torq Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 μολις εντόπισα ένα πρόβλημα με το FM transmiter. το δοκιμάζω στο αυτοκίνητο και δεν ακούγεται το παραμικρό. βγαίνω έξω βάζω το GPS δίπλα στη κεραία και ακούγεται πεντακάθαρα. απομακρύνω το gps 1 μέτρο από την κεραία και δεν ακούγεται ΤΙΠΟΤΑ. τι διάολο γίνεται; τόσο μάπα είναι το FM; πριν μια εβδομάδα είχα μπει στο αυτοκίνητο ενός γνωστού που είχε μια πατέντα που έμπαινε στον αναπτήρα του αυτοκινήτου, έβαζε το Usb του και άκουγε μουσική μέσω των ηχείων του αυτοκινήτου. ίδια πατέντα δηλαδή με πομπό FM όπως το gps. σε αυτόν ακούγοταν μια χαρά.
GR1337 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 μολις εντόπισα ένα πρόβλημα με το FM transmiter. το δοκιμάζω στο αυτοκίνητο και δεν ακούγεται το παραμικρό. βγαίνω έξω βάζω το GPS δίπλα στη κεραία και ακούγεται πεντακάθαρα. απομακρύνω το gps 1 μέτρο από την κεραία και δεν ακούγεται ΤΙΠΟΤΑ. τι διάολο γίνεται; τόσο μάπα είναι το FM; πριν μια εβδομάδα είχα μπει στο αυτοκίνητο ενός γνωστού που είχε μια πατέντα που έμπαινε στον αναπτήρα του αυτοκινήτου, έβαζε το Usb του και άκουγε μουσική μέσω των ηχείων του αυτοκινήτου. ίδια πατέντα δηλαδή με πομπό FM όπως το gps. σε αυτόν ακούγοταν μια χαρά. Ακούμπησε με το χέρι σου την υποδοχή φόρτισης ή σύνδεσε τη συσκευή στον αναπτήρα και δες αν εκπέμπει.
palawiaris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 κατα τ άλλα διαφωνώ μαζί σου αλλά είμαι όλος αυτιά αν θες να με πείσεις ότι έχεις δίκιο. O συνφορουμίτης έχει δίκιο και να σου πω γιατί. Έχω ένα pna αν δεν απατώμαι είναι 5-6 χρονών παλιό. Παίζει από την εποχή του navigon 5 που ούτε καν ελλάδα είχε μέσα στον χάρτη. Παρόλα τα 6 χρόνια του παίρνει χωρίς κανένα σπάσιμο μέχρι την έκδοση 6.5 της navigon με τους τελευταίους χάρτες Q1 2011 πάλι της navigon.H οθόνη και η μπαταρία αντέχουν ακόμη.Η οθόνη δεν σε κουράζει ή να έχει σκιές.Κλειδώνει δορυφόρους σχετικά γρήγορα. Απλά δεν πάει άλλο μιας και η cpu του δεν τραβάει άλλο και αργεί υπερβολικά να διαβάσει την διαδρομή. Παραπάνω δεν χρειάζεται να πω. Τα άλλα τα βλέπεις και μόνος σου που δεν δουλεύουν.Έχουν τύχει στα χέρια μου φτηνιάρικα pna.Δεν αξίζουν Αυτή την στιγμή με 200 ευρώ παίρνεις κορυφαίο μοντέλο. Αν πραγματικά σου χρειάζεται και σου κάνει δουλειά το pna μην τα λυπηθής. Απλά να έβρισκες κάποιο μοντέλο που να είχες σίγουρες αναβαθμίσεις για καιρό και με καλή οθόνη και δέκτη gps Και το καλύτερο σε ακρίβεια gps και πληροφορίες tmc που είχα ποτέ μου είναι το ενσωματωμένο του αυτοκινήτου μου.Αλλά κάνει κανα 2 χιλ.Καλύτερη ακρίβεια δεν έχω δει σε pna. Όσο για το fm transmitter που έχεις πρόβλημα δεν ξέρω την λύση αλλά ξέρω σίγουρα ότι η ποιότητα ήχου είναι χάλι μαύρο. Καμιά γύρα έκανες να μας πεις εντυπώσεις από το pna σου;Κλειδώνει γρήγορα;Υπολογίζει γρήγορα;Αν χάνει το σήμα του κτλ. Tέλος πάντων καλορίζικο πάντως.
torq Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ακούμπησε με το χέρι σου την υποδοχή φόρτισης ή σύνδεσε τη συσκευή στον αναπτήρα και δες αν εκπέμπει. μου πέρασε και αυτό από το μυαλό και το δοκίμασα. όντως όταν είναι στη φόρτιση ακούγεται χωρίς πρόβλημα. μάλλον λειτουργει σαν κεραία. λύθηκε και αυτό το "πρόβλημα" . @palawiaris ρε παιδια εντάξει δε συγκρίνεις το δικό μου που κοστίζει 66€ με ένα που κάνει 200€. ας πούμε ότι το δικο μου θα αργει να κλειδώσει λιγο, ότι η μπαταρία θα κρατάει λιγοτερο.... μιλάμε για τριπλάσια τιμή όμως. πρέπει να υπολογίζουμε και αυτό. και στην τελική εγώ μπορεί σε 2 χρόνια να το αλλάξω με ένα άλλο κινέζικο των 60-70€ που θα έχει και wi-fi κιόλας(παράδειγμα λεμε) ενώ εσύ θα έχεις ακόμα αυτό. και παει λέγοντας... θα έχω δώσει δηλαδή τα ίδια λεφτά. είναι σα να μου λες μην πάρεις χιουντάι πάρε Mercedes. ε αν είχα τα λεφτά θα επαιρνα mercedes. δε σημαίνει όμως ότι τα χιουντάι δεν αξίζουν. το GPS δεν το θέλω για επαγγελματικό σκοπό. (ούτε μια φορά το μηνα δε θα το χρησιμοποιω). οι αναβαθμίσεις δεν με ενδιαφέρουν. λύσεις υπαρχουν απλά είναι πως το βλέπει καθένας. δεν είναι ότι κάποιος έχει άδικο. επειδή αναφέρεις το θέμα ακρίβειας πάντως, είχα και πριν gps (πάλι κινέζικο) και ποτέ δεν είχα προβλημα με την ακρίβεια. με το που έφτανα σε μια διασταύρωση το gps με έδειχνε ακριβώς εκει. το τριήμερο θα κάνω ένα ταξιδι και θα γράψω εντυπώσεις. μέχρι τωρα μια μικρη διαδρομή έκανα.
torq Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 έχοντας κάνει μερικές διαδρομές έχουμε και λέμε... η οθόνη του θα μπορούσε να είναι πιο φωτεινή. αυτό σε συνδιασμό με το ότι η βάση είναι πολύ "κοντή", κοντά στο τζάμι, δημιουργεί πρόβλημα όταν έχει πολύ ήλιο. σε μερικές φάσεις δεν έβλεπα τίποτα. η μπαταρία του κρατάει 1 ώρα σε συνθήκες πλοήγησης με φούλ φωτισμό (λίγο είναι). δεν ξέρω αν στη συνέχεια αυξηθεί ο χρόνος. το μενού δεν είναι και τόσο γρήγορο. ηχείο καλό. κανένα παράπονο. επίσης ο FM Πομπός δουλεύει καλά (αρκεί να συνδέσεις το καλώδιο φόρτισης) με καθαρό ήχο. δε νομίζω πάντως να το χρειαστώ ποτέ. δοκίμασα: ginius driver: δεν ξέρω αν φταίει η ανάλυση (800*480) αλλά μου φάνηκε ότι το πρόγραμμα πήγαινε ελαφρώς σπαστά (ελαφρώς όμως). το ίδιο πρόγραμμα σε χειρότερο gps με ανάλυση 470*272 πήγαινε πιο ομαλά (γλιστρούσε). dont panic: άψογο. ομαλότατη κίνηση. καλύτερη απ ότι το ginius, παρόλο που υποτείθεται ότι έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από το προηγούμενο. ίσως το Ginius δεν τα πάει τόσο καλά με την ανάλυση αυτή. igo primo 1.2: εδώ απογοητεύτηκα λίγο. σε 3D πήγαινε σπαστά. όπως ακριβώς πήγαινε σε ένα παλαιότερο με 64MB RAM. πίστευα ότι τώρα που έχω 128RAM θα μπορούσα να το βάζω σε 3D. (σε 2D ήταν οκ). δεν είδα όμως διαφορά. παράξενο αυτό. και επίσης στο μενου του primo μερικές φορές αργούσε ελαφρώς. ειδικά όταν έψαχνα κάτι σε Pois. βέβαια του έχω φορτώσει και όλα τα pois από το pois.gr! σε εσάς, το primo πως πάει; σε 3D "γλιστράει" ή τρώει σπασίματα; προσπάθησα και navigon, sygic αλλά λόγω ανάλυσης δε μου δουλεύανε. θα βρω τις κατάλληλες εκδόσεις και γι αυτά. με χαλάει όμως που όταν το συνδέω στη φόρτιση ξεκινάει αμέσως. Μήπως αυτό σημαίνει βλάβη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.