Προς το περιεχόμενο

Laser Eye Surgery

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Μιας και έκανα το laser prk είπα να πω κι εγώ την εμπειρία μου. Αρχικά, μη δείτε video στο youtube γιατί αν το έχεις δει καταλαβαίνεις τι γίνεται ανά πάσα στιγμή, αν όχι δεν καταλαβαίνεις τίποτα κι όλα καλά.

Μου έδωσαν και ηρεμιστικό πιο πριν, ένιωσα ένα κάψιμο στο δεξί μάτι και μια πίεση στο αριστερό αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. 0 πόνος, 0 ενόχληση (δεν κουνήθηκα ούτε χιλιοστό από το φόβο μου). Όσο δρούσε το αναισθητικό όλα καλά έβλεπα και πεντακάθαρα, μόλις πέρασε η επίδραση είχα τσούξιμο και τις 2 πρώτες μέρες (είχε και πάρα πολύ ήλιο την παρασκευή οπότε επιβάρυνε την κατάσταση). Θόλωσαν και τα μάτια λόγω φακών (δεν έχουν ξεθολώσει ακόμη) αλλά καταλαβαίνω τη διαφορά στην όραση, όλα είναι πιο καθαρά παρόλη τη θολούρα η οποία παραμένει και μετά την αφαίρεση των φακών.

Γενικά θα έλεγα ότι είναι worth παρόλο το τσούξιμο και τη δυσκολία focus τις 2 πρώτες ημέρες. Εν κατακλείδι, το συστήνω ακόμα και για 1 βαθμό, καταλαβαίνεις τη διαφορά απ την πρώτη στιγμή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 714
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

<p>Καλωσηρθες σε ένα πιο ομορφο κοσμο χωρις γυαλια !!!! 37 χρονια τα φοραγα !!!</p>

Το 2002 πού δημοσιεύσες το 1ο σου ποστ σε αυτο το thread τα φορούσες 25 :Ρ

Το 2002 πού δημοσιεύσες το 1ο σου ποστ σε αυτο το thread τα φορούσες 25 :Ρ

Αν ενοεις εμενα φοραγα γυαλια από τα 13 μου ως τα 50

Το 2002 που εγραψα εδώ μιλαω για επεμβαση καταρακτη

Καλησπέρα παιδιά.Τελευταία σκέφτομαι πολύ την επέμβαση, εχω 6 βαθμούς από κάθε μάτι και είμαι 34 χρονών.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον καλό γιατρό και λογικό στις τιμές?

Εχουμε κανει ...οικογενειακως σε αυτό με τον Γιωργο Χαρωνη

http://www.athensvision.eu/

Απολυτη επιτυχια

Να συζητήσεις μαζι του να σου αφησει λιγη μυωπια στο ένα ματι για να μην χρειαστείς γυαλια για κοντα σε λιγα χρονια

Μεθοδος monvision

εγω οπως παντα προτεινω τουλ.2 προεγχειρητικους ελεγχους σε διαφορετικες κλινικες και βρειτε "μαγαζια"με οσο γινεται καλυτερα μηχανηματα.π.χ. εδω και κανα χρονο εχουν βγει picosecond kai nanosecond laser για φλαπ http://sirama-amaris.com/?lang=en. δεν τα χω ψαξει αλλα απο τα λιγα που διαβασα εχουν μεγαλυτερη ακριβεια...ειναι η επομενη "γενια"απο τα femtosecond laser

οσοι εχουν παλια μηχανηματα ειναι απληστοι

http://www.youtube.com/watch?v=jOfgu6tfkMg

• 1 μήνα μετά...
Μια αρκετά δημοφιλής κλινική στο διαδίκτυο. Προβάλει πολύ όμως την Lasik....

Tην παρακάτω την προτείνει ο ίδιος ο Παλληκάρης.

Εχει κάνει κανεις στους παραπάνω?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα,

θα ήθελα να μεταφέρω και εγω την προσωπική μου εμπειρία και όποιες παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες. Υποβλήθηκα σε εγχείρηση PRK πριν 15 μηνες. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με τη διαφορά:

1. Με το αριστερό μάτι βλέπω ελάχιστα καλύτερα

2. Ο γιατρός ενώ αρχικά μ είχε πει ότι τα δάκρυα θα τα σταματήσω σε 3-6 μήνες, το μάτι μ τα ζητάει ακόμη. Ξέρει κανεις αν αυτο θα συνεχιστεί για όλη μ τη ζωή;

Ευχαριστώ

Υ.Γ. Φυσικά το φόρουμ δεν είναι ιατρικό, αλλά ρωτάω αν κάποιος είχε αντίστοιχη εμπειρία.

Σε ολους τους ανθρώπους είναι κανονας σχεδόν το ένα ματι να είναι πιο "δυνατο" από το άλλο λιγο

Για τις σταγονες νομιζω είναι πολύ μεγαλο το διαστημα. Εγω με lasik κανα μηνα σκαρτο εβαλα επειδή το ειπε ο γιατρος και όχι ότι τις ειχα αναγκη

Ο γιατρος τι σου λεει για αυτό ?

ρε μαγκες κατι ασχετο δεν εχω κανει λειζερ εχω λιγι μυωπια 1 περιπου και στα δυο και επεισης ενα αστιγματισμο μπορο καμια φορα να δω και 20/20 το θεμα ειναι οτι βλεπω ψιλοδιπλα και τριπλα λογο του αστιγματιμου και επεισης εχω πολλα μυγακια που ειναι πολι ενοχλιτικα οι γιατροι που με εχουν δει δεν εχουν βρει τιποτα ενα διο απο αυτους μου ειπαν οτι εχει ρευστοποιηθη το υαλοειδες σου και ισως γι αυτο να τα βλεπεις αυτα..ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??

ρε μαγκες κατι ασχετο δεν εχω κανει λειζερ εχω λιγι μυωπια 1 περιπου και στα δυο και επεισης ενα αστιγματισμο μπορο καμια φορα να δω και 20/20 το θεμα ειναι οτι βλεπω ψιλοδιπλα και τριπλα λογο του αστιγματιμου και επεισης εχω πολλα μυγακια που ειναι πολι ενοχλιτικα οι γιατροι που με εχουν δει δεν εχουν βρει τιποτα ενα διο απο αυτους μου ειπαν οτι εχει ρευστοποιηθη το υαλοειδες σου και ισως γι αυτο να τα βλεπεις αυτα..ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??

Αυτό το εχω παθει από το 1994 αλλα δεν δημιουργει άλλο πρόβλημα εκτος τις φορες που βλεπω σαν να είναι κατι θολο κινουμενο μπροστα μου που περναει σε 10-15 λεπτα

Λεγεται αν θυμαμαι καλα αποκοληση υαλώδους και δεν εχει σχεση με αποκολιση αμφιβλιστροειδους

Αν μιλαμε για το ιδιο

νε καπως ετσι εσενα σου εμειναν μονιμα αυτα εγω ειμαι και νεος σχετικα ακομα 27 και λει αυτο γινετε μετα απο καπια μεγαλη ηλικια..οχι υαλωδους ειναι

έκανα πέρισυ τον Ιούνιο. Έκανα την prk, δεν κατάλαβα τίποτα, τα μάτια μου τρεμόπαιξαν 1 2 φορές αλλά το ηρεμιστικό με βοήθησε πολύ. Τις επόμενες μέρες πόνεσα αρκετά αλλά σε μια εβδομάδα ήμουν κομπλε :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...