Προς το περιεχόμενο

Μητρικη για νεο pc με AMD 955

dimpa16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Θα ηθελα μια γνωμη,για μια αναβαθμηση που θελω να κανω στο συστημα μου.

Προκειται να αλαξω πλατφορμα,μιας και οι τιμες για τον AMD 955 επεσαν σε βαθμο που μπορω να αγορασω.

Και το θεμα ειναι η motherbord.

Δεν ξερω τι να κανω.Εχω βαλει στο ματι την http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20231&cat=3&sub=329&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=1,αλλα δεν ξερω κατα πόσο ειναι σωστο να την παρω ή να περιμενω για AM3+

Απο την αλλη,μπορω να περιμενω και λιγακι μηπως και πεσει ακομα η τιμη της,οταν θα βγουν στην αγορα οι AM3+

Κακα τα ψεματα ομως,οταν εισαι στην πριζα για αγορες...σε γαργαλαει το ατιμο...

Α! απο μνημες θα βαλω αυτες http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24072&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Δημοσ.

Χμμ...λες ε??

Και υποστηριζουν και AM3+ ,και λιγακι φθηνοτερες...

Ποιά θα επερνες εσυ??

Αχ αυτες οι Asrock !!!

Μόνο απο προκαταληψη στο ονομα τους,δεν τις θελω,ενω ξερω οτι ειναι μια χαρα μητρικες.

Για την Gigabyte δεν ψηνομαι λογο οτι προτιμω 880 Chipset.

Δημοσ.

+1 στη σενιορα αλλα ξανασκεψου στο να πας σε am3+ διοτι ερχονται και οι μπετονιερες.. ε, σορρυ οι bulldozers.

Δυστιχως...no money,no funny...για τριαξονικα.Μόνο για φορτηγακι :-D

εγώ δεν θα πήγαινα ούτε στη μία ούτε στην άλλη. Δεν μου αρέσει το μπλε :P

:-D :-D :-D :-D :-D

Τουλαχιστον ηξερα οτι οι μητρικες AM3+ θα ηταν στα ιδια χρηματικα ποσά,να περίμενα κανα μηνα που θελουν για να γεμισουν την αγορά.

Απλα,βρε Karmen,ειναι που δεν κανω αναβαθμισεις τακτικα και οπως και να`χει,θελω να μην το μετανιωσω αργοτερα.

Επεσα πανω σε μεταβατικο σταδιο...

Δημοσ.

Στη θέση σου θα περίμενα πάντως. Εκτός αν σε έπιασε το μικρόβιο οπότε σε καταλαβαίνω.

Σοβαρά τώρα θα πήγαινα στην Asrock

Δημοσ.

Φίλε έβαλα την Asrock σε σύστημα φίλου πρίν μία εβδομάδα και έχω πολύ καλές εντυπώσεις..

Δημοσ.

Θα προσπαθησω να κανω υπομονη (χωρις να ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερω) και να περιμενω καινουρια μοντελα.

Τουλαχιστον,ακομα και πιο ακριβα να ειναι,θα πεσουν οι τιμες των σημερινων...οποτε μαλλον κερδισμενος θα βγω...

Και αν δεν μπορω να αγορασω καινουρια μοντελα,θα παω για την Asrock.

Δεν μπορει να βλεπουν όλοι μερα και γω νυχτα !!!!!

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...