piranhagr Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Καλησπέρα Κάποιος γνωστός μου ζήτησε αν μπορώ να του φτιάξω ένα Site που θα βάζει διάφορα Θέματα (Άρθα) Αλλά να μπορούν η επισκέπτες να σχολιάζουν κάτω απο τα άρθα αν το εγκρίνει ο Δημιουργός του Άρθου Πρόκριτε για Site με Πολύ Κείμενο (κατά κύριο λόγο) Ποιο CMS προτείνεται ; Έχω ασχοληθεί με Joomla αλλά μόνο σε εγκατάσταση και παραμετροποίηση (Δημιουργία Κατηγοριών, Αλλαγή Θέματος κλπ, απλά πράγματα) Αλλά σκέφτομαι ίσως είναι καλύτερα το WordPress Προτάσεις ;
Haldol Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Βάση λογικής όλα το κάνουν... Πάντως το Drupal που έστησα localhost πριν λίγο να τσεκάρω κάτι, το κάνει.
piranhagr Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Drupal !!! νομίζω ότι και το techblog.gr πρέπει να είναι σε Drupal και το έχει και εκείνο Ευχαριστώ, Δεν το είχα σκεφτεί !!! (Και να πεις 3 είναι τα ποιο γνωστά Joomla,Drupal,Wordpress!!!)
alexitsios Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Το Drupal αν και είναι από τα καλύτερα cms, θα το χρησιμοποιούσα μόνο σε corporate περιστάσεις. Το wordpress ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτά που ζητάς και είναι ιδιαίτερα εύχρηστο cms. Η ελληνική κοινότητα Wordpress (wordpress-gr.org) έχει φτιάξει επίσης διάφορα εκπαιδευτικά βίντεο, οπότε δεν θα δυσκολευτείς να το στήσεις. wordpress tutorials Το joomla καλό είναι, αλλά με την τροπή που έχουν αρχίσει να παίρνουν τα πράγματα, δεν θα το συνιστούσα. Η καλύτερη πλατφόρμα αυτή τη στιγμή για εμένα είναι το wordpress.
Themis-T Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Αλλά να μπορούν η επισκέπτες να σχολιάζουν κάτω απο τα άρθα αν το εγκρίνει ο Δημιουργός του Άρθου Πρόκριτε για Site με Πολύ Κείμενο (κατά κύριο λόγο) WordPress. Εύκολο και γρήγορο.
piranhagr Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ακριβώς Μπορώ όμως να γράφουν το σχόλιο του επισκέπτη και να αποφασίζει ο athor αν θα το εγκρίνει ή όχι;;; Και μετά να εμφανίζετε Διόρθωση το είδα το έχει An Adminitrator must always approve the comment
antonisid Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Βέβαια κάθε σχόλιο μπαίνει σε αναμονή κι απο κει και πέρα το κάνεις είτε approve,trush,spam κτλ!
dolph Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Πολύ καλό είναι και το Disqus (γίνεται embed και στο blogspot αν θέλεις).
piranhagr Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Πολύ καλό είναι και το Disqus (γίνεται embed και στο blogspot αν θέλεις). Αν είδα σωστό παράδειγμα καλό φαίνεται.. υπάρχει κάποιο site για να δω στην πράξη; ή κάποιο demo ή σωστά βρήκα αυτό το σιτε
alexitsios Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 όχι αυτό που βρήκες είναι το σωστό. Αυτό είναι το disqus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.