Προς το περιεχόμενο

ποια sd να βαλω σε νεο smartphone? αυτη με πλοηγο μαζι ή του κινητου?

giannispaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα :

μου εδωσαν και πλοηγο δωρεαν sd καρτα μνημης 2GB της "sygic"εταιρειας,

θα βαλω αυτη μεσα πριν το ανοιξω πρωτη φορα το κινητο γενικα ? (εχω και αλλη μια sd που δινουν μαζι με το κινητο φυσικα.. 2 gb και αυτη.) τι να κανω?

μπορω να βαλω την sd με τον πλοηγο να το εγκαταστησω και μετα να τη βγαλω , και να βαλω τη κανονικη sd που συνοδευει τη συσκευη?

μπορω να το ανοιξω το κινητο χωρις sd καθολου? απαντηστε μου γρηγορα! thanks!

παντως στη συσκευασια λεει "βαλτε τη καρτα αφου πρωτα εχει ορισει ημερομηνια/ωρα στο κινητο σας"

(το ανοιξα χωρις καμια καρτουλα μνημης... ολα τελεια! ποια καρτα μνημης να βαλω τωρα ομως?)

να κανω και backup μετα απ οτο κινητο ? η καρτα μνημης που εχει τον πλοηγο...πως θα το σωσω το προγραμμα?

Δημοσ.

Το κινητό έχεις; Και γιατί να κάνεις backup μες το καλημέρα;

(κατά 99% ο πλοηγός δεν θα δουλεύει χωρίς τη γνήσια κάρτα μέσα. Αν όντως είναι έτσι τα πράγματα, και θέλεις να χρησιμοποιήσεις αυτήν που έχεις επειδή είναι μεγαλύτερη, πρέπει να πας στην εταιρεία με τις δύο κάρτες για να σου κάνουν την μεταφορά. Ουσιαστικά θα μετατρέψουν την δική σου κάρτα σε «γνήσια» με το sygic μέσα.

Η MLS τουλάχιστον έτσι το κάνει.)

Δημοσ.

προς το παρον εβαλα τη κανονικη καρτα sd που συνοδευε τη συσκευη! ολα μια χαρα!

τωρα πως θα βαλω αυτη με του πλοηγου δε ξερω...

samsung galaxy ace . εχει 2,2.1 froyo λετε να βαλω τη καρτα με το πλοηγο και να τη χρησιμοποιω σαν κυρια μνημη προς το παρων?

2GB H MIA 2gb του πλοηγου....

Δημοσ.

δεν κερδίζεις τίποτε με το να βάλεις τη δική σου κάρτα λοιπόν, ίδιες είναι. ΕΚΤΟΣ αν το sygic δεν χρειάζεται την κάρτα του για να τρέξει, που θα μου κάνει εντύπωση.

Εξακολουθώ να αναρωτιέμαι γιατί θέλεις να κάνεις backup. Αφού το κινητό είναι καινούριο και φρην έχεις περάσει τίποτε ακόμη μέσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...