Προς το περιεχόμενο

Smartphone Εως 500 euro

bscyb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδή ούτε κωλλήματα έιχε όπως είχε το galaxy s1?

και εντάξει η μπαταρία και ο μεγάλος χρόνος φόρτισης δεν είναι προβλημά για μένα

Στο SGS1 του έχετε βγάλει το όνομα.

Από την 2.1 update 1 (μάλλον σε αυτήν αναφέρεστε) έχουμε official περάσει στις 2.2.1(FroYo) και 2.3.3(Gingerbread).

Την συσκευή την κρίνεις βάσει latest official update(για κουστουμιές δεν το συζητώ καν).

Η καραμέλα έλιωσε...

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά σε αυτό θα συμφωνήσω πλήρως. Παιδιά και με froyo JS8 και με gingerbread JVO ακόμα περισσότερο, το sgs1 πετάει, σε σημείο που η διαφορά με το 2 φαίνεται σε βαρύ multitasking. Και σε πολύ απαιτητικά παιχνίδια βέβαια.

Δημοσ.

oldnew επειδή μετράω πολύ τη γνώμη σου, μετά απο λίγο καιρό χρήσης δώσε μας ένα review σε σχέση και με το iphone, και ότι σου λείπει ή βρίσκεις καλύτερο κτλ.

Το μέγεθος πως σου φάνηκε; Καθώς εγώ απο sgsI το βρίσκω μεγάλο, απο iphone φαντάζομαι μεγαλύτερη διαφορά.

Είχα σκοπό να κάνω ένα τέτοιο review κάποια στιγμή.

Μέγεθος: Η αλήθεια είναι ότι μόλις το πήρα, αναρωτιόμουν, μήπως έπρεπε να πάρω κάτι ποιο νορμάλ;

Σιγά σιγά όμως το συνηθίζω απόλυτα, και πλέον αν πχ μπορούσα να επιλέξω σε 4 ίντσες ή αυτό, πάλι αυτό θα έπαιρνα. Είναι τόσα πολλά τα πλεονεκτήματα της μεγάλης οθόνης.. Σκεφτόμουν να πάρω και tablet, και πλέον δεν πρόκειται. Στο σπίτι το εχω συνδεμένο στο φορτηστη και είναι μια χαρά tablet. Σχεδόν ξεχνάς το pc. Είναι τόσο λεπτό που το βάζεις στην τσέπη και το ξεχνάς.

Πάντα εχω ένα ψυχολογικό φόβο μη γίνει κομμάτια όμως..Το μέλλον θα δείξει.

Οθόνη: Το μόνο καλύτερο σε αυτή την οθόνη θα ήταν μεγαλύτερη ανάλυση. Όχι δε βλέπεις Pixel αν δεν έχεις την όραση του superman και δεν το βάλεις στα 10 εκατοστά , αλλά δεν έχει αυτή τη λεπτομέρεια του iphone 4 φυσικά. Πραγματική απόλαυση παρόλα αυτα.

Το λειτουργικό είναι άψογο και απροβληματιστο. Μόνο που ο original Launcher της Samsung δεν αξιοποιεί το μέγεθος της οθόνης. Βλέπει 4 τεράστια εικονίδια ανά γραμμή και δεν μπορείς να αλλάξεις σχεδόν τίποτα.. Έβαλα go launcher ,και ένα θέμα με ωραία εικονίδια και είναι πλέον τέλειο. Υπάρχει και iphone θέμα, όπως και HTC sence. Νομίζω ότι είναι ανώτερος πλέον από launcher προ. Θα ήθελα να βάλω και το go contacts που το συμπληρώνει για τις επαφές και είναι και ότι πρακτικοτερο και ομορφότερο εχω δει, αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει ακόμα αναζήτηση ελληνικών επαφών.

Ερχόμενος από Iphone μου λείπει παααρα πολύ ο installus. :)

(Το αντίστοιχο για android δε δουλεύει). Επίσης παρατήρησα ότι δεν μπορώ να κατέβασω από ορισμένα sharing site τύπου rapidshare. Δεν ξέρω γιατί. Εχω δοκιμάσει διαφόρους downloader αλλά τίποτα. Περίμενα κάτι καλύτερο από το android σε αυτό.

Η κάμερα / βίντεο είναι εξαιρετικά καλή. Οποίος ψάχνει κάτι καλύτερο είναι πλεονεκτης :)

Office μια χαρά , συνεργασία με cloud πχ dropbox άψογη.

Εχω φαει ατελείωτες ώρες ψάχνοντας να αντικαταστήσω εφαρμογές με άλλες για android. Στις περισσότερες εχω βρει αντίστοιχη ή ακριβώς την ίδια.

Ο κανόνας είναι ότι ακόμα και αν βρω την ίδια θα είναι χειρότερη. Ητε δεν θα έχει κάποιες δυνατότητες που είχε στο iphone ητε χειρότερα γραφικα κλπ. Πάντως έχουν γίνει άλματα σε σχέση με 1 χρόνο πριν.

Στα παιχνίδια υπάρχει ένα ψιλομπαχαλο μιας και πολλά παιχνιδια που παίζει ακόμα και στο galaxy 1, μπορεί να μη παίζουν λόγο της νέας κάρτας γραφικών. Διορθώνεται βέβαια με drivers από xda ,routing κλπ, αλλά δεν είναι ότι καλύτερο να δίνεις 600€ και να καταφεύγεις σε τέτοιες λύσεις. Επίσης υπάρχουν κάποιες παιδικές ασθένειες που πότε, μα πότε δε θα βρεις στο ios. Πχ βάζω ένα παιχνίδι που βρίσκεις τις διάφορες σε 2 εικόνες. Όσο ψάχνω, ξαφνικά σβήνει η οθόνη για εξοικονόμηση ενέργειας. Πολλές τέτοιες λεπτομέρειες. Πχ εχω βάλει το widgetlocker ,για να αντικαταστήσω την original lock screen. Όταν όμως παω στη διαχείριση εργασιών και παταω να απελευθερωθεί μνήμη κλείνει και αυτή η εφαρμογή. Δεν έχουν προβλεφθεί εξαιρέσεις.

Είμαι πολύ αυστηρός, όμως αν προερχεσαι από ios είναι λογικό. Εκεί μπορεί να υπάρχουν κραυγαλέες ελλείψεις, ότι όμως δουλεύει, το κάνει απλά τελεία.

Η συσκευή κάτω από βαριές καταστάσεις πχ τρέξιμο game και ταυτόχρονο φορτισμα επί 40 λεπτά , απλά ζεματαει. 45 C έφτασε !!

Η μπαταρία του μου φαίνεται μέτρια προς κακή, αλλά φταίω και εγώ που δεν μπορώ να το ξεκολησω από τα χέρια μου. Ούτε 1 κανονική φορτηση δεν του εχω κάνει. Ποιος περιμένει 5 ώρες χωρίς να το χρησιμοποιησει.

Επίσης το wifi είναι από αρκετα αδύναμο. Πολύ χειρότερο από το iphone. Και να σκεφτείς ότι το blade είναι δυνατότερο! Πολύ πατάτα αυτό της Samsung.

Παρόλα τα μείον που γράφω παραπάνω , καιρό εχω να αγοράσω κάτι που να αποβλακωθω τόσο πολύ (με την καλή ενοια :) ) ,και που να είμαι με ένα μόνιμο χαμόγελο και αυτό τα λέει όλα. Μακρά το καλύτερο android που εχω δει (και εχω δει πολλά.. )

Ίσως κάνω copy past το παραπάνω σε ένα νέο θέμα μιας και έγραψα αρκετά και θα χαθεί εδώ.

android.png

Δημοσ.

καλοριζικο σου ευχομαι!

Διαβασα σε αλλο φορυμ να λενε οτι υπαρχει προβλημα στην καμερα, με μια ροζ σταμπα. Εσυ το εχεις αυτο?

Δημοσ.

καλοριζικο σου ευχομαι!

Διαβασα σε αλλο φορυμ να λενε οτι υπαρχει προβλημα στην καμερα, με μια ροζ σταμπα. Εσυ το εχεις αυτο?

Πολλά διαβάζω και εγώ, και για την οθόνη και άλλα. Δεν εχω παρατηρήσει τίποτα. Από σήμερα είμαι και routed.

android.png

Δημοσ.

Rooted είσαι βρε, όχι routed! :)

Ο TW4 τί λέει; Καλύτερος από τον 3;

Πες το και έτσι! (που λέει και ο σεφερλης :) ).

Ο tw4 οπτικα μια χαρά είναι, πολύ όμορφο τον βρίσκω. Άλλα από τι στιγμή που δεν μπορώ να αλλάξω θέματα, να παραμετροποιησω πχ το dock και να βάλω 5 εικονίδια ,και περίστροφικο dock ,πήγε περίπατο.

android.png

Δημοσ.

τελικά παράγγειλα το galaxy s 2 σήμερα όποτε πιστεύω μέχρι την τετάρτη θα το έχω

αλλα επειδή δεν γνωρίζω και πολλά απο smartphones θα ήθελα μερικές απαντήσεις

ακουώ συνέχεια για custom roms,go launcher και κάτι τέτοια αλλά δεν έχω ίδεα τη είναι :)

Δημοσ.

τελικά παράγγειλα το galaxy s 2 σήμερα όποτε πιστεύω μέχρι την τετάρτη θα το έχω

αλλα επειδή δεν γνωρίζω και πολλά απο smartphones θα ήθελα μερικές απαντήσεις

ακουώ συνέχεια για custom roms,go launcher και κάτι τέτοια αλλά δεν έχω ίδεα τη είναι :)

Έκανες την καλύτερή επιλογή. :)

Διάβαζε:

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1055

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=166

Για ότι άλλο θες εδώ είμαστε.

Μην ανχωνεσαι. Το κινητό στην αρχή δε χρειάζεται σχεδόν τίποτα. Όταν θελεισεις να το βελτιώσεις τα ψάχνεις.

android.png

Δημοσ.

αν καταλάβα σωστα δηλαδη κάνεις root (ξεκλειδώνεις) το κίνητο και του βάζεις custom roms στις οποιές μπορείς να εγκαταστήσεις περισσότερες εφάρμογες απο ότι αν ειταν unrooted και επείσης με τα custom roms μπορείς και να αλλάξεις και τρόπο με το πως εμφάνιζονται τα εικονίδια στην οθόνη

σώστα το κάταλαβα?

Δημοσ.

αν καταλάβα σωστα δηλαδη κάνεις root (ξεκλειδώνεις) το κίνητο και του βάζεις custom roms στις οποιές μπορείς να εγκαταστήσεις περισσότερες εφάρμογες απο ότι αν ειταν unrooted και επείσης με τα custom roms μπορείς και να αλλάξεις και τρόπο με το πως εμφάνιζονται τα εικονίδια στην οθόνη

σώστα το κάταλαβα?

Όχι ακριβώς. Καταρχήν για να βαλεις σπασμένες εφαρμογές, σε αντίθεση με το iphone, δεν χρειάζεσαι τίποτα. Το route ουσιαστικά είναι ότι έχεις πληρες δικαιώματα. Μπορεις ακόμα και να καταστρέψεις το λειτουργικό αν θες. Το χρειάζονται κάποιες πολυ χρησιμες εφαρμογές. Πχ για να κρατήσεις backup όλες τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους ώστε να τα επαναφερεις εύκολα. Οι launcher είναι αλλά περιβάλλοντά με τα οποία δουλεύεις. Έχουν πολλές δυνατότητές που δεν έχει το original της Samsung. Πχ να έχεις 5 εικονίδια στο dock , 5x6 στην οθόνη ή όσα θέλεις. Να έχεις έως 50 οθόνες και όχι μονό 7 κλπ.

Πχ το go launcher κάνει αυτά που γράφω και πολλά αλλά. Όπως επίσης κατεβάσεις 30 θέματα και με ένα κλικ αλλάζουν όλα τα εικονίδια. Πχ τα κανείς (όλα) iphone.

Μια custom rom, είναι ένα λειτουργικό που κάποιος άλλος τα έχει κάνει όλα αυτά και πολλές βελτιώσεις για ταχύτητα κλπ, το launcher που ήθελε αυτός, όπως επίσης σβήνει ότι είχε η samsung για να μη τρώει πόρους μπαταριά κλπ. Έχει κάνει και root, έχει αντικαταστήσει εφαρμογές με άλλες καλύτερες κλπ. Το εγκαταστας και με μια κίνησή τα έχεις όλα. Θα βγουν πολλές. Ήδη βγήκαν 3.

android.png

Δημοσ.

ωραία τωρα κατάλαβα :)

εγω τουλάχιστον τώρα για κάνα μήνα που έχω και εξετάστικη και δεν θα προλάβω και πολύ να μάθω το κίνητο δεν θα το πειράξω αντε κανα launcher να του βάλω και μέτα βλέπω ανάλογα αν δεν με βολευεί πολύ μπορεί να βάλω και κάνα custom rom αν και δεν είμαι απο τους τύπους που θα ασχολούμε ώρες με το κινήτο και ούτε θα έχω εκατοντάδες εφαρμόγες εγκατεστήμενες

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο είναι τόσο ισχυρό που ελάχιστα πράγματά θέλει. Όλα αυτά είχαν μεγαλύτερη σημασία παλαιότερα που οι συσκευές ψιλοσερνοταν και ψαχνανε όλοι να του δώσουν ένα boost. Πχ εγώ για πρώτη φορά σκέφτομαι να κάνω underclocking. Να το ρίξω στα 1000mhz να δω ποσο βελτιώνεται η μπαταριά. Το έχουν πάει και 1700 MHz. 1500 stable. Αλλά τι νόημά έχει; Τι να το κανείς γρηγορότερο, δεν έχει νόημά.

Για launcher είναι απλα τα πράγματά. Απλή εγκατάστασή δωρεάν εφαρμογής θα κανείς. Μπορείς να τα έχεις και τα 2 ταυτόχρονα και να κανείς ζάπινγκ από το ένα στο άλλο. Το κινητό έχει τόσο μνήμη που δεν καταλαβαίνει τίποτα.

android.png

Δημοσ.

ήρθε σήμερα το κινητό απο το λίγο που το χρησιμοποιήσα μονο ένα έχω να πώ είναι θηρίο :)

τέλεια κάμερα τέλεια οθόνη καθόλου lags η μπαταρία κρατάει μια χάρα (2 ωρες το χρησιμοποιήσα και έπεσε μονο 15%) και το μέγεθος του μετά απο καμία ωρα το συνηθήζεις το wifi σφαίρα με το που το άνοιξα μετά απο 1 δευτερόλεπτο είχε είδη συνδεθεί

απλά μόλις άνοιξα το κινητό μετά απο κανα 10λέπτο μου ήρθε μήνυμα απο cosmote ότι συνδέθηκα στο internet Με χρέωση 1 euro και ότι μπορώ να σερφάρω απεριόριστα μέχρι αύριο το πρωί αυτό όμως δεν θέλω να ξανασυμβεί καθώς μόνο απο wifi θέλω να συνδεέται στο internet για να μήν πληρώνω τα κέρατα της κεφαλής μου κάθε μήνα

απενεργοποιήσα στις ρυθμίσεις την χρήση δεδομένων πακέτου νομίζω αυτο αρκη η όχι?

Δημοσ.

και τιθεται το μεγαλο ερωτημα.iphone 4 η galayx s2?Με νοιαζει να εχει πολυ καλη οθονη,και πολυ καλο touch.ios και android ,το ios ειναι καλυτερομ,αλλα ο πεξεργαστης του galaxy s 2 φαινεται απιστευτος.Επιπλεον το μεγαλο προσον του galaxy s 2 ειναι η υποστιριξη flash,οπου το apple δεν λεει να βαλει[αα ρε adobe]

Επιπλεον το iphone ειναι πιο ευχρηστο[το ios πλεον ειναι για 5 μοντελα],ενω οι android εφαρμογες ειναι παρα πολλες και ετσι αναλογα τον επεξεργαστη καρτα γραφικων κτλ μπορει σε καποια κινητα να μην δουλευουν οι εφαρμογες [να σβηνει κτλ]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...