Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Smartphone ως 250€

paul7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου προτεινετε κινητά ως την τιμή που αναφέρω στην επικεφαλίδα κατα προτίμηση Android.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου προτεινετε κινητά ως την τιμή που αναφέρω στην επικεφαλίδα κατα προτίμηση Android.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

lg optimus 209€

I5800 249€

SE Xperia Aπο Vodafone 200€

Δημοσ.

Δηλαδη τοσο κακα ειναι τα Wp7

δεν είναι καθόλου κακά (το αντίθετο θα έλεγα), απλά είναι ακόμη πολύ περιορισμένα. Μέχρι να βγει το πρώτο μεγάλο update τον Οκτώβρη που θα προσθέτει πολλά features (που είναι δεδομένα στα άλλα κινητά), και το κινητό θα είναι κάπως παρωχημένο, και εσύ μπορεί να έχεις αγανακτήσει, γιατί θα θέλει ένα σωρό ξεκλειδώματα (και πάλι πολλά features θα λείπουν). Αν θέλεις να περιμένεις κανένα μήνα, αναμένεται να βγει το Galaxy S II Mini, που νομίζω ότι θα κάνει μακελειό αν τιμολογηθεί έξυπνα.

Δημοσ.

έχει πολύ ωραίο design (ίσως το καλύτερο από τα samsung και κάμποσα άλλα) αλλά νομίζω ότι υπάρχουν και καλύτερες επιλογές με τόσα χρήματα

Δημοσ.

μπορείς να δείς το καινούριο Huawei Ideos X5 στη wind, στα 200. Υπάρχει και σχετικό thread να διαβάσεις. Βέβαια με επιφύλαξη, αφού δεν το έχω δει από κοντά, αλλά διαβάζω καλά λόγια και έχει πολύ δυνατά words specs για αυτή την τιμή. Πάντως ότι και να διαλέξεις να πας να το δείς κι από κοντά πριν το πάρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...