flik Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Το μέγεθος 4.3 στην οθόνη και εμένα δεν μου αρέσει. Ευτυχώς γιατί θα σκεφτόμουν να ξηλωθώ...και δεν είναι καιρός για τέτοια. Εκτός απο πραγματικά άβολο για μένα, χαλάει και την εμφάνισή του. Τουλάχιστον το έκαναν πολύ λεπτό και ελαφρύ, εδώ τους αξίζουν μπράβο. Η λέξη mini χάνει το νόημα της. Απο την άλλη, και το lg 2X με 4άρα οθόνη αν θυμάμαι καλά, θα έπρεπε να είναι πιο συμμαζεμένο. Επίσης κατα τη κρίση μου άσχημο κινητό.
Luciddream Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εξαρταται παντα απο τις απαιτησεις του χρηστη γιατι ακουμε 2πυρηνα, hd βιντεο, φλας στις καμερες, ενθουσιαζομαστε, και τελικα τα χρησιμοποιουμε σπανιως! Θελω να πω οτι κι ενας i7 ειναι ανωτερος απο τον i3, αλλα αν το μονο που κανεις ειναι internet & skype μια χαρα βολευεσαι πάνω σε αυτό που είπες, η κάμερα του 2x είναι πολύ μέτρια. λογικά το galaxy θα του ρίχνει άσχημα σε αυτον τον τομέα... και αν όχι, κακώς μας παραμυθιάζουν με τα 8 megapixel.... Απο την άλλη, και το lg 2X με 4άρα οθόνη αν θυμάμαι καλά, θα έπρεπε να είναι πιο συμμαζεμένο. Επίσης κατα τη κρίση μου άσχημο κινητό. to 2x είναι όμορφο κινητό. βασικά πλέον τα smartphone είναι η οθόνη και το πίσω. η οθόνη του είναι μια χαρά, και το πίσω είναι εντάξει. σίγουρα τίποτα το φανταστικό αλλα δεν νομίζω οτι είναι και άσχημο...
orlox Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ξεκινοντας το ψαξιμο για το πρωτο μου android και εγω δεν ηθελα "παντοφλα". Ετσι κοιταζα τα x10 mini & htc wild. Ομως βρηκα διαθεσιμο το optimus one ειδα οτι ειχε καλα χαρακτηριστικά και το τσιμπισα. Μετα απο λιγο καιρο καταλαβα δεν ειχα κινητο στα χερια μου αλλα ενα μινι πισι. Ταινίες, παιχνιδια, gps και αλλα πολλα σε κανουν να θυσιαζεις το μεγεθος για μια πιο απολαυστικη οθονη σε μεγεθος χρωματα αναλυση. Πλέον με το optimus 2 αν και σιγουρα ειναι τεράστιο για κινητο ομως μικρο για υπολογιστή και ακριβως αυτο ειναι: υπολογιστης τσεπης που μπορει να περνειι τηλεφωνα και να τραβάει πολυ καλες φωτογραφιες και βιντεο.
bscyb Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Άπο ότι βλέπω οι περισσότεροι μου προτείνετε το galaxy s2 το οποίο όμως δεν πρόκειται να πάρω καθώς 600 μου παρα είναι υπερβολικά για να πάρω κινήτο άσε που το design του galaxy μoίαζει πολύ με του iphone είμαι ανάμεσα σε 2 το xperia arc και to lg optimus 2x το xperia μου αρέσει περισσότερο απο άποψη design ενώ το lg έχει το πλεονέκτημα ότι είναι dual core αλλά μάλον θα προτιμήσω το arc κάθως με όσα κινήτα sonny ericsson που είχα ως τώρα πότε δεν αντιμετόπισα ποτέ κάποιο πρόβλημα και επείσης δεν είμαι απο αυτούς που θα κάτσω με τις ώρες να σερφάρω στο internet μέσω του κινήτου (προτιμώ από το laptop ) και ούτε πολυμπένω σε βαρία sites στα οποία θα πέζει ρόλο αν το κινητό εχει 1 η 2 πυρήνες
vasilisga Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Άπο ότι βλέπω οι περισσότεροι μου προτείνετε το galaxy s2 το οποίο όμως δεν πρόκειται να πάρω καθώς 600 μου παρα είναι υπερβολικά για να πάρω κινήτο άσε που το design του galaxy μoίαζει πολύ με του iphone είμαι ανάμεσα σε 2 το xperia arc και to lg optimus 2x το xperia μου αρέσει περισσότερο απο άποψη design ενώ το lg έχει το πλεονέκτημα ότι είναι dual core αλλά μάλον θα προτιμήσω το arc κάθως με όσα κινήτα sonny ericsson που είχα ως τώρα πότε δεν αντιμετόπισα ποτέ κάποιο πρόβλημα και επείσης δεν είμαι απο αυτούς που θα κάτσω με τις ώρες να σερφάρω στο internet μέσω του κινήτου (προτιμώ από το laptop ) και ούτε πολυμπένω σε βαρία sites στα οποία θα πέζει ρόλο αν το κινητό εχει 1 η 2 πυρήνες παρε το arc τοτε αν και θα περιμενεις ακομη ενα μηνα χαλαρα αν και ειναι ακριβο για αυτα που προσφερει αφου σου αρεσει παρτο
bscyb Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 δηλαδή δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Έλλαδα? γιατί στο skroutz.gr το έχει σε 21 καταστήματα και δεν γράφει πουθενά τίποτα για προπαραγγελία
vasilisga Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 δηλαδή δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Έλλαδα? γιατί στο skroutz.gr το έχει σε 21 καταστήματα και δεν γράφει πουθενά τίποτα για προπαραγγελία σε ορισμενα γραφει οτι ειναι διαθεσιμο αλλα δεν νομιζω οτι ειναι επισημα θα ερθει καπου τον Ιουνιο δεν χανεις τιποτα βεβαια με το να επικοινωνησεις με τα μαγαζια που αναφερουν οτι το εχουν διαθεσιμο
margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Αναμενεται συντομα στο γερμανο, πλαισιο κλπ. Μεχρι μεσα Ιουνιπυ λενε οτι θα το χουν. Παντως σε συμβουλευω να το παρεις απο ebw γιατι ειναι φθηνοτερο(στα καταστηματα που σ ανεφερα θα χει 555) και εχει πληρεστερο πακετο
bscyb Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Τελικά άλλαξα γνώμη μάλλον θα παρω το galaxy s2 κάθως μου είπαν και φίλοι μου οτι είναι το καλύτερο smartphone που έχει βγεί ως τώρα εντάξει 100 euro παραπάνω κάνει από το arc αλλα είναι πολύ καλύτερο
oldnew Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως που επριζα πολους να το πάρουν, το εχω απο χθες. Τέλειο με εξαίρεση την μπαταρία, και τον μεγάλο χρόνο φορτησης.
oldnew Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μπήκε το νερό στ' αυλάκι... Χα χα.. Και που να δεις πως το εχω κάνει με go luncher. Ίδιο με το iphone σε ποιο μεγάλο Οι εφαρμογές πάντως είναι ακόμα αρκετά πίσω από το iphone.
bscyb Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως που επριζα πολους να το πάρουν, το εχω απο χθες. Τέλειο με εξαίρεση την μπαταρία, και τον μεγάλο χρόνο φορτησης. δηλαδή ούτε κωλλήματα έιχε όπως είχε το galaxy s1? και εντάξει η μπαταρία και ο μεγάλος χρόνος φόρτισης δεν είναι προβλημά για μένα
flik Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 oldnew επειδή μετράω πολύ τη γνώμη σου, μετά απο λίγο καιρό χρήσης δώσε μας ένα review σε σχέση και με το iphone, και ότι σου λείπει ή βρίσκεις καλύτερο κτλ. Το μέγεθος πως σου φάνηκε; Καθώς εγώ απο sgsI το βρίσκω μεγάλο, απο iphone φαντάζομαι μεγαλύτερη διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.