Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG 2TB SATA2 στα 69 €

nek4d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τσεκαρισμένο μετά από συνομιλία με φιλαράκι που δουλεύει στο eshop έχουν τρομερό πρόβλημα ρευστότητας και δεν την πολυπαλευουν πλέον. δυστυχώς ενώ ξεκίνησαν πολύ καλά μάλλον το είπαν το ποίημα και λιγοστεύουν επικίνδυνα οι επιλογες μας πλεον. Παλι καλα που υπαρχουν και επιλογες τυπου visionstudio και εχουμε ακομη εναλλακτικες. Αυτα... :-(

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι έγινε διαθέσιμο και ότι επειδή έχω βάλει να παραλάβω από το κατάστημα Αμαρουσίου το οποίοι κλείνει ( :shifty: ), να το παραλάβω από Χαλάνδρι.

Με πήραν και εμένα τηλέφωνο να μου πουν ότι έγινε διαθέσιμο και ότι επειδή έχω βάλει να παραλάβω από το κατάστημα Αιγάλεω το οποίο κλείνει, να το παραλάβω από Περιστερι.

Τους "χτύπησε" πολύ η κρίση

Δημοσ.

Με πήραν και εμένα τηλέφωνο να μου πουν ότι έγινε διαθέσιμο και ότι επειδή έχω βάλει να παραλάβω από το κατάστημα Αιγάλεω το οποίο κλείνει, να το παραλάβω από Περιστερι.

Τους "χτύπησε" πολύ η κρίση

κατι αλλο τους χτυπησε αλλα αστο καλυτερα να μην ξεκιναμε να αναλυουμε τις φταιει....

Δημοσ.

Πω ρε με τετοια τιμη θα τρεξω να τον παρω!!!

του e-shop είσαι?

αν ναι, ενημέρωσε μας πότε θα έχετε νέα παραλαβή.

Δημοσ.

Άμα έχουν πρόβλημα ρευστότητας ας ρίξουν τιμές και ας κάνουν κανονικές προσφορές μπας και ρεφάρουν.

Αλλιώς ρευστοποίηση και λουκέτο.

Δημοσ.

Παιδιά απότι είδα στην προσφορά http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-110519.html βγάζει έναν δίσκο Seagate τώρα αντί για τον Samsung που έβγαζε αρχικά. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301867 πάλι με 69.90 ευρώ.

Απ'ότι βλέπω έχει καλύτερα χαρακτηριστικά απο τον Samsung (5900 αντί 5400rpm και 64ΜΒ cache αντί 32ΜΒ του Samsung). Τον παράγγειλα και μου είπαν σε 4 εργάσιμες...

Δημοσ.

Προσοχή όμως ο Seagate είναι SATA 3!

Ε τι προσοχή...Ένας SATA3 δίσκος δεν είναι συμβατός με SATA2 motherboard?

Αφού όλοι έχουν jumper για να ρίχνεις την ταχύτητα σε SATA2... ΑΝ εχεις πρόβλημα

Έτσι και αλλιώς η προσφορά με τον Samsung δεν ισχύει πια, έχει αντικατασταθεί με τον Seagate. Πήρα και ρώτησα...

Δημοσ.

Όλοι οι ΣΑΤΑ3 ειναι συμβατοι με τα παλιοτερα (Ι και ΙΙ), όπως γινεται και με τα USB (1.1 2 και 3).

Εγώ ρε παιδιά απο άλλα φορουμς που διαβάζω, δεν βγάζουν τον Samsung καλυτερο απο τον Seagate. Και οι δύο έχουν θέματα που λύνονται με firmware update (εκτός και αν έχεις του τελευταίου batch οπότε θα είναι περασμένο το τελευταίο) αλλά για τον Seagate λένε ότι είναι ίσως ο ταχύτερος απο τους Green δίσκους που κυκλοφορούν. Επίσης κάπου διάβασα ότι αρχικά έβγαινε με 32ΜΒ cache και απο κάποια στιγμή κυκλοφορούσε με 64ΜΒ.

Ίσως (χωρίς να είμαι σίγουρος) να έβγαινε αργότερος με τα 32ΜΒ στα benchmarks που ποστάρατε παραπάνω. Και εδώ που τα λέμε πως γίνεται να είναι αργότερος με 500rpm και 32ΜΒ περισσότερα απο τον Samsung... ενώ είναι και πιο τελευταίας τεχνολογίας κιόλας.

PCMark Vantage

Score

Seagate : 4671.00

Samsung : 4517.00

http://www.tomshardware.com/charts/2009-3.5-desktop-hard-drive-charts/compare,1030.html?prod%5B4783%5D=on&prod%5B4717%5D=on

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...