το google chrome έχει την καλήτερη δυνατή εμφάνιση δεν απαιτήται κάτι καλήτερο, μετά πάμε στην πλήρη οθόνη.
KilliK Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA καποια συγκριτικα screenshots που εκανα στο netbook μου: Firefox 4 normal view Firefox 4 compact view Firefox 4 εμφανιση urlbar Chrome 13 normal view Chrome 13 compact view Chrome 13 εμφανιση urlbar ε ναι ο Chrome εχει την καλυτερη δυνατη εμφανιση,indeed...
gnsX Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA καποια συγκριτικα screenshots που εκανα στο netbook μου: Firefox 4 normal view Firefox 4 compact view Firefox 4 εμφανιση urlbar Chrome 13 normal view Chrome 13 compact view Chrome 13 εμφανιση urlbar ε ναι ο Chrome εχει την καλυτερη δυνατη εμφανιση,indeed... Δηλαδή εγκαθιστάς τον Firefox και έχει αυτή την εμφάνιση ε; Για πες πως γίνεται να πω στην μάνα μου να το κάνει
JohnXarxas Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μήπως εννοούσες αυτό? Μωρέ καλό είναι, ειδικά αν θες να κρατήσεις screenshot από σελίδα. Απλά ο firefox έχει γεμίσει ένα σωρό παραξενιές κρατάει μνήμη και κρασάρει εύκολα. Πολύ βολικός και φιλικός ο chrome. Αλλά αυτό που δουλεύει καλύτερα στον υπολογιστή μου τουλάχιστον είναι ο Opera. Και ναι, τα έχω εγκαταστήσει όλα (FF/IE/Opera/Chrome). XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA καποια συγκριτικα screenshots που εκανα στο netbook μου: Firefox 4 normal view Firefox 4 compact view Firefox 4 εμφανιση urlbar Chrome 13 normal view Chrome 13 compact view Chrome 13 εμφανιση urlbar ε ναι ο Chrome εχει την καλυτερη δυνατη εμφανιση,indeed... που βρήκες τις αναβαθμίσεις για να φαίνεται έτσι? ο crhome όντως πιο στυλάτος
KilliK Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 ο crhome όντως πιο στυλάτος και στυλ εχει ο firefox,απο ολα εχει: Firefox 4 normal view Firefox 4 compact view Firefox 4 εμφανιση urlbar Chrome 13 normal view Chrome 13 compact view Chrome 13 εμφανιση urlbar Η πλακα ειναι οτι ο Firefox ακομα και με το skin του Chrome προσφερει μεγαλυτερη επιφανεια εργασιας απο οτι ο ιδιος ο Chrome. XAXAXAXAXAXAXAXA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα