Προς το περιεχόμενο

Carmageddon

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Carmageddon counter hints to a possible new game

Carmageddon-v2.jpg

Wow. Few days ago we were expressing our desire for a true and proper remake of Carmageddon’s first part and here are some actual news for a new Carmageddon game. Talk about coincidence. Although nothing is certain, there are hints that a new Carmageddon game might be revealed on June 1st.

Don’t believe us? Head over then to Carmageddon’s Official Site ( http://www.carmageddon.com ). As you will see, there is a counter that ends on June 1st. Which basically indicates to a possible new Carmageddon game.

We only hope that this new Carmageddon game will go back to the franchise’s routes. We don’t want zombies and floaty car physics. Give us a Carmageddon game that is similar to the one we grew up with. With lots of blood, the ability to dismember the pedestrians and proper – and above all fun - car physics.

Δημοσ.

Μετά την Ανάσταση του Δούκα και τα επερχόμενα Diablo 3 και HOMM6 θα βγει και αυτό !!! Άντε να βγει και κανά Dungeon Keeper (γιατί για Baldurs Gate κλπ αποκλείεται) και θα αναβιώσουμε πλήρως τις χρυσές εποχές. θα πουλήσω και την εξώπορτα όπως πάει η δουλειά τζιιιιιιιιιιιιζ Κάψιμοοοοοοοοοοοοο.

Δημοσ.

Αυτα ειναι. μπηκα με σκοπο να το ποσταρο αλλα με προλαβε ο Τζον του τζι αρ.

Θα καουμε λεμε, τα γραφω ολα, παιρνω αδεια απο δουλεια γυναικα παιδια σκυλια γατια και παμε για bonus for artistic impression . Ετσι. Γιατι γουσταρουμε.

Δημοσ.

Πωπω αυτη ειναι ειδηση.

Αντε να βγει το remake του carmageddon να γουσταρουμε....

Ακομη θυμαμαι το κολοαμαξο του vlad.και εκεινο το μ2λ@κισμενο μπατσικο....

Δημοσ.

These are!

Το demo του δευτερου Carmageddon το εχω παιξει περισσοτερο απ'οσο εχω παιξει αλλα, full παιχνιδια. Αναμενουμε για περαιτερω ανακοινωσεις!

Δημοσ.

Από την στιγμή που διάβασα αυτό το τοπικ έχει σχηματιστεί στο πρόσωπο μου ένα τεράστιο υποχθόνιο χαμόγελο, μόνο αυτό θα πω ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...