miltostar Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 λοιπον..αρχικα θα ηθελα να σας πω πως απο υπολογιστες γενικα ξερω..αλλα απο software..απο hardware οχι.. γι αυτο θα ηθελα να κανω μια αναβαθμιση στο λαπτοπ μου ωστε να βελτιωσω τις επιδοσεις του..εχω το λαπτοπ: HP PAVILION DV5-1145EV..τα χαρακτηριστικα του ειναι εδω: http://www.skroutz.gr/s/63133/HP-Pavilion-dv5-1145ev.html#specs_container μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε τι μπορω να αναβαθμισω ωστε να βελτιωθει η επιδοση του?ξερω ειναι πολυ γενικο αλλα θα ηθελα ολες τισ δυνατες επιλογες..
stm00192 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δεν σε καλύπτει καπου?? διοτι αποτι βλέπω είναι αρκετά δυνατό μηχανακι... Τα μονο που μπορεις να αλλάξεις με λογικό κόστος και εύκολα είναι η μνήμη και ο σκληρός.. Με ένα σκληρό στις 7200 στροφες λογικά θα δείς αιστθητή διαφορά στη απόκριση του συστήματος... Τώρα όσο αφορά την μνήμη θα μπορούσες να πας στα 4GB αλλα η διαφορά δεν θα είναι σημαντική από τα 3... ασε που θα πρέπει να πας σε 64bit λειτουργικό για να ανγνωρίζονται και τα 4!
miltostar Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 μνημη δν χρειαζομαι νομιζω..για τον σκληρο εχεις να μου προτεινεις κατι?με καλυπτει γενικα..απλα τωρα τελευταια κολλαει λιγο και γενικα δν ανταποκρινεται οπως καποτε..
stm00192 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Τα κολλήματα και οι καθυστερήσεις μαλλον οφείλονται στο γεγονός οτι μετά απο τοσο καιρό θα εχει παραφορτωθεί το λειτουργικο, θα ξεκινουν στη εκκινηση πολλα προγράμματα κτλ, κτλ... Κανε μια γενική συντήρηση στο λειτουργικό σου ή ακομη καλύτερα παρε back up τα σημαντικά σου αρχεία... και κάνε μια επαναφορά του συστήματος στην αρχική του κατάσταση... Για σκληρό εγώ θα πρότεινα αυτόν για οικονομικό και γρήγορο και αυτόν για ακριβοτερη λύση αλλά ότι πιο γρήγορο κυκλοφορεί σε μηχανικό σκληρό δίσκο.
driftingcris Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δεν χριαζεσε αναβαθμιση.. Ενα format θες και μετα εισαι οκ.. Εγω κανω καθε 6 μηνες ενα format και δεν εχω δει το Pc μου να κωλονει πουθενα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.