Προς το περιεχόμενο

Smartphone Εως 500 euro

bscyb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιάς και κέρδισα 1100 euro στο στοίχημα αποφάσισα να πάρω καινούριο κινήτο (αν και μόλις πριν 2 μήνες πηρα το xperia mini αλλά δεν με πολυβολεύει επειδή είναι πολυ μικρό)

η τιμή του μπορεί να φτάσει μέχρι τα 500 euro

προσωπικά μου αρέσει πολύ το xperia arc αλλά θα θέλα να ακουσώ και αλλές αποψείς

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ωρε φιλε τι αγωνα επαιξες;

Διάφορους μάζεψα 450 απο διάφορους αγώνες και τα πονταρα όλα στην Manchester United (στο Manchester 2-1 Chelsea) και μετά απο άλλους αγώνες αλλα 150 :)

Δημοσ.

Στα 500€ η επιλογή είναι μια. Lg optimus 2x. Αν ανεβεις αλλα 100€ πας στο samsung galaxy 2. Πολυ καλύτερο. Υπάρχει και η φθηνή επιλογη samsung galaxy 1 350€.

Την επόμενη φορα που θα έχεις έμπνευση στο στοίχημα , πεστο και σε εμάς, γιατι και εμείς θελουμε να αλαξουμε κινητο ! :)

• Moderators
Δημοσ.

Aυτο που ειπε ο παλιονεος για το Optimus. :)

Προσωπικα θα σου προτεινα αν μπορεις να μαζεψεις/παιξεις στοιχημα/whatever αλλα 100 ευρω γιατι πραγματικα το SGS2 ειναι η κορυφη του ειδους. Τωρα αφου διαθετεις που διαθετεις τα 500, μην σκεφτεσαι το Galaxy. Φοβερο κινητο ναι, το εχω, ειναι σουπερ, αλλα εχεις τις αλλες δυο επιλογες οι οποιες ειναι καλυτερες.

Δημοσ.

Να εχεις υποψιν σου οτι τουλαχιστον το δικο μου o2 χωρις rom δεν ελεγε μια... Οποτε να εισαι προετιμασμενος για root - custom rom

Κατα τα αλλα στα 450Ε που εχει ειναι εκτος συναγωνισμου

Δημοσ.

Δηλάδη το xperia arc δεν αξίζει μπροστά στο galaxy 2?

γιατι στα 600 που κάνει μπορώ να παρώ και το iphone 4

• Moderators
Δημοσ.

Με το Arc δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα, αλλα νομιζω πως το SGS2 ειναι καλυτερο (googlαρε τα specs). Στην δε ανεπισημη υποστηριξη ειμαι σιγουρος πως θα ειναι πολυ μπροστα καθως οι περισσοτεροι developers το χτυπησαν/θα το χτυπησουν.

Τωρα προσωπικα αναμεσα στο iphone και το SGS2 θα επελεγα το δευτερο. Με κλειστα ματια. Και παρακολουθησε πως το θεμα θα γινει ios vs android σε χρονο μηδεν :lol:

Δημοσ.

Βρε βάλε άλλα 100€ και πάρε το Samsung Galaxy S2...Είναι το TOP κινητό αυτή τη στιγμή...1100€ κέρδισες, αντί για 500€ διέθεσε 600€...Πίστεψέ με, θα το λατρέψεις και δεν θα θες να το αλλάξεις...!

Δημοσ.

Tα android κινητα βγενουν καθε μηνα εχουν την τεχνολογια με το μερος τους ομως τα iphone βγενουν μια φορα τον χρονο και ειναι μοναδικα.Επισης το iphone ευχαριστιεσαι τα παντα μεχρι και τηλεφωνο να παρεις.Oλες οι εταιριες να ξερεις πως εχουν σαν μετρο συγγρισης το iphone και το σεμπτεμβριο θα παρουσιαστει το 5.Τα android οποια συσκευη και να παρης ειναι ιδιες δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο οποτε αν διαθεσεις επιπλεον 100€ η γνωμη μου ειναι παρε iphone ασε που ειναι και μουρη :P Αν ειναι να παρεις τηλεφωνο με 500€ παρε η το galaxy s η το lg optimus 2x

Δημοσ.

Να εχεις υποψιν σου οτι τουλαχιστον το δικο μου o2 χωρις rom δεν ελεγε μια... Οποτε να εισαι προετιμασμενος για root - custom rom

Κατα τα αλλα στα 450Ε που εχει ειναι εκτος συναγωνισμου

θα συμφωνήσω απόλυτα με τον orlox... επίσης αν και έχει περάσει τόσος καιρός οι roms πάσχουν απο πάρα παρα πολλά προβλήματα... προσωπικά έχω μείνει ικανοποιημένος μόνο με μια rom απο θέμα σταθερότητας/κατανάλωσης/κτλπ...

Δημοσ.

Μην το παμε σε θεμα iphone vs android high end. Η συγκριση ηταν μεταξυ sgs1 και iphone 4. Tο sgs2 2 ειναι πολυ πιο μπροστα. Οσο για το μουρη που ειπε καποιος ασχολιαστο :P

Το optimus 2x κανει 450 και όχι 500.

Επισεις ειναι ακομα νωρις για το sgs2 μιας και δεν υποστηρίζετε ακομα απο τους developers λογο του "περιεργου" επεξεργαστη του. Φυσικα αυτο θα διορθωθει συντομα αλλα ειναι ενα μειον.

Μην ξεχναμε οτι εχουν και 150E διαφορα. Το optimus 2x ειναι best value for money ενω το sgs2 best of the best οχι ομως σε money.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...