Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG 2TB SATA2 στα 69 €

nek4d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα τον samsung.

Αφού τον συνδέσω και κάνω διαμόρφωση χρειάζεται να τρέξω κανα διαγνωστικό τεστ ή να αναβαθμίσω firmware??

Πάει για αποθήκη ο συγκεκριμένος και με ενδιαφέερει να να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα τον samsung.

Αφού τον συνδέσω και κάνω διαμόρφωση χρειάζεται να τρέξω κανα διαγνωστικό τεστ ή να αναβαθμίσω firmware??

Πάει για αποθήκη ο συγκεκριμένος και με ενδιαφέερει να να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Άντε μεγειές.

Κοίτα δεν είναι κακό να του κάνεις έναν έλεγχο (εγώ του πέρασα ένα HD tune check). Επίσης μετά το format κάνε του και ένα firmware update.

Δημοσ.

xlibuu.jpg

Τα Screenshots από την τζαμπαντάν έδοση του HD Tune.

Κάποιος που νοιώθει ας με πει κι εμένα αν πρέπει να αναβαθμίσω το firmware.

Ή αν παρατηρήσει κανείς τπτ περίεργο ας με ενημερώσει αν έχει την καλοσύνη.

Σας μερσώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Παιδια να μην σας παρω στο λαιμο μου,αλλα και εγω που τον πατσαρα 1AQ1 μου λεει ως firmware.

(Αυτο ομως μόνο ,χωρις το 0001 απο πίσω)

Δημοσ.

Βοηθήστε ρε παιδιά.Από macos δεν ξέρω πως να κάνω το update.Με parallels desktop δε κατάφερα να

μπώ σε περιβάλλον ms-dos.

Δοκίμασα με το netbook+Windows 7 και έκανα το usb stick μου bootable και τρέχει

ms-dos.Μόλις όμως του βάλω επάνω τον samsung κολλάνε όλα και δεν τρέχει καμμία εντολή.

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Δημοσ.

Βοηθήστε ρε παιδιά.Από macos δεν ξέρω πως να κάνω το update.Με parallels desktop δε κατάφερα να

μπώ σε περιβάλλον ms-dos.

Δοκίμασα με το netbook+Windows 7 και έκανα το usb stick μου bootable και τρέχει

ms-dos.Μόλις όμως του βάλω επάνω τον samsung κολλάνε όλα και δεν τρέχει καμμία εντολή.

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Αν τον συνδέεις μέσω usb, δεν πρόκειται να τον δει.

Δημοσ.

Και γω μολις τον χτύπησα αφού διάβασα αρκετά καλές κριτικές....ελπιζω με τα 7ρια να μην εχω προβλημα με το advance format στα 4Κ......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...