A_panM Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 παοδια εχω εναν σκληρο ο οποιος ειναι χωρισμενος σε 3 partition, 1 για τα windows, 1 για τα αρχεια μου και υπαρχει και αλλο ενα το οποιο ειναι 100ΜΒ το οποιο εχει ονομα δεσμευμενο απο το συστημα.αυτο τι ειναι ακριβως?επισης θελω να μου πειτε με ποιο προγραμμα μπορω να το ενσωματωσω σε καποιο απο τα αλλα 2 partition.
TheELF Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 δεσμευμενο απο το συστημα.αυτο τι ειναι ακριβως Είναι δεσμευμένο από το σύστημα. Για την ακρίβεια εκεί έχει ο,τι χρειάζεται για να γίνει εκκίνηση από τον δίσκο και να φορτωθούν τα windows,άποψή μου άστο ήσυχο μόνο προβλήματα θα έχεις.
driftingcris Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Φανταζομαι οτι εκει αποθικευουν διαφορα τα windows... Για αρχη δες αν κανει format το partition που λες..... Αν ειναι ετσι TheELF τοτε ακυρον απο εμενα
A_panM Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 ok καποιο προγραμμα ωστε να δημιουργω partitions?
driftingcris Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Εγω δεν εχω ιδδεα... Partitions κανω παντα μεσο του cd των winxp και μετακανω εγγατασταση windows....
TheELF Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 easeus EASEUS Partition Master Home Edition Ελεύθερο και καλό,αν το θες για να κάνεις merge το διαμέρισμα των 100Mb σιγουρέψου ότι έχεις τα σημαντικά σου αρχεία σε ασφαλή μέρος και κάποιο live-cd με ubuntu ποτέ δεν βλάπτει.
A_panM Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 easeus EASEUS Partition Master Home Edition Ελεύθερο και καλό,αν το θες για να κάνεις merge το διαμέρισμα των 100Mb σιγουρέψου ότι έχεις τα σημαντικά σου αρχεία σε ασφαλή μέρος και κάποιο live-cd με ubuntu ποτέ δεν βλάπτει. οκ σε ευχαριστω για το προγραμμα!οσο για τα αρχεια μου ενταξει εχω βαλει τον δισκο σε αλλον υπολογιστη και τα αρχεια μου ειναι υπο ελεγχο.βασικα αν μπορουσεσ να με βοηθησεισ λιγο με το προγραμματακι διοτι δεν ξερω να το χρηιμοποιω καν.το εψαξα λιγο αλλα τπτ.θελω να συγχωνευσω το κομματι με τα 100ΜΒ.
glachanas75 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Υπαρχει ενα πολυ καλο προγραμμα για recovery-particion και αλλα.Λεγεται EASEUS.http://www.easeus.com
TheELF Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 οκ σε ευχαριστω για το προγραμμα!οσο για τα αρχεια μου ενταξει εχω βαλει τον δισκο σε αλλον υπολογιστη και τα αρχεια μου ειναι υπο ελεγχο.βασικα αν μπορουσεσ να με βοηθησεισ λιγο με το προγραμματακι διοτι δεν ξερω να το χρηιμοποιω καν.το εψαξα λιγο αλλα τπτ.θελω να συγχωνευσω το κομματι με τα 100ΜΒ. Πας στο 100MB και το κάνεις delete,μετά πας στο C και το κάνεις Resize/move ώστε να πιάσει και τα 100MB,μετά πάνε στης ιδιότητες του C και κάνε το primary και active μετά κάνεις εκκίνηση με το DVD τον windows με το οποίο έγινε η εγκατάσταση και κάνεις repair.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.