Giannisrethymno Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά,τον έβαλα σε σταθερό και έκανα εύκολα αναβάθμιση. Hurin thanks.
Vasilis 07 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Πάντως και μετά την αναβάθμιση το firmware εμφανίζεται το ίδιο 1ΑQ10001.
gtsamour Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ε τοτε μάλλον είχε ήδη περασμένη την τελευταία. Πήρα σήμερα τον Seagate. Ερχεται με την τελευταία έκδοση CC32 ήδη περασμένη. Τζάμι. Ταχύτητα εγγραφης μεγάλου αρχείου απο γρήγορο δίσκο στον green Seagate : 90 mb/sec. Για την ώρα είναι εντελώς αθόρυβος, μονο αν κολλήσεις το αφτί σου πάνω στο δίσκο ακους ένα ελαφρό τικ τικ.
TreckeR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Η μητρική μου υποστηρίζει μέχρι sata2...λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα που ο seagate ειναι sata3? Λογικά δεν ειναι backwards compatible? Δέν ειναι δα και τόσο παλιά η μητρική μου....
gtsamour Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Και η δική μου μέχρι sata2 υποστηρίζει, ειναι η asus p5q. Μια χαρα παιζει ο seagate. Ακομα και αν εχει πρόβλημα ο δισκος έχει jumpers πάνω του που τον κάνουν sata2. Aλλά λογικά δε θα χρειαστεί να πειράξεις τίποτα.
mindtrapper Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ε τοτε μάλλον είχε ήδη περασμένη την τελευταία. Παλιό και καινούργιο firmware ίδιο νούμερο ακριβώς, θα έπρεπε να βάλουν κανένα "b" δίπλα να καταλαβαίνουμε τι γίνεται...
kingdragon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Η απάντηση βρίσκεται εδώ: http://sourceforge.net/apps/trac/smartmontools/wiki/SamsungF4EGBadBlocks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.