Προς το περιεχόμενο

Ψευτικο antivirus εγκατασταθηκε στο υπολογιστη μου!Διαγραφηκε και τα παιχνιδια στο υπολογιστη δεν ξεκινουν!

Thekillergreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια,καποιο ψευτικο προστασια απο ιους (rogue antivirus)εχει εγκατασταθη στο συστημα μου!λεγοταν Windows Problems Protector!Οταν ανοιγα taskmanager.exe εμφανιζε ενας συναγερμος απο ψευτικο αντιβαριους!Ευτυχως που το Norton Internet Security 2011 το εδιωξε!μετα απο 2 λεπτα πηγαινα να παιξω ενα παιχνιδι απο το steam και δεν ξεκινησε!το διεγραωα και εκανα ΞΑΝΑ εγκατασταση και ακομη δεν ξεκινησε!πηγα να εγκαταστησω King Kong DEMO και οταν τελειωσε η εγκαταστηση και αρχισα να το ξεκινησω και μου εμφανισε ενα σφαλμα!πηγα να ανοιξω MalwareBytes Antimalware και δεν βρηκε ιους!ακομα και το Norton δεν βρηκε!Σε παρακαλω βοηθηστε με :fear: ....Περιμενω την λυση σας παιδια....

Δημοσ.
ακομα και το Norton δεν βρηκε!Σε παρακαλω βοηθηστε με :fear: ....Περιμενω την λυση σας παιδια....

ενώ αλλού λίγο πριν ξέθαψες κι έγραψες...

να αγορασεις Norton επειδη ειναι το καλυτερο....

Μιλάμε για εμπειρική γνώση, όχι αστεία... :X

Δημοσ.

Τρίτη φορά σε δύο μέρες που το βλέπω. Τις δύο φορές το ξήλωσα με System Restore σε τρεις μέρες πριν (με F8 κ.τ.λ.). Ήταν σε Windows 7.

Η επιφάνεια εργασίας σου είναι μαύρη και χωρίς εικονίδια; Το trojan αυτό διαγράφει και τα docs σου (αν μιλάμε για το ίδιο που αντιμετώπισα).

Το process είναι xxxxxxxxxxx.exe (όπου x τυχαίοι αριθμοί). Υπάρχει και στο msconfig ένα entry.

Δημοσ.

Τρίτη φορά σε δύο μέρες που το βλέπω. Τις δύο φορές το ξήλωσα με System Restore σε τρεις μέρες πριν (με F8 κ.τ.λ.). Ήταν σε Windows 7.

Η επιφάνεια εργασίας σου είναι μαύρη και χωρίς εικονίδια; Το trojan αυτό διαγράφει και τα docs σου (αν μιλάμε για το ίδιο που αντιμετώπισα).

Το process είναι xxxxxxxxxxx.exe (όπου x τυχαίοι αριθμοί). Υπάρχει και στο msconfig ένα entry.

μπα δεν εχω τετοιο προβλημα...ολα ειναι μια χαρα η επιφανεια μου απο τοτε που το Νορτον διεγραψε το κινδυνο ασφαλειας που λεγοταν Windows Problems Protector.Το οποιο ειναι αυτο:

http://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/remove-windows-problems-protector

ΔΟΚΙΜΑΣΑ:

malwarebytes anti malware,kaspersky virus scanner,super antispyware,spybot,norton power eraser και αλλα.....υπαρχει λυση?Ευχαριστω

Δημοσ.

Μια απο τα ίδια, με system restore , μάλιστα την πάτησα δυο φορές.....το NOD32 πάντως δεν έκανε τίποτα.......

Δημοσ.

ενώ αλλού λίγο πριν ξέθαψες κι έγραψες...

Μιλάμε για εμπειρική γνώση, όχι αστεία... :X

:lol: +1

Η πληρωμένη προστασία για τον Έλληνα είναι και θα είναι η καλύτερη λύση... (μπάααα!! :lol: )

μπα δεν δουλεψε :( ....

Και ούτε πρόκειται!

Σε ασφαλή λειτουργία μπαίνεις και σβήνεις το entry του από το startup, βρίσκεις και διαγράφεις το εκτελέσιμο αρχείο του (το path το αναφέρει στο entry του startup), κατεβάζεις και ενημερώνεις super antispyware και το βάζεις να ελέγξει.

Ξανά λέω, όλα αυτά από ασφαλή λειτουργία.

Δημοσ.

:lol: +1

Η πληρωμένη προστασία για τον Έλληνα είναι και θα είναι η καλύτερη λύση... (μπάααα!! :lol: )

Και ούτε πρόκειται!

Σε ασφαλή λειτουργία μπαίνεις και σβήνεις το entry του από το startup, βρίσκεις και διαγράφεις το εκτελέσιμο αρχείο του (το path το αναφέρει στο entry του startup), κατεβάζεις και ενημερώνεις super antispyware και το βάζεις να ελέγξει.

Ξανά λέω, όλα αυτά από ασφαλή λειτουργία.

μα δεν ξερω τα κλειδια και τα registry του Windows Problems Protector....

Δημοσ.

Για να δεις ποια προγράμματα ξεκινούν μαζί με τα windows σου ακολουθείς τις παρακάτω εικόνες (προσοχή: Ότι δεις από τη δικιά μου 2η εικόνα μην το ακολουθήσεις κατά γράμμα και πιάσεις να απενεργοποιήσεις όλα τα προγράμματα τα δικά σου. Αν δεν γνωρίζεις κάτι google it ;) ).

sshot-1-1.png

sshot-2.png

Δημοσ.

Για να δεις ποια προγράμματα ξεκινούν μαζί με τα windows σου ακολουθείς τις παρακάτω εικόνες (προσοχή: Ότι δεις από τη δικιά μου 2η εικόνα μην το ακολουθήσεις κατά γράμμα και πιάσεις να απενεργοποιήσεις όλα τα προγράμματα τα δικά σου. Αν δεν γνωρίζεις κάτι google it ;) ).

sshot-1-1.png

sshot-2.png

και τι να γραψω στο google?!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...