babinosman Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 όποιος αγοράσει τον δισκό επειγόντως πριν τον δουλέψει να κάνει firmware update.Αλλιως υπο ορισμένες συνθήκες κάνει badsectors. http://forums.whirlpool.net.au/archive/1597038 Κατα τα άλλα έχει normal ταχύτητες και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες(πάνω απο 32C δεν έχει ανέβει ποτέ).
axlgk Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 όποιος αγοράσει τον δισκό επειγόντως πριν τον δουλέψει να κάνει firmware update.Αλλιως υπο ορισμένες συνθήκες κάνει badsectors. http://forums.whirlpool.net.au/archive/1597038 Κατα τα άλλα έχει normal ταχύτητες και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες(πάνω απο 32C δεν έχει ανέβει ποτέ). μα καλα καινουργια παρτιδα και δεν θα εχει το νεο firmware ?
papath Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέχρι να παραλάβουμε μπορεί να έχουν βγει και 1-2 firmwares ακόμη. Επίσης ΑΝ παραλάβουμε κάποια στιγμή πρέπει να κανουμε και κανα σταυρό γιατί αν τυχει προληματικό κομάτι θα υπάρχει το DOA 100 ημερών!!! μέχρι να αντικατασταθεί. Τελικά δεν ξερω αν είναι και τοσο καλή ιδέα η αγορα του δίσκου από το συγκεκριμένο κατάστημα. Σε μια περίπτωση προβληματικής motherboard έκαναν ένα μηνα και κάτι για να την αντικαταστήσουν.
defacer Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 όποιος αγοράσει τον δισκό επειγόντως πριν τον δουλέψει να κάνει firmware update.Αλλιως υπο ορισμένες συνθήκες κάνει badsectors. http://forums.whirlpool.net.au/archive/1597038 Για να μη σπέρνουμε τον πανικό, να σημειώσω ότι: Το fw bug αυτό δεν κάνει bad sectors, αλλά μπορεί να προκαλέσει data loss (υπάρχει διαφορά) Αν ο SATA controller δέν είναι σε AHCI mode (με άλλα λόγια, αν το NCQ δεν είναι ενεργοποιημένο) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Αφού το data loss προκαλείται από το μπέρδεμα με το NCQ, είναι προφανές ότι το data loss αφορά τα δεδομένα που γράφονται εκείνη τη στιγμή στο δίσκο και όχι σε δεδομένα που ήδη έχουμε αποθηκευμένα εδώ και καιρό Από την περιγραφή στο site της Samsung συμπεραίνω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι επειδή αυτή η "identify command" δεν είναι κάτι που θα έδινε οποιοδήποτε πρόγραμμα ρεαλιστικά θα τρέξει κάποιος εκτός από diagnostics/benchmarks, επομένως "σε νορμάλ συνθήκες" το πρόβλημα μάλλλον ακούγεται μεγαλύτερο από ότι είναι Βεβαίως και καλό είναι να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, αλλά μην τρομάζουμε και άδικα.
tstavrou Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Να μην έχουν βγει 4-5 updates... Πάντως τους πήρα τηλ. σήμερα για την εξέλιξη της παραγγελίας και μου είπαν να τους ξανακαλέσω απο βδομάδα... Θα έχει μέλλον η υπόθεση!
papath Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Να μην έχουν βγει 4-5 updates... Πάντως τους πήρα τηλ. σήμερα για την εξέλιξη της παραγγελίας και μου είπαν να τους ξανακαλέσω απο βδομάδα... Θα έχει μέλλον η υπόθεση! Ειπαμε ... υπομονη. Τα πολλα ΤΒ αργουν να γίνουν.
babinosman Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Για να μη σπέρνουμε τον πανικό, να σημειώσω ότι: Το fw bug αυτό δεν κάνει bad sectors, αλλά μπορεί να προκαλέσει data loss (υπάρχει διαφορά) Αν ο SATA controller δέν είναι σε AHCI mode (με άλλα λόγια, αν το NCQ δεν είναι ενεργοποιημένο) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Αφού το data loss προκαλείται από το μπέρδεμα με το NCQ, είναι προφανές ότι το data loss αφορά τα δεδομένα που γράφονται εκείνη τη στιγμή στο δίσκο και όχι σε δεδομένα που ήδη έχουμε αποθηκευμένα εδώ και καιρό Από την περιγραφή στο site της Samsung συμπεραίνω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι επειδή αυτή η "identify command" δεν είναι κάτι που θα έδινε οποιοδήποτε πρόγραμμα ρεαλιστικά θα τρέξει κάποιος εκτός από diagnostics/benchmarks, επομένως "σε νορμάλ συνθήκες" το πρόβλημα μάλλλον ακούγεται μεγαλύτερο από ότι είναι Βεβαίως και καλό είναι να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, αλλά μην τρομάζουμε και άδικα. Δεν θελω να σπειρω τον πανικο απλως το ανεφερα για οποιον θελει να εχει το κεφαλι του(...το πανω) ησυχο να τον πατσαρει πριν τον δουλεψει.Εγω τουλαχιστον αυτο εκανα,με το που τον πηρα στα χερια μου...τον σκληρο...τον δισκο.
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Εγώ με αυτά που ακούω για τα προβλήματα του δίσκου και το "καλό" RMA του eshop μάλλον θα την ακυρώσω την παραγγελία.
papath Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Εγώ με αυτά που ακούω για τα προβλήματα του δίσκου και το "καλό" RMA του eshop μάλλον θα την ακυρώσω την παραγγελία. Το ιδιο σκέφτομαι και εγω. Τελικά η προσφορά πρέπει να έχει και καποια υποστήριξη αλλιώς δε λέει. Ειπα μηπως και βελτιώθηκαν λιγάκι αλλά δε το βλέπω.
talos_2002 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Το θέμα του firmware εμφανίζεται υπό κάποιες συνθήκες, μάλλον όχι καθημερινής χρήσης για τους καθημερινούς χρήστες. Δεν έχει να κάνει τίποτα με RMA οποιουδήποτε καταστήματος. Η αξιοπιστία δεν αλλάζει ανάλογα από ποιό κατάστημα αγοράσθηκε, παραμένει κορυφαία.
moredread Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 εύκολα θα'ρθει πιο γρήγορα απο amazon, παρά απο e-shop!
moredread Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ομάδα: Members Μηνύματα: 1 Εγγραφή: Χθες, 22:56 ρε τι κάνει αυτή η κρίση !!
Deathmace Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Υποβολή Παραγγελίας 22/05/11 14:01 (τσεκαρισμένο) Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 23/05/11 11:31 (τσεκαρισμένο) Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων 26/05/11 16:41 (τσεκαρισμένο) Συγκέντρωση Προϊόντων --> σε εξέλιξη Αναμονή...
hurin Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι έγινε διαθέσιμο και ότι επειδή έχω βάλει να παραλάβω από το κατάστημα Αμαρουσίου το οποίοι κλείνει ( ), να το παραλάβω από Χαλάνδρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.