Προς το περιεχόμενο

Λαπτοπ μεχρι 13inches..

panosflow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας ..

Ψαχνω ενα λαπτοπ το πολυ μεχρι 13 inches..Το θελω κυριως για την φορητοτητα του, σερφαρισμα αλλα και κανα rpg μιας και ειμαι fun..Tιμη γυρω στο 1000αρικο..

Επεσε το ματι μου πανω σε αυτο ..Αξιζει λετε?

Μιας και η αναλυση ειναι μικρη δεν χρειαζομαι καμια πολυ καλη καρτα γραφικων ωστε να παιζω κανα παιχνιδακι full ετσι?

Kαθε προταση δεκτη αλλα με max της 13 inches μιας και το 16αρη που εχω τωρα το πούλησα ..

Δημοσ.

Ο σκληρος ειναι κατι που δεν με πολυ ενδιαφερει μιας και θα αλλαχτει αμεσος με τον ssd μου..και θα γινει εξωτερικος..

Δημοσ.

Ο σκληρος ειναι κατι που δεν με πολυ ενδιαφερει μιας και θα αλλαχτει αμεσος με τον ssd μου..και θα γινει εξωτερικος..

ναι και καλα θα κανεις απλα σε αυτα τα χρηματα παιρνεις κατι πολυ καλυτερο και αμα μετα θες να βαλεις ssd ειναι δικο σου θεμα.

υ.γ. ποσα gb ειναι ο ssd σου διοτι αν θες μπορεις να εχεις και τον μηχανικο και τον ssd.

Δημοσ.

ναι και καλα θα κανεις απλα σε αυτα τα χρηματα παιρνεις κατι πολυ καλυτερο και αμα μετα θες να βαλεις ssd ειναι δικο σου θεμα.

υ.γ. ποσα gb ειναι ο ssd σου διοτι αν θες μπορεις να εχεις και τον μηχανικο και τον ssd.

Ποιος απο αυτους που μου λες ειναι αρκετα καλυτερος?

ΑΠο οτι βλεπω μονο ο sony εχει καλη καρτα γραφικων...Τα probook αρκετα ποιοτικά αλλα χωρις δυνατότητα εστω για λιγο gaming..

120 ειναι ο Ssd μου φτανουν θα ελεγα για λειτουργικό και 2 3 παιχνιδια την φορα..Για αποθηκη εχω εξωτερικο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...