Προς το περιεχόμενο

Smartphone Εως 500 euro

bscyb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@bscyb: Το arc είναι 1πυρινο σε αντίθεση με optimus 2x, και galaxy2. Σημερα δεν παίζει και τεράστια σημασία μιας και οι εφαρμογές χρησιμοποιούν 1 πύρινα , αλλα στο μέλλον θα αλαξουν τα πράγματα. Ασε που σε βαριές σελίδες Ίντερνετ ο 2ος πυρινες ήδη παίζει ρόλο , οπως και σε βίντεο κλπ.

Αμα δε σε ενδιαφέρουν αυτα, παρε και το arc. Δεν είναι και τόσο καλύτερο απο το galaxy 1, και πολυ ακριβότερο. Επισης εχει κλειδωμενο bootloader οποτε δεν ξέρεις εάν και ποτε θα έχεις ανεπίσημη υποστήριξη, αν σε ενδιαφέρει. Το galaxy2 συγκρίνεται μονο με το iPhone 5, και όχι με το 4.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Arc αυτο που "πουλαει" ειναι το εξαιρετικο ντιζαιν και η καμερα. Δε μπορω να καταλαβω γιατι πχ η samsung εβγαλε κοπια του iphone αντι να κανει κατι διαφορετικο.

Οσο το δουλεψα το arc δεν αντιμετωπισα προβλημα στην ταχυτητα σε σελιδες με flash. Δεν αργει να βγει οποτε σε συμβουλευω να το τεσταρεις, να δεις και τα galaxy 2 & sensation & μετα να αποφασισεις.

Υγ. Το arc στο ebw το παιρνεις με 465, μια χαρα τιμη και full πακετο

iphone.png

Δημοσ.

Το Arc αυτο που "πουλαει" ειναι το εξαιρετικο ντιζαιν και η καμερα. Δε μπορω να καταλαβω γιατι πχ η samsung εβγαλε κοπια του iphone αντι να κανει κατι διαφορετικο.

Οσο το δουλεψα το arc δεν αντιμετωπισα προβλημα στην ταχυτητα σε σελιδες με flash. Δεν αργει να βγει οποτε σε συμβουλευω να το τεσταρεις, να δεις και τα galaxy 2 & sensation & μετα να αποφασισεις.

Υγ. Το arc στο ebw το παιρνεις με 465, μια χαρα τιμη και full πακετο

Για την κάμερα ήταν περίπου αυτονόητο αυτο που γράφεις. Παραδοσιακά ολα τα Sony υπερεχουν σε κάμερα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ομως τα πράγματα είναι σχετικά. Όχι γιατι το arc δεν εχει καλη κάμερα (εχει) , αλλα γιατι οσο και αν ακούγεται περίεργο παραεχει καλη κάμερα το galaxy2. Πολλα συγκριτικά την έχουν βγάλει καλύτερη.

Το οτι η samsung αντιγράφει την apple σε πολλα (δεδομένο και ας διαφωνούν πόλοι) είναι υπέρ της samsung εμπορικά. Χτυπάει το τεράστιο κοινό που εχει αγοράσει apple. Καπου διάβαζα κάτι ποσοστά εκπληκτικά. Του στιλ, το 90% που είχε apple και παει σε android παίρνει samsung. Τυχαίο ; Δε νομίζω... :)

Δημοσ.

@Luciddream

So what?

Έχεις μπερδέψει τα κινητά, ε;! :whistle:

όχι απλά είπα μήπως γενικά άλλαξες γνώμη για το iphone... ! ειδικά το iphone 4 που είναι μίλια μπροστά απο το 3g :P

σαν ερώτηση το είπα περισσότερο όχι σαν ειρωνία ;)

Δημοσ.

Το οτι η samsung αντιγράφει την apple σε πολλα (δεδομένο και ας διαφωνούν πόλοι) είναι υπέρ της samsung εμπορικά. Χτυπάει το τεράστιο κοινό που εχει αγοράσει apple. Καπου διάβαζα κάτι ποσοστά εκπληκτικά. Του στιλ, το 90% που είχε apple και παει σε android παίρνει samsung. Τυχαίο ; Δε νομίζω... :)

Δηλ. εγω ειμαι στο 10% που μου τη δινει αυτη η κατασταση ε? λιγοι και καλοι :mrgreen:

Δημοσ.

Δηλ. εγω ειμαι στο 10% που μου τη δινει αυτη η κατασταση ε? λιγοι και καλοι :mrgreen:

Είχες πριν iPhone? Μιλάω για αυτούς που πριν είχαν iPhone και πανε σε android, όχι γενικά. Αν είχες, τότε ναι είσαι στο 10%. Αν και τα ποσοστά είναι γι αυτούς που αγοράζουν και όχι για αυτούς που "τους τη δίνει". Στο τέλος δεν αποκλειεται και εσι να πάρεις το galaxy2 οποτε θα μπεις στην στατιστική. :)

Δημοσ.

Εχω "μηλο" ναι, αρα ειμαι δικαιωματικα μεσα στο ποσοστο! Μπα εγω λογω εμφανισης το χω απορριψει καιρο τωρα. Εκτος του Arc μονο το sensation παιζει, που αν μη τι αλλο, ειναι αξιολογη συσκευη :-D B)

Δημοσ.

Εχω "μηλο" ναι, αρα ειμαι δικαιωματικα μεσα στο ποσοστο! Μπα εγω λογω εμφανισης το χω απορριψει καιρο τωρα. Εκτος του Arc μονο το sensation παιζει, που αν μη τι αλλο, ειναι αξιολογη συσκευη :-D B)

Σε σχέση με το arc, το sensation μονο συν εχει. Πιθανών ακριβότερο βεβαια.

Δημοσ.

Το arc ή το n8 μπροστά στα optimus 2x και ειδικά στο SGS2 δεν κάνουν τίποτα. Η htc με έχει απογοητεύσει. Ακολούθησε την αγορά μέχρι το DHD, όπου και πάλι το GalaxyS ήταν καλύτερο, αλλά τώρα είναι πίσω.

Άρα συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. LG 2X ή SGSII.

Δημοσ.

Εξαρταται παντα απο τις απαιτησεις του χρηστη γιατι ακουμε 2πυρηνα, hd βιντεο, φλας στις καμερες, ενθουσιαζομαστε, και τελικα τα χρησιμοποιουμε σπανιως!

Θελω να πω οτι κι ενας i7 ειναι ανωτερος απο τον i3, αλλα αν το μονο που κανεις ειναι internet & skype μια χαρα βολευεσαι :)

Δημοσ.

εγώ θεωρώ ότι το SGS II είναι πραγματικά δυνατό, αλλά για τα δικά μου γούστα το μέγεθος του είναι overkill. Το SGS μου φαίνεται οριακό. Προσωπικά νομίζω ότι μόλις βγει το SGS II Mini θα είναι η πιο ισορροπημένη επιλογή για έναν χρήστη ψαγμένο μεν, αλλά που δεν θέλει υπερβολές δε. Αυτό βέβαια με την προϋπόθεση ότι αυτά που έχουν διαρρεύσει ισχύουν και ότι η Samsung δεν θα κάνει τσιγκουνιές στα specs τελευταία στιγμή.

Δημοσ.

πιστευω οτι το mini θα πουλησει αρκετα κι οτι για καποιον που δε θελει μεγαλα μεγεθη, το desire s αυτη τη στιγμη ειναι μια πολυ καλη επιλογη!

Δημοσ.

Οντως το mini (που μονο mini δεν είναι. Μαλλον κανονικό θα το έλεγα) είναι ποιο νορμαλ για το μέσο χρήστη. 1πυρινο βεβαια στα 1.4 νομίζω;

Και εγω περιμένω να πιάσω στα χέρια μου το galaxy 2 για να δω κατα ποσο με βολεύει στην πράξη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...