babinosman Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Οτι παραγει θορυβο , παραγει. 0.0dB να έχει ειναι αδυνατο και θεωρηται αθεμητος ανταγωνισμος προς τους υπολοιπους σκληρους.θα του εκαναν μυνηση. Οταν αναπνεει ενας οποιοσδηποτε ανθρωπας παραγει θορυβο 10dB τουλαχιστον. Επισης η ακτινοβολια που παραγεται ειναι υπαρκτη,οσο υπαρκτη ειναι και η κοσμικη ακτινοβολια που μας διαπερνα καθημερινα προερχομενη απο τα υπολοιπα γειτονικα συμπαντα. το review ειναι του tomshardware και τον έχει 0.0dB σε θόρυβο.Προφανως και δεν εχει μετρηθει ο δίσκος για τον αλφα ή βητα λογο.Απλως το θεωρησαν δεδομενο οι του toms ,ότι οποιος μπει στον κόπο να διαβασει τo αρθρο με τους σκληρους θα το καταλαβει μονος του οτι ΔΕΝ μετρηθηκε ο δίσκος. Η ενα άλλο σεναριο είναι να τον μέτρησαν και να ξέχασαν να τον βάλουν στην πρίζα.Η οπως επισης να κοπηκε το ρευμα την στιγμη της μέτρησης.
moredread Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Το έχω δόσει ήδη παραπάνω αλλά πάρε πάλι http://www.tomshardware.com/charts/2009-3.5-desktop-hard-drive-charts/compare,1030.html?prod%5B4783%5D=on&prod%5B4717%5D=on Βέβαια αν δεν τον δώ ο ίδιος όταν έρθει δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Το Tom's hardware guide είναι αξιόπιστο όμως.. ίσωσ τον έχει μετρήσει σε αδρανή κατάσταση(όπου σβήνει αν δεν χρησιμοποιείται) δες εδώ : http://www.silentpcreview.com/article1181-page5.html είναι μάλιστα πιο θορυβώδης απο τον F4
defacer Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Παρελαβα σημερα τον samsung.Παρολο που στην διαχειρηση συσκευων αναγνωριζεται,οταν παω στον "Υπολογιστης μου" δεν φαινετε πουθενα οσα reboot και αν εκανα.Ξερει κανεις τι παιζει? Πρέπει να κάνεις πρώτα initialize το δίσκο, μετά να δημιουργήσεις partition (τουλάχιστον και συνήθως ένα) και τέλος να κάνεις format το/τα partition για να τον δεις εκεί. Ξεκίνα με το initialize: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc782513(v=ws.10).aspx Βέβαια αν δεν τον δώ ο ίδιος όταν έρθει δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Το Tom's hardware guide είναι αξιόπιστο όμως.. Αναλόγως ποιον ρωτάς. Προσωπικά θεωρώ ότι κάποτε ήταν, αλλά εδώ και χρόνια όχι πια. Προσωπικά εμπιστεύομαι σε μόνιμη βάση μόνο Anandtech/Tech Report/SPCR.
Ntinaras Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Οτι παραγει θορυβο , παραγει. 0.0dB να έχει ειναι αδυνατο και θεωρηται αθεμητος ανταγωνισμος προς τους υπολοιπους σκληρους.θα του εκαναν μυνηση. Οταν αναπνεει ενας οποιοσδηποτε ανθρωπας παραγει θορυβο 10dB τουλαχιστον. Επισης η ακτινοβολια που παραγεται ειναι υπαρκτη,οσο υπαρκτη ειναι και η κοσμικη ακτινοβολια που μας διαπερνα καθημερινα προερχομενη απο τα υπολοιπα γειτονικα συμπαντα. το review ειναι του tomshardware και τον έχει 0.0dB σε θόρυβο.Προφανως και δεν εχει μετρηθει ο δίσκος για τον αλφα ή βητα λογο.Απλως το θεωρησαν δεδομενο οι του toms ,ότι οποιος μπει στον κόπο να διαβασει τo αρθρο με τους σκληρους θα το καταλαβει μονος του οτι ΔΕΝ μετρηθηκε ο δίσκος. Η ενα άλλο σεναριο είναι να τον μέτρησαν και να ξέχασαν να τον βάλουν στην πρίζα.Η οπως επισης να κοπηκε το ρευμα την στιγμη της μέτρησης. η απολυτη ησυχια σε ενα δωματιο ειναι καπου στα 21 db απλα (προφανως) οταν μετραγανε τον δισκο ηταν ειτε αρκετα ησυχος ειτε το υπολοιπο συστημα εκανε περισσοτερο θορυβο.εκτος κι αν τον μετραγανε σκετο
livaspy Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ο σκληρός δίσκος είναι απλά τσάμπα για τα χρήματα του...2ΤΒ - 69€...κι ας κάνει και λίγο θόρυβο...Το πρόβλημα είναι ότι πήγα στο e-shop και δεν δέχονταν κάρτες στο περιστέρι...Μόνο cash...Καταραμένη φτώχια...
hurin Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Σήμερα τον παρέλαβα. Ταχύτατος ο δίσκος με 130mb/s write και άλλο τόσο read, καμία σχέση με τον wd 500gb 7200rpm που ήδη έχω και τρέχει με ~70mb/s.
papath Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Παρελαβα σημερα τον samsung.Παρολο που στην διαχειρηση συσκευων αναγνωριζεται,οταν παω στον "Υπολογιστης μου" δεν φαινετε πουθενα οσα reboot και αν εκανα.Ξερει κανεις τι παιζει? Μηπως βρήκες λύση? Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.
heloo Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μηπως βρήκες λύση? Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Nαι,την λυση την λεει ενας φιλος παραπανω.Πατας δεξι κλικ στον υπολογιστης μου->διαχειρηση->διαχειρηση δισκων(στα αριστερα το βρισκεις) ->και μετα θα σου πει οτι εχει εγκατασταθει καινουριος δισκος.Εχει θα τον φορμαρεις θα του δωσεις ενα γραμμα και εισαι κομπλε.
papath Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Nαι,την λυση την λεει ενας φιλος παραπανω.Πατας δεξι κλικ στον υπολογιστης μου->διαχειρηση->διαχειρηση δισκων(στα αριστερα το βρισκεις) ->και μετα θα σου πει οτι εχει εγκατασταθει καινουριος δισκος.Εχει θα τον φορμαρεις θα του δωσεις ενα γραμμα και εισαι κομπλε. ΟΚ. τόττε δεν έχω το ιδιο πρόβλημα γιατί εμένα δεν εμφανίζεται ούτε στη διαχείρηση δίσκων. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο? Επίσης τον σύνδεσα με USB και τον βλέπει κανονικά όταν όμως τον βάζω σε κάποια SATA υποδοχή... τιποτα
Vasilis 07 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ΟΚ. τόττε δεν έχω το ιδιο πρόβλημα γιατί εμένα δεν εμφανίζεται ούτε στη διαχείρηση δίσκων. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο? Επίσης τον σύνδεσα με USB και τον βλέπει κανονικά όταν όμως τον βάζω σε κάποια SATA υποδοχή... τιποτα Τίς έχεις δοκιμάσει όλες τις SATA της μητρικής ?. Δοκίμασε και με άλλο SATA καλώδιο. Firmware update έχει κάνει κανένας ?
hurin Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Firmware update έχει κάνει κανένας ? Του έκανε και το update, για να είμαι σίγουρος. Για τον φίλο papath, κατέβασε το gparted live cd, κάψε το σε δισκάκι και μπούταρε με αυτό, και κάνε ότι λέει το βιντεάκι : http://gparted.sourceforge.net/download.php http://www.youtube.com/watch?v=5TK5YezY-Xc
papath Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Τίς έχεις δοκιμάσει όλες τις SATA της μητρικής ?. Δοκίμασε και με άλλο SATA καλώδιο. Firmware update έχει κάνει κανένας ? Μάλλον έβγαλα κάποια άκρη. Στον Η/Υ έχω 1 SSD και 2x500GB σε RAID 0. Οταν βγάζω τους 2x500GB τον samsung τον βλέπει κανονικά. Εχει κανείς δίσκους σε RAID και μετά να έχει προσθέσει τον samsung? \
livaspy Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Έχω εγώ 2 σε raid 0 - 2 απλούς sataII - και τον samsung...Κοίτα σε ποιό sata στην μητρική τον βάζεις...
papath Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Έχω εγώ 2 σε raid 0 - 2 απλούς sataII - και τον samsung...Κοίτα σε ποιό sata στην μητρική τον βάζεις... Εχω δοκιμάσει όλα τα ελευθερα. Οταν είναι μονος του ολα ΟΚ. με τους RAID τίποτα. Εχω SATA I&II τους RAID.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.