anafleksh Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Καλησπερα παιδες, Λοιπον ηθελα να ρωτησω αν γινεται να συνδεσω μια μεγαλη οθονη υπολογιστη που εχω με το λαπτοπ ουτως ωστε να βλεπω απο την μεγαλη οθονη αντι την μικρη του λαπτοπ χωρις ομως να χρειαζεται να παω να αγορασω κανα καλωδιο... Γιατι εχω ξενερωσει πλεον να βλεπω ταινιες στην οθονη του λαπτοπ... και μιας που εχω την μεγαλη γιατι να μην γινει... Ευχαριστω πολυ..
freelancer Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Χρειάζεσαι αυτή την θύρα στο laptop σου (λογικά θα υπάρχει κάπου στο πλαι) και αυτό το καλώδιο για να τα συνδέσεις.
rafail1994 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Πες μας ποιο είναι το laptop και ποια η οθόνη σου
anafleksh Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Χρειάζεσαι αυτή την θύρα στο laptop σου (λογικά θα υπάρχει κάπου στο πλαι) και αυτό το καλώδιο για να τα συνδέσεις. ωραιος!!!!!!!
driftingcris Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Συνδεεις με ενα καλωδιο vga την θυρα που ειδες πιο πανω και την οθονη... Μετα το ενεργοποιεις απο τα κλασσικα fn.. πχ εμενα στο netbook ειναι: fn+f7....θα δεις.. θα δειχνει μια οθονη και ενα Laptop.........
anafleksh Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 και κατι αλλο παιδες, γινεται να συνδεσω και πληκτρολογιο υπολογιστη με το λαπτοπ?
freelancer Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Τα laptop δεν έχουν την θύρα που θέλουν τα απλά πληκτρολόγια, εκτός ίσως αν έχεις κάποιον αντάπτορα για να πας σε USB. Το καλύτερο θα ήταν να πάρεις ένα πακέτο ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι να κάνεις δουλειά σου. (το microsoft κάνει γύρω στα 35 ευρώ νομίζω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.