xampos20 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 καλησπέρα είμαι ανάμεσα στα 2 κινητά NOKIA C6-01 KAI NOKIA C7 Για τον εξής λόγο: Με ενδιαφέρει να έχει βιντεοκλήση , γρηγορο στο touch , μπαταρία και καλό surfing στο διαδύκτιο. έχετε κάποιο άλλο να μ προτείνεται (με βιντεοκλήση φυσικά).... τα έχω βρει 259 και 274 αντιστοιχα σε καταστήματα του skroutz.... Λέτε να είναι παραεισαγωγή???? Εχετε να προτείνετε καποιο άλλο? ευχαριστω
orlox Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Eγω προτεινει ideos x5 Για πολλους και διαφορους λογους που θα τους βρεις σε αλλα post. Αν θες κατι πιο γνωστο Defy moto
poihths Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 καλησπέρα είμαι ανάμεσα στα 2 κινητά NOKIA C6-01 KAI NOKIA C7 Για τον εξής λόγο: Με ενδιαφέρει να έχει βιντεοκλήση , γρηγορο στο touch , μπαταρία και καλό surfing στο διαδύκτιο. έχετε κάποιο άλλο να μ προτείνεται (με βιντεοκλήση φυσικά).... τα έχω βρει 259 και 274 αντιστοιχα σε καταστήματα του skroutz.... Λέτε να είναι παραεισαγωγή???? Εχετε να προτείνετε καποιο άλλο? ευχαριστω γρηγορο touch το c6 που έχω εγώ δεν εχει. ούτε καλο surfing ούτε καλή μπαταρία. Αν το συγκρινεις με android θα δεις τεράστια διαφορα. Το μονο καλό και με διαφορα απο ολα τα αλλα κινητα ειναι το ovi maps.. το οποιο δεν πιάνεται Τωρα θα μου πεις γιατι το πήρα; Δεν έχω ιδεα τι σκεφτόμουν τοτε
Voodooman Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Το C6-01 έχει πολύ λίγη ενσωματωμένη μνήμη, 330MB είναι πολύ λίγα. Και νομίζω ότι δεν έχει capacitive οθόνη, για αυτό και η χαμηλότερη τιμή. Το C7 είναι πολύ ωραίο τηλέφωνο, αλλά από μπαταρία δεν λέει και πολλά.Το touch του με έχει αφήσει ικανοποιημένο, αλλά μάλλον είμαι λίγο αναίσθητος, γιατί και την οθόνη του C6 μου μια χαρά την βρίσκω... Το surfing με αυτά τα κινητά είναι ένα-δύο κλικ πιο κάτω από αυτά με τις οθονάρες, αλλά και προσωπικά δεν μου αρέσει το surfing ούτε σε 3, ούτε σε 4, ούτε σε 5 ίντσες, το αποφεύγω και το κάνω μόνο στην ανάγκη. Για εμένα, το τελικό πρόβλημα αυτών των nokia είναι η τιμή τους, τα λεφτά που ζητάνε είναι πάρα πολλά. Από την άλλη βέβαια έχουμε τους ovi maps που σκοτώνουν, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και ένα "κλειστό", ελεγχόμενο οικοσύστημα συσκευής-λειτουργικού-εφαρμογών, όπου δεν έχεις και πολλά να ανησυχείς. Το C6-01 το ψιλοαποκλείω. Αν πάρεις C7 το παντρεύεσαι, θα είναι μία πιστή σύζυγος, θα σου κάνει το φαγάκι σου, θα πηγαίνετε σε ωραία μέρη, θα σε βγάζει ασπροπρόσωπο στον κοινωνικό σου κύκλο και κάπου κάπου θα κάνετε και λίγο σεξάκι. Αν σου αρέσουν τα ξινά και τα περίεργα, να πας σε android...
tsourakis13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Το C6-01 έχει πολύ λίγη ενσωματωμένη μνήμη, 330MB είναι πολύ λίγα. Και νομίζω ότι δεν έχει capacitive οθόνη, για αυτό και η χαμηλότερη τιμή. Το C7 είναι πολύ ωραίο τηλέφωνο, αλλά από μπαταρία δεν λέει και πολλά.Το touch του με έχει αφήσει ικανοποιημένο, αλλά μάλλον είμαι λίγο αναίσθητος, γιατί και την οθόνη του C6 μου μια χαρά την βρίσκω... Το surfing με αυτά τα κινητά είναι ένα-δύο κλικ πιο κάτω από αυτά με τις οθονάρες, αλλά και προσωπικά δεν μου αρέσει το surfing ούτε σε 3, ούτε σε 4, ούτε σε 5 ίντσες, το αποφεύγω και το κάνω μόνο στην ανάγκη. Για εμένα, το τελικό πρόβλημα αυτών των nokia είναι η τιμή τους, τα λεφτά που ζητάνε είναι πάρα πολλά. Από την άλλη βέβαια έχουμε τους ovi maps που σκοτώνουν, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και ένα "κλειστό", ελεγχόμενο οικοσύστημα συσκευής-λειτουργικού-εφαρμογών, όπου δεν έχεις και πολλά να ανησυχείς. Το C6-01 το ψιλοαποκλείω. Αν πάρεις C7 το παντρεύεσαι, θα είναι μία πιστή σύζυγος, θα σου κάνει το φαγάκι σου, θα πηγαίνετε σε ωραία μέρη, θα σε βγάζει ασπροπρόσωπο στον κοινωνικό σου κύκλο και κάπου κάπου θα κάνετε και λίγο σεξάκι. Αν σου αρέσουν τα ξινά και τα περίεργα, να πας σε android... σιγά μην κάνουν και παιδί βρε...!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.