gavros10 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 καλησπερα ανοιξα απο περιεργεια ενα blog να δω πως ειναι μου εχει μια επιλογη οπου μπορω να επεξεργαστω τον κωδικα υπαρχει καποιος περιορισμος; μπορω να κανω τα παντα; δεν εχω ιδεα απο προγραματισμο ακομα και θα ηθελα λιγο τα φωτα σας
alexitsios Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Αν και η καλύτερη επιλογή ίσως θα ήταν να φτιάξεις ένα σε wordpress, για αρχή το blogspot καλό είναι, αρκεί να ξέρει για τι το θέλεις. Περιορισμός δεν υπάρχει από την Google, αλλά το ίδιο το blogger έχει περιορισμούς ως προς τη δομή του. Δεν κάνει για τίποτα άλλο πέρα από ένα απλό blog και ουσιαστικά το περιεχόμενο δεν σου ανήκει.
alexitsios Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ανά πάσα ώρα και στιγμή το blogger έχει το δικαίωμα να σου κλείσει το λογαριασμό. Εάν έχεις δικό σου site, εσύ είσαι ο κύριος κάτοχος. Τι ακριβώς θες να κάνεις με το blogger?
gavros10 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 ετσι για την πλακα το ανοιγω αλλα δεν ειναι μονο αυτο. θελω να φτιαξω κατι το οποιο να με διαχωριζει απο τους αλλους να ενημερωνω τον κοσμο, να γραφω δικα μου αρθρα ωστε να αναπτυξω διαφορα πραγματα. επειδη ειμαι 17 και δεν εχω δικα μου λεφτα οπως φανταζεσαι θελω στο μελλον να ανοιξω ενα δικο μου φορουν και το blog πιστευω οτι ειναι μια καλη αρχη ωστε να μαθω καποια πραγματα παραπανω
alexitsios Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Βέβαια δεν είναι ακριβή υπόθεση να τα κάνεις αυτά. Με 50 ευρώ το έτος, μπορείς να πάρεις hosting + domain. Παρόλα αυτά, θα σου συνιστούσα να αγοράσεις τουλάχιστον ένα domain στο blogger, ώστε να σου ανήκει το όνομα τουλάχιστον. Πρόσφατα έφτιαξα μια σελίδα με blogger με custom domain: best manga reviews. Το blogger έχει δυνατότητες, αρκεί να ξέρει για τι το θέλεις. Για ένα απλό blog χωρίς πολλές απαιτήσεις θα σου έκανε και μπορείς να φτιάξεις και το δικό σου template.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.