repdien Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Πώς αλλάζουμε την κάρτα γραφικών μεταξύ NVIDIA GeForce GT 540 και HD γραφικά στο πρόσφατο acer 5742g που αγόρασα,?. Βασικά θέλω όποτε είναι στο ρεύμα να χρησιμοποιει αποκλειστικά την NvIDIA και όποτε είναι στην μπαταρία να χρησιμοποεί τα ενσματωμένα γραφικά.
ss13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Πώς αλλάζουμε την κάρτα γραφικών μεταξύ NVIDIA GeForce GT 540 και HD γραφικά στο πρόσφατο acer 5742g που αγόρασα,?. Βασικά θέλω όποτε είναι στο ρεύμα να χρησιμοποιει αποκλειστικά την NvIDIA και όποτε είναι στην μπαταρία να χρησιμοποεί τα ενσματωμένα γραφικά. Λογικά θα έχει κάποιο κουμπάκι επάνω στο laptop που θα σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις !!
repdien Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δεν εχει κανενα κουμπακι. Υπάρχει η επιλογή να επιλέγεις ποια προγράμματα θέλεις να χρησιμοποιουν την GT 540Μ μέσα απο το πανελ της nvidia αλλα ουσιαστικά δεν είναι λειτουργική αυτή η επιλογή αφού αναλογα αν είναι στο ρευμα ή λειτουργει με την μπαταρια θες να χρησιμοποιεις και την αναλογη κάρτα γραφικων αντιστοιχα.
PANOS1710 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 φιλε repdien μηπως βρηκες τελικα πως διαχειριζεσαι τα δυο γραφικα γιατι εχω και γω την ιδια απορια.
Giorgos09 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δοκιμασε να απενεργοποιησεις την 540Μ απο την διαχειρηση συσκευων.
ektor7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δεν εχει κανενα κουμπακι. Υπάρχει η επιλογή να επιλέγεις ποια προγράμματα θέλεις να χρησιμοποιουν την GT 540Μ μέσα απο το πανελ της nvidia αλλα ουσιαστικά δεν είναι λειτουργική αυτή η επιλογή αφού αναλογα αν είναι στο ρευμα ή λειτουργει με την μπαταρια θες να χρησιμοποιεις και την αναλογη κάρτα γραφικων αντιστοιχα. Ποιος ο λογος να χρεισημοποιεις την 540 για οποιο διποτε αλλο σκοπο,εκτος απο τα παιχνιδια? Ρυθμησε την να ενεργοποιηται μονο στα παιχνιδια!Η intel gpu ειναι η πιο δυνατη ενσωματομενη gpu που κυκλοφορει!Μπορει να σε καλυψει ανετα σε ολα και να την γυρνας στην 540 μονο στα παιχνιδια! Αν θες κοιτα την ωρα που εχεις την μπαταρια,ποια καρτα ειναι ενεργοποιημενη,γιατι μπορει με το θεμα της μπαταριας να μην σου εχει καποια επιλογη και να χρησιμοποιει μονο την intel-gpu?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.