nikomas50 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Και εφοσον λεει οτι ο φακελος δεν ειναι δικος του ποιος ξερει πως ειναι η δομη μεσα. Εχω δει σε υπολογιστες στο my documents να περιλαμβανει μεσα αλλο My documents απο προηγουμενη αντιγραφη! Από τη στιγμή που χωράει στο root του D:\ λογικά θα χωράει και στο root του C:\
PP1969 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Tελικα το τακτοποιησα το θεμα εντοπιζοντας και μικραινοντας τα ονοματα, ευχαριστω οσους βοηθησαν. Ενα αλλο περιεργο ειναι οτι μου ελεγε σε καποια αρχεια οτι ηδη υπαρχουν στο φακελο προορισμου, και αν θελω να αφησω τα ιδια ή να γραψω πανω τους. Και με ιδιο και με διαφορετικο μεγεθος.
TheELF Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ενα αλλο περιεργο ειναι οτι μου ελεγε σε καποια αρχεια οτι ηδη υπαρχουν στο φακελο προορισμου, και αν θελω να αφησω τα ιδια ή να γραψω πανω τους. Και με ιδιο και με διαφορετικο μεγεθος. Φαντάζομαι ότι μιλάς για φακέλους,όταν αντιγράφεις έναν φάκελο και υπάρχει ένας με το ίδιο όνομα στον προορισμό σε προειδοποιεί ότι θα συγχωνευτούν.
Bspus Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Νομίζω περιορισμός του NTFS είναι, οπότε και ένα Live Linux να έβαζες μάλλον δε θα γινόταν η δουλειά. Έχω πάντως το Mint Linux Live CD (πολύ εύκολο και ευχάριστο) έτοιμο για τέτοιες περιπτώσεις και θα το δοκίμαζα κι αυτό. Και εγω ετσι νομιζα αλλα τελικα δεν ειναι περιορισμος του NTFS αλλα του Windows API http://support.microsoft.com/kb/177665/EN-US/ Το NTFS συμφωνα με το wikipedia φτανει μεχρι 32k. Μονο το καθε subfolder η filename εχει τον περιορισμο των 255 χαρακτηρων http://en.wikipedia.org/wiki/NTFS#Limitations
PP1969 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Φαντάζομαι ότι μιλάς για φακέλους,όταν αντιγράφεις έναν φάκελο και υπάρχει ένας με το ίδιο όνομα στον προορισμό σε προειδοποιεί ότι θα συγχωνευτούν. Δε θυμαμασι αν ηταν φακελοι ή αρχεια, το μυνημα ηταν το συνηθισμενο, να γραψεις πανω του ή να το αφησεις ως εχει, το θεμα ειναι οτι δεν θα επρεπε να βρει παρομοιο φακελο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.