vasilisga Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 ήρθε σήμερα το κινητό απο το λίγο που το χρησιμοποιήσα μονο ένα έχω να πώ είναι θηρίο τέλεια κάμερα τέλεια οθόνη καθόλου lags η μπαταρία κρατάει μια χάρα (2 ωρες το χρησιμοποιήσα και έπεσε μονο 15%) και το μέγεθος του μετά απο καμία ωρα το συνηθήζεις το wifi σφαίρα με το που το άνοιξα μετά απο 1 δευτερόλεπτο είχε είδη συνδεθεί απλά μόλις άνοιξα το κινητό μετά απο κανα 10λέπτο μου ήρθε μήνυμα απο cosmote ότι συνδέθηκα στο internet Με χρέωση 1 euro και ότι μπορώ να σερφάρω απεριόριστα μέχρι αύριο το πρωί αυτό όμως δεν θέλω να ξανασυμβεί καθώς μόνο απο wifi θέλω να συνδεέται στο internet για να μήν πληρώνω τα κέρατα της κεφαλής μου κάθε μήνα απενεργοποιήσα στις ρυθμίσεις την χρήση δεδομένων πακέτου νομίζω αυτο αρκη η όχι? ναι αρκει
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 και τιθεται το μεγαλο ερωτημα.iphone 4 η galayx s2?Με νοιαζει να εχει πολυ καλη οθονη,και πολυ καλο touch.ios και android ,το ios ειναι καλυτερομ,αλλα ο πεξεργαστης του galaxy s 2 φαινεται απιστευτος.Επιπλεον το μεγαλο προσον του galaxy s 2 ειναι η υποστιριξη flash,οπου το apple δεν λεει να βαλει[αα ρε adobe] Επιπλεον το iphone ειναι πιο ευχρηστο[το ios πλεον ειναι για 5 μοντελα],ενω οι android εφαρμογες ειναι παρα πολλες και ετσι αναλογα τον επεξεργαστη καρτα γραφικων κτλ μπορει σε καποια κινητα να μην δουλευουν οι εφαρμογες [να σβηνει κτλ] Διαφωνω στα εξης σημεια. 1) Το iphone ειναι πιο ευχρηστο. Δεν θα το ελεγα, μια χαρα ευχρηστο ειναι και το android. Δεν υπερτερει καπου το μεν ή το δε, ειναι απλως θεμα συνηθειας διαφορετικου λειτουργικου. 2) Οι εφαρμογες μπορει να μην δουλευουν αναλογα το μοντελο. Not true. Μια χαρα δουλευουν. Εκτος αν αναφερεσαι στα παιχνιδια ειδικα για Tegra, τα οποια ναι, δεν παιζουν σε αλλες συσκευες αν δεν πειραξεις κατι αρχεια. Αρα δουλευουν υπο προυποθεσεις. Παντως αυτο το εχω εντοπισει μοναχα σε games.
orlox Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δεν φτεει η adobe που δεν εχει flash το Ios... Η κλειστη αρχιτεκτονικη του ios φτεει. Οποτε θα επρεπε να πεις "Α ρε apple"
flik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 και τιθεται το μεγαλο ερωτημα.iphone 4 η galayx s2?Με νοιαζει να εχει πολυ καλη οθονη,και πολυ καλο touch.ios και android ,το ios ειναι καλυτερομ,αλλα ο πεξεργαστης του galaxy s 2 φαινεται απιστευτος.Επιπλεον το μεγαλο προσον του galaxy s 2 ειναι η υποστιριξη flash,οπου το apple δεν λεει να βαλει[αα ρε adobe] Επιπλεον το iphone ειναι πιο ευχρηστο[το ios πλεον ειναι για 5 μοντελα],ενω οι android εφαρμογες ειναι παρα πολλες και ετσι αναλογα τον επεξεργαστη καρτα γραφικων κτλ μπορει σε καποια κινητα να μην δουλευουν οι εφαρμογες [να σβηνει κτλ] Δεν είναι πιο εύχρηστο, ίσως όμως έχει πιο "ξεκούραστο" μενού, δε ξέρω. Πιο optimized animations στις κινήσεις κτλ, πάντως όταν το UI είναι αυτό το στάνταρ του iphone είναι αν μη τι άλλο βαρετό. Για τα games, όντως βγαίνουν μερικά "HD" παιχνίδια (asphalt πχ) τα οποία αναγράφουν στο Market για ποια κινητά είναι. Συνήθως είναι μεγάλη η λίστα, θέλω να πω τα περισσότερα ακριβά android όπως το sgs, optimus 2X, τα 3-4 ακριβά htc τα παίζουν. Πόσο μάλλον το Galaxy S2 που είναι πιο θηρίο απο όλα... Άρα όταν παίρνεις android με τα λεφτά που θα έπαιρνες iphone (εκτός απο το οτι θα σου περισσέψουν) σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα με εφαρμογές που δεν θα ανοίγουν κτλ. Ποτέ. Αυτό το πρόβλημα υπάρχει για wildfire, blade γενικά android με 250€. Ε τότε προφανώς δεν έχεις την απαίτηση να βγαίνουν παιχνίδια που να παίζουν και σε sgs2 και σε αυτά..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δεν είναι πιο εύχρηστο, ίσως όμως έχει πιο "ξεκούραστο" μενού, δε ξέρω. Πιο optimized animations στις κινήσεις κτλ, πάντως όταν το UI είναι αυτό το στάνταρ του iphone είναι αν μη τι άλλο βαρετό. Για τα games, όντως βγαίνουν μερικά "HD" παιχνίδια (asphalt πχ) τα οποία αναγράφουν στο Market για ποια κινητά είναι. Συνήθως είναι μεγάλη η λίστα, θέλω να πω τα περισσότερα ακριβά android όπως το sgs, optimus 2X, τα 3-4 ακριβά htc τα παίζουν. Πόσο μάλλον το Galaxy S2 που είναι πιο θηρίο απο όλα... Άρα όταν παίρνεις android με τα λεφτά που θα έπαιρνες iphone (εκτός απο το οτι θα σου περισσέψουν) σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα με εφαρμογές που δεν θα ανοίγουν κτλ. Ποτέ. Αυτό το πρόβλημα υπάρχει για wildfire, blade γενικά android με 250€. Ε τότε προφανώς δεν έχεις την απαίτηση να βγαίνουν παιχνίδια που να παίζουν και σε sgs2 και σε αυτά.. Και εγω λεω να παω προς android.1.5 χρονια τωρα με το 3gs θελω μια αλλαγη στα μενου.Το μονο που με προβλματιζει ειναι οτι ειναι πολυ μεγαλο[λογικα θα θελει και τα δυο χερια για να γραψεις,δεν θα μπορεις απλα να το κρατας στην παλαμη και μονο με τον αντιχειρα να γραφεις].Θα παω να το δω πρωτα και βλεπουμε,παντως σε θεμα hardware φαινεται αιωνες μπροστα,μονο που υποστιριζει flash μου αρκει και εχει τοσο μεγαλη οθονη.Κατι σαν min pc ειναι ετσι οπως το εχω δει.
oldnew Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μεγαλο είναι. Με το ένα χέρι γράφω εγώ παντως. Σε portrait βεβαία. Γράφεις μια χαρά σε portrait, ακριβώς λόγω του μεγέθους. Στο iPhone όταν ήθελα να γράψω πολλά εγραφα πάντα σε landskape για να εχω μεγαλύτερο πληκτρολόγιό. Το γράφω για να δεις ποσο σχετικά είναι όλα. Φυσικά πιθανών να χρειαστεί να βαλεις άλλο πληκτρολόγιό και να το ρυθμίσεις να γίνει ότι μέγεθος βολεύει το χέρι σου. Αυτό δεν γινόταν σε iphone. Από εκεί και πέρα το iphone εξακολουθεί να έχει τα δικά του πλεονεκτήματά, και μειονεκτηματα.
marvelakias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 εγω για το Optimus 2x δεν θα στο προτεινα καθως μια μεγαλη ποσοτητα σε αρθα διαβασα 75% εχει ποροβλημα κανει reboot Μονο τoυ ,ακουγετε ενας περιεργος ηχος(2 φορες πηρα Optimus 2x το ενα ηταν αριστο το αλο ηταν για κλαματα) κλπ αν ασχοληθεις κ διαβασεις αρθρα θα δεις πολλα παραπονα απο χρηστες δηλαδη ειναι ρισκο για μενα να το παρεις μιας κ εχει προβλημα hardware κ το βρησκω λιγο απροσοπο σαν κινητο.το xperia arc εχει φοβερο design ειναι οτι ποιο λεπτο κ ελαφρυ εχω πιασει στα χερια μου,εχει το ποιο ωραιο Menu-interface Που εχω δει σε κινητο φωτογραφικη πολυ καλη με αληθοφανες χρωματα,καμερα μετρια,ωραιο κ δυνατο ηχο κλησης εμενα μ αρεσε,εχει καποια μιον αλα μπορεις να ζησεις χωρεις αυτα.δεν εγγυατε κανεις πως τα δυπηρηνα π.x optimus 2x -galaxy s2 θα παρουν την 3 εκδοση που θα υποστιριζουντε οι δευτερη πυρηνες γιατι τωρα ειναι σαν να μην υπαρχει ο δευτερος πυρηνας (πηστευω το galaxy s2 θα την παρει λογο πωλησης) αν εισαι αναμεσα σε αυτα τα κινητα το galaxy s2 ειναι σαφως το καλυτερο απλα στο χερι μου δεν μου καθοτανε καλα το xperia arc στο χερι μου το λατρεψα περημενε να δεις κ το atrix 4g εγω λεω (δεν το εχω ποιασει ακομα στα χερια μου τα υπολοιπα ναι) το iphone 4 Ουτα καν να το σκευτεις(προσωπικη γνωμη) δεν εχεις τι να ζηλεψεις μεγεθος οθονης? κλειστο λειτουργικο? Itunes που σε αγανακτει δεν θα το περνα. της εχω δοκημασει ολες τις συσκευες δεν μηλαω ετσι θεωρτητικα κ ειναι προσωπικη μου αποψη τα οσα αναφερω... μεταξυ xperia arc=463e(used 350e) optimous 2x=430e(used 350e) galaxy s2=530e(500e γελοιο τεσπα) ναι σαφως δινεις τα 100e παραπανω κ περνεις galaxy s2 εφοσον το μεγεθος του δεν σε προβληματιζει ,μεταξυ xperia arc κ optimus 2x θα διαλεγα xperia arc κ μαρεσε ποιο πολυ το optimus 2x αν πεσεις σε καλο κοματι ειναι φοβερο κινητο αλα θα πρεπει να ασχοληθεις κ με rom(εμενα προσωπικα με χαλαει να ασχολουμαι με rom με κουρασαν...) θα σου λεγα να περημενεις να βγει κ το atrix 4g(το εχει το xpansys στα 520e το ειχα δει 400e used )εγω σε αυτο θα καταληξω το xperia arc το κρατησα(το εχω δωσει στην κοπελα μου αν δω πως δεν μαρεσει το atrix 4g θα παω σε xperia arc .
bscyb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 έχω άλλη μια ερώτηση στίς επάφες εκτος απο τίς επαφές που έχω εχει και τους friends που έχω στο facebook εγώ όμως θέλω στις επαφές να μην εμφανίζονται οι friends απο το facebook εψάξα λίγω αλλα δεν βρήκα πως να τους αφαιρέσω μάλλον επειδή είναι και πρώι ακόμα και μόλις ξύπνησα
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 @SOCRATIS1000 θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο ακομα να βγει και το sensation και να αποκτησουν περισσοτεροι το gs2, για να διαβασεις γνωμες. Σου το λεω γιατι παρακολουθω καθημερινα το τοπικ της συσκευης στο myphone και διαβαζω αρκετους να λενε για προβληματα. Το πηρε ενα παιδι απ τη σχολη μου κι επαιξα λιγο μαζι του. Ειναι προφανες οτι τα σπαει, πολυ γρηγορο, υπεροχη οθονη. Αλλα εχει κι αυτος θεμα με τη θερμοκρασια και την καμερα(ροζ σταμπα).
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 @SOCRATIS1000 θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο ακομα να βγει και το sensation και να αποκτησουν περισσοτεροι το gs2, για να διαβασεις γνωμες. Σου το λεω γιατι παρακολουθω καθημερινα το τοπικ της συσκευης στο myphone και διαβαζω αρκετους να λενε για προβληματα. Το πηρε ενα παιδι απ τη σχολη μου κι επαιξα λιγο μαζι του. Ειναι προφανες οτι τα σπαει, πολυ γρηγορο, υπεροχη οθονη. Αλλα εχει κι αυτος θεμα με τη θερμοκρασια και την καμερα(ροζ σταμπα). αν εχει προβλημα αστο καλυτερα,παμε σε κατι δοκιμασμενο
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Λενε οτι η πρωτη παρτιδα ειχε θεμα, τωρα με τις επομενες θα δειξει. Διαβαζε κι εσυ τα θεματα κ απλα περιμενε λιγο. Κι εγω android θελω και περιμενω να κυκλοφορησουν ευρεως τα sensation & arc ωστε να διαβασω κριτικες πριν αποκτησω καποιο απ τα 2
oldnew Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Προσωπικα γράφω καιρο τώρα ότι τα android είναι καλύτερα για ποιο hackerαδες. Δεν γινόμουν πιστικός πιθανότατα επειδή ειχα iPhone και το βλέπανε όλοι ποδοσφαιρικά και αντιδρούσαν. Τώρα εχω το galaxy s2 που θεωρείται ένα από τα καλύτερα αυτή τη στιγμή αν όχι το καλύτερό. Και όντως το κινητό είναι κορυφή αλλα ΔΕΝ κάνει για όλους. Και υπερθερμανσεις έχει, και την μπαταριά την πίνει νεράκι, και χακεριες θέλει για να παίξεις παιχνίδια με αντίστοιχά γραφικά με iPhone. Με λίγα λόγια θα μπεις στον πειρασμό να βάζεις custom rom, patchαρισματα κλπ για να εκμεταλευτεις (κάπως) το hardware. Δε μιλάω καν για τα προβλήματά που γραφούν αν σου τύχει προβληματική συσκευή. Από εκεί και πέρα έχεις ένα σωρό πλεονεκτήματά. Απίστευτη οθόνη, φοβερό hardware, widget που πολυ θα ήθελα στο iphone, εμφανισιακά το φτιάχνεις ποιο εύκολα από το iPhone και ποιο πολυ, ξεχνάς iTunes, flash στο ιντερνέτ κλπ. Το multitasking του iPhone είναι ΑΝΩΤΕΡΟ όπως επίσης εγραφα εδω και καιρο και με βριζαν. Όχι τεχνολογικά που πιθανότατα είναι ανώτερό το android, αλλα επειδή πολλες εφαρμογές δεν έχουν φιαχτει σωστά, και κανείς δεν ελενχει τον developer. Στο ios μια τέτοια περίπτωσή εφαρμογής απλα δεν θα έπαιρνε έγκρισή. Είναι καθαρά θέμα οργάνωσής δηλαδή. Επίσης στο ios βρίσκεις ότι φανταστείς. Θες ολόκληρη την νομοθεσία στα Ελληνικά; υπάρχει. Θες ελληνικά προγράμματά επικοινωνίας πχ baddo; θες ότι εφημερίδα φανταστείς; Θες άλλες επαγγελματικές εφαρμογές; Για πόλους αυτές οι εφαρμογές είναι εργαλείο δουλείας και βασικός λόγος αγοράς. Εδω υπάρχουν πολλές εφαρμογές, κάποιες μαλιστα δεν υπάρχουν σε ios, αλλα καμία σχεση με την ποικιλία του ios. Ακόμα και σε απλα πράγματά. Ακόμα ψάχνω μια εφαρμογή να μου λέει score αγώνων για ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Οποίος ξέρει κάποια ας μου την πει και εμένα. Στο ios βρίσκεις 10αδες που μάλιστα έχουν ότι στατιστικό φανταστείς και πολλές στα ελληνικά. Ακόμα και ολόιδιες εφαρμογές πχ Facebook στο.android έχουν λιγότερα πράγματά. Πχ δεν βλέπεις τους φίλους ενός φίλου σου. Κάτι βασικό για Facebook. Υπάρχει άλλη εφαρμογή που να το κάνει έστω αγορασμένη; όπως βλέπετε γράφω λεπτομέρειές που κάποιος χωρίς εμπειρία σε ios δεν παρατηρεί καν, γιατί δεν ξέρει ότι εκεί υπάρχουν αυτά. Εμένα μου λείπουν όμως. Προσωπικά δεν το εχω μετανειωσει καθόλου που πηρα το galaxy2 αλλα δεν είναι ο μέσος χρήστης. Το iPhone είναι ποιο βαρετό (μονό εικονίδια) ,πολυ χειρότερό hardware, αλλα και πολυ ποιο οργανωμένο, απλο. Για μια κατηγορία χρηστών θα είναι πάντα προτιμότερο πάρα τις ελλείψεις του.
Spiros83 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Έχουμε καθόλου εικόνα για το HTC Sensation? Εννοώ υπάρχει κάποιος που το έχει ή το έχει δουλέψει έστω? Με λίγα λόγια θα μπεις στον πειρασμό να βάζεις custom rom, patchαρισματα κλπ για να εκμεταλευτεις (κάπως) το hardware. Αντίστοιχα δεν έμπαινες και στον πειρασμό του Jailbreak για να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του iPhone?
oldnew Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Έχουμε καθόλου εικόνα για το HTC Sensation? Εννοώ υπάρχει κάποιος που το έχει ή το έχει δουλέψει έστω? Αντίστοιχα δεν έμπαινες και στον πειρασμό του Jailbreak για να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του iPhone? Όχι απλα δε διαφωνώ αλλα εχω τσακωθεί επανηλημενα σε αλλα iphone φόρουμ ότι το jb στο iPhone είναι απολύτως απαραίτητο. Από τη στιγμή που χωρις jb δεν έχεις καν αναφορά παραδοσης για εμένα είναι γελιο να συζητάμε αν είναι ή δεν είναι απαραίτητο. Επίσης δεν μπορείς να κρατήσεις backup σε jb συσκευή. Μεγαλο μειον. Ούτε υπάρχει ios συσκευή με μεγάλη οθόνη για οποίον θέλει κάτι τέτοιο. Δε φαντάζεσαι ποσο με εχει ικανοποιήσει η μεγάλη οθόνη του galaxy2 στο excell. Αυτά που γράφω παραπάνω στην συντριπτική πλειοψηφία είναι δεδομένα. Αν ήταν όλα ρόδινα στο ios δε θα πήγαινα σε android. Αλλα ούτε στο android είναι όλα ρόδινα. Δεν είναι μαύρο άσπρο. Αυτό προσπαθώ μια ζωη να εξηγήσω. Μια κατηγορία χρηστών θα περάσει ποιο καλά με το ένα και η άλλη με το αλλο. Είναι τόσο απλα τα πράγματά.
marvelakias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 oldnew εν μερη συμφωνω πως τα android θελουν ποιο χακεραδες ενωεις να ξερεις να περνας rom κ τετοια .το θεμα ειναι πως δεν θελουν να το κανουν ολοι εγω π.χ με οδηγους τα κανω ολα αυτα αλα δεν μ αρεσει...τα 2 πυρηνα δεν ειναι ακομα η εποχη τους το εχουμε πει επανελημενα πως οταν βγει η froyo 3 θα ειναι δυπηρηνα κ θα συμπεριφεροντε αναλογα με καλυτερη αυτονομια κ θερμοκρασια τουλαχηστον απο την 2.5 θα αρχησουν -ξαναλεω θα αρχησουν να χρησιποιουν κ τον δευτερο πυρηνα...κ ξαναλεω την γνωμη μου atrix 4g-galaxys 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.