Technology fan Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάπου είδους template (σε οποιοδήποτε πρόγραμμα, word,latex,κτλπ..) για να εκτυπώνω διάφορα ενοικιαστήρια.. Ξέρετε σαν αυτά που υπάρχουν σε κολόνες του στυλ Ενοικιάζεται σπίτι με δύο δωματια κτλπ κτλπ, ύστερα έχει ένα logo ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ και μετά κάτω κάτω σε κατακόρυφη μορφή το τηλέφωνο επικοινωνίας τα οποία μπορούν να τα κόψουν..
agent_smith Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάπου είδους template (σε οποιοδήποτε πρόγραμμα, word,latex,κτλπ..) για να εκτυπώνω διάφορα ενοικιαστήρια.. Ξέρετε σαν αυτά που υπάρχουν σε κολόνες του στυλ Ενοικιάζεται σπίτι με δύο δωματια κτλπ κτλπ, ύστερα έχει ένα logo ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ και μετά κάτω κάτω σε κατακόρυφη μορφή το τηλέφωνο επικοινωνίας τα οποία μπορούν να τα κόψουν.. αυτό που λες μπορείς να το κάνεις και μόνος σου δεν νομίζω να υπάρχουν templates. Φτιάξε ένα οριζόντιο document στο word κέντραρε μια επικεφαλίδα “ενοικιάζεται” γράψε την περιγραφή, φτιάξε πίνακες από κάτω ανάλογα τις διαστάσεις που θες βαλε τα στοιχεία επικοινωνίας μέσα και κάνε αόρατα τα περιθώρια τους.
Technology fan Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ήλπιζα σε κάτι έτοιμο, να εκτυπώνεται και με σωστό τρόπο, χωρίς πολλά περιθώρια. Να μην χρειαστεί να κάνω πολλες εκτυπώσεις για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα... Edit: Το πρόβλημα είναι με το που πάω να κάνω μία αναζήτηση στο google να βρω κάτι σχετικό όλο αγγελίες μου βγάζει...
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δεν βλέπω να έχουν και πολλές έτοιμες πληροφορίες τα ενοικιάζεται. 2 λέξεις είναι. Εκτός αν θέλεις να γράψεις τίποτα άλλο, δικό σου
Technology fan Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Κάντο μου αυτό σε word αν μπορεις... Εγώ μέχρις στιγμής αυτό έχω καταφέρει, δε μπορώ να βάλω τον πίνακα με τα τηλέφωνα κάτω κάτω....
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Τί άλλο θέλεις δηλαδή να κάνεις? Καλά είναι τα τηλέφωνα
Lucifer Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Αυτό πως σου φαίνεται; Αν σου αρέσει, το pptx, εδώ.
Technology fan Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Α πολύ ωραίο ευχαριστώ κάτι τέτοιο ήθελα, βέβαια δε ξέρω πως θα βγεί στην εκτύπωση... Παρεπιπτόντως ενδιαφέρομαι για την αγγελία :P
Lucifer Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Φίλε έφυγε στο πρώτο δίλεπτο ο καμπινές, χίλια συγγνώμη.
kfyros Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Α πολύ ωραίο ευχαριστώ κάτι τέτοιο ήθελα, βέβαια δε ξέρω πως θα βγεί στην εκτύπωση... Παρεπιπτόντως ενδιαφέρομαι για την αγγελία :P δεν ξέρω πόσα θες να τυπώσεις, αλλά αν είναι πολλά και θες να τα τυπώσεις έγχρωμα θα σου στοιχίσουν περισσότερο (χαρτί και μελάνια) απ' ότι να αγοράσεις ένα πακέτο ενοικιαστήρια από το περίπτερο ...
freedubus Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Φίλε έφυγε στο πρώτο δίλεπτο ο καμπινές, χίλια συγγνώμη. Η Ρωσσίδα υπάρχει ακόμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.