PP1969 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Win 7. Πως απαλλασoμαι απ αυτο το ηλιθιο μυνημα κατα την ενδομεταφορα αρχειων "Υπερβολικα μεγαλη διαδρομη προορισμου Τα ονοματα αρχειων ειναι πολυ μεγαλα για το φακελο προορισμου. Μπορειτε να μικρυνετε το ονομα αρχειου και να προσοπαθησετε ξανα ή να δοκιμασετε καποια αλλη θεση με συντομοτερη διαδρομη" Ποια ειναι η αλλη θεση με τη συντομοτερη διαδρομη?
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 εγω οταν μου ετυχε το αντιστοιχο απλα εκανα copy το ονομα του αρχειου, μετα μετα-ονομασα το αρχειο σε "1", το μετεφερα εκει που ηθελα και μετα το μετα-ονομασα παλι με paste.
PP1969 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Αν εχεις ομως folder με 100δες αρχεια μεσα θες πολυ ωρα να εντοπισεις τα δεκαδες αρχεια που λεει και να τα διορθωσεις ωστε να τα μεταφερεις... Ηλιθιο bug σε αρχεια μαλιστα που δεν εχουν καν μεγαλο ονομα. Πως διορθωνεται? Αν ειναι δυνατον να μη μπορουμε να κανουμε μεταφορες απο δισκο σε δισκ
TheELF Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μπορείς να μας δώσεις εδώ την διαδρομή να δούμε τι γίνεται;
PP1969 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ποια διαδρομη, του προορισμου? Απλα θελω να μεταφερω εναν folder 20GB απο τον δισκο D στο δισκο C, και συγκεκριμενα στον φακελο "Τα εγγραφα μου". Εσυ αυτο το μυνημα το εχεις δει ποτε?
TheELF Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ποια διαδρομη, του προορισμου? Απλα θελω να μεταφερω εναν folder 20GB απο τον δισκο D στο δισκο C, και συγκεκριμενα στον φακελο "Τα εγγραφα μου". Εσυ αυτο το μυνημα το εχεις δει ποτε? Διαδρομή του φακέλου που θες να αντιγράψεις. Ναι έχει τύχει σε φάκελο που κατέβασα και είχε όνομα σιδηρόδρομο και με κενά,ψάξε μέσα στα 20GB κάποιος φάκελος(ή αρχείο) τέτοιος θα υπάρχει.
PP1969 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Σε καλυψε η διαδρομη που ειπα? Τι να ψαξω φιλε, εξηγησα οτι δε γινεται. Ειναι δεκαδες τα αρχεια που θελουν αλλαγη/σμικρυνση ονοματος και πρεπει να τα αναζητησω μεσα απο 100δες αρχεια. Ο folder ειναι 20GB... Moυ εχει συμβει κι αλλες φορες αλλα αυτη τη φορα ο folder ειναι πολυτιμος και πρεπει να τον μεταφερω χωρις καμμια απωλεια. Σημειωσε οτι κατα τη μεταφορα με usb στικακι δεν εμφανιστηκε κανενα μυνημα. (και δε προκειται απαραιτητα για ονοματα-σιδηροδρομους, προκειται για bug).
TheELF Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Έχεις δηλαδή ένα φάκελο «D:\Τα έγγραφά μου» που μέσα γίνεται της κακομοίρας και θέλεις να των αντιγράψεις στο c:, που ακριβώς;;; Χύμα,έτσι στο C: δοκίμασες να τον γράψεις;; έχεις μήπως ξενόγλωσσα windows;
ahristos Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Το όνομα του αρχείου περιλαμβάνει και τη διαδρομή του. Το αρχείο μπορεί να λέγεται απλώς a.htm αλλά άμα είναι μέσα στη διαδρομή D:\Τα έγγραφά μου\κλπ\κλπ\............\κλπ\a.htm όλα αυτά τα γράμματα προστίθενται. Άμα ξεπεράσουν τα 256 υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασε να ζιπάρεις όλον τον φάκελο, καλύτερα RAR που έχει λιγότερους περιορισμούς και να το μεταφέρεις σαν ένα αρχείο.
PP1969 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Έχεις δηλαδή ένα φάκελο «D:\Τα έγγραφά μου» που μέσα γίνεται της κακομοίρας και θέλεις να των αντιγράψεις στο c:, που ακριβώς;;; Χύμα,έτσι στο C: δοκίμασες να τον γράψεις;; έχεις μήπως ξενόγλωσσα windows; Oχι, εχω ενα φακελο που βρισκεται στον δισκο D(μεταφερθηκε απο αλλο pc με περιβαλλον xp, αν εχει σημασια) και θελω να τον βαλω στα Eγγραφα μου του δισκου C, που ειναι ο τοπικος δισκος με λειτουργικο 7. Δοκιμασα επισης να τον βαλω στο desktop αλλα παλι βγαζει αυτο το ηλιθιο μυνημα. Δε γινεται της κακομοιρας, απλα ο φακελος εχει πολλα μεσα και δεν ειναι δικος μου, οποτε δε μπορω καν να ξερω που βρισκονται τα δεκαδες αρχειακια που μου ζηταει να μετονομασω. Τα Win xp/7 ειναι στην ελληνικη. Το όνομα του αρχείου περιλαμβάνει και τη διαδρομή του. Το αρχείο μπορεί να λέγεται απλώς a.htm αλλά άμα είναι μέσα στη διαδρομή D:\Τα έγγραφά μου\κλπ\κλπ\............\κλπ\a.htm όλα αυτά τα γράμματα προστίθενται. Άμα ξεπεράσουν τα 256 υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασε να ζιπάρεις όλον τον φάκελο, καλύτερα RAR που έχει λιγότερους περιορισμούς και να το μεταφέρεις σαν ένα αρχείο. Μηπως με το rar υπαρξει απωλεια? Εχω κακη εμπειρια στο παρελθον. Ειναι αδιανοητο παντως σε ενα συγχρονο λειτουργικο οπως τα 7-64 να μη μπορεις να μεταφερεις αρχεια μεσα στο ιδιο το συστημα σου!
ahristos Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μηπως με το rar υπαρξει απωλεια? Εχω κακη εμπειρια στο παρελθον. Ειναι αδιανοητο παντως σε ενα συγχρονο λειτουργικο οπως τα 7-64 να μη μπορεις να μεταφερεις αρχεια μεσα στο ιδιο το συστημα σου! Χμ... Πέρασαν χρόνια από τότε που το έκανα για τελευταία φορά, δεν θυμάμαι. Πιθανώς να τα μετονομάσει, αλλά θα ειδοποιήσει πρώτα. Επίσης οι καινούριες εκδόσεις του WinRAR θα τα καταφέρνουν καλύτερα. Ή το 7zip επίσης.
PP1969 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Tελικα και με το rar παλι το ιδιο μυνημα βγαζει...
ahristos Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ωραία, έχεις μπροστά σου ένα Σαββατοκύριακο ελεύθερο για να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τον υπολογιστή Μετονόμασε αρχικά το φάκελο που θέλεις να μεταφέρεις σε ¨1¨ ας πούμε (ένα τυχαίο γράμμα ή αριθμό). Γλυτώνεις έτσι 15 ψηφία από τη διαδρομή. Μετά προσπάθησε να τον αντιγράψεις κατευθείαν στο C:\ . Γλυτώνεις έτσι άλλα 20-30 ψηφία σε σχέση με το να τον αντέγραφες στην επιφάνεια εργασίας ή στα Έγγραφά μου. Άμα δεν φτάνει αυτό προσπάθησε να καταλάβεις ποιοι φάκελοι πιθανώς να δημιουργούν το πρόβλημα και μετονόμασέ τους (το ευχάριστο Σαββατοκύριακο που λέγαμε ). Νομίζω περιορισμός του NTFS είναι, οπότε και ένα Live Linux να έβαζες μάλλον δε θα γινόταν η δουλειά. Έχω πάντως το Mint Linux Live CD (πολύ εύκολο και ευχάριστο) έτοιμο για τέτοιες περιπτώσεις και θα το δοκίμαζα κι αυτό. Σίγουρα κάποια πιο εύκολη λύση θα βρεθεί ψάχνοντας στο διαδίκτυο και θα το έκανα κι εγώ γιατί με βασάνισε την τελευταία φορά, αλλά σήμερα γιορτάζει η μισή Ελλάδα και βιάζομαι.
nikomas50 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Το μύνημα αναφέρεται στο μήκος της διαδρομής. Ο φάκελος "Τα έγγραφά μου" δε βρίσκεται στον C: αλλά στο C:\Users\user\Documents και αυτό μεγαλώνει το μήκος της διαδρομής. Αν αντιγράψεις το φάκελο που θέλεις από τον D:\ απ' ευθείας στον C:\ δε θα έχεις πρόβλημα πιστεύω.
Bspus Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Το μύνημα αναφέρεται στο μήκος της διαδρομής. Ο φάκελος "Τα έγγραφά μου" δε βρίσκεται στον C: αλλά στο C:\Users\user\Documents και αυτό μεγαλώνει το μήκος της διαδρομής. Αν αντιγράψεις το φάκελο που θέλεις από τον D:\ απ' ευθείας στον C:\ δε θα έχεις πρόβλημα πιστεύω. Και εφοσον λεει οτι ο φακελος δεν ειναι δικος του ποιος ξερει πως ειναι η δομη μεσα. Εχω δει σε υπολογιστες στο my documents να περιλαμβανει μεσα αλλο My documents απο προηγουμενη αντιγραφη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.