ntg1980 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Έχω ένα Netbook με Windows 7 Starter x32 (original προεγκατεστημένα). Όταν πάω να κάνω εκκαθάριση δίσκου, μου εμφανίζει το εξής μήνυμα σφάλματος: Αυτό εμφανίζεται μόνο όταν έχω τσεκαρισμένο το "Ληφθέντα αρχεία προγραμμάτων". Πατάω ok, κι ενώ "φαίνεται" να διαγράφει τα αρχεία που επέλεξα, όταν ξανακάνω ανάλυση, μου βγάζει πάλι τα ίδια, σαν να μην έχω διαγράψει τίποτα... Πχ Τα αρχεία αναφοράς σφαλμάτων των Windows παραμένουν να είναι 4,97kb. Τι συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω?
TheELF Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Στα windows7 όλα τα αρχεία και οι φάκελοι του συστήματος είναι προστατευμένα ακόμα και από τον διαχειριστή του συστήματος(τράβα ψάξε)μπορείς να μπεις σε κάθε φάκελο και να αλλάξεις τα δικαιώματα,αλλά εγώ σου προτείνω να κατεβάσεις και να δοκιμάσεις το CCleaner που έτσι και αλλιώς κάνει καλύτερο καθαρισμό.
ntg1980 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Το κατέβασα το CCleaner, παρόλα αυτά δε μπορώ να καταλάβω γιατί μου βγάζει σφάλμα. Στο PC έχω Windows 7 Ultimate x64 & δεν έχω τέτοιο πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.