Προς το περιεχόμενο

Laser Eye Surgery

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιαννη εχω κανει εδω και 2 χρονια την επεμβαση.

Καθε χρονο, περιπου στο 12μηνο, ο γιατρος που μου εκανε την επεμβαση, θελει να με εξεταζει.

Ετσι θα ειναι 'για παντα'? Κι εσενα σε βλεπει μια φορα το χρονο, καθε χρονο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 714
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πιο τριμηνο. Φετος ειναι η 2η χρονια απο την επεμβαση, και μιας πριν απο ενα χρονο μου ειχε πει 'ελα να σε δω σε ενα χρονο΄, οντως εκλεισα ραντεβου να παω να με δει, 2η χρονια απο την επεμβαση.

Αλλα ετσι θα γινεται καθε χρονο, τα επομενα χρονια;

Εννοω οτι -απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καποιο προβλημα- προτιμω να πηγαινω μια φορα στα 2 χρονια στον γνωστο μου οφθαλμιατρο της γειτονιας, παρα να πηγαινω καθε χρονο στον χειρουργο γιατρο, με ραντεβου και 50ευρη επισκεψη!

Αν μου ξαναπει σε λιγες μερες που θα τον δω 'ελα σε ενα χρονο να σε ξαναδω', να του πω 'ναι' , και να μην ξαναπαω;

Ή απαραιτητως, για οσους εχουμε κανει επεμβαση, πρεπει να μας βλεπει ο γιατρος που μας χειρουργησε, μια φορα το χρονο;

Για πες Γιαννη, πειτε και οι υπολοιποι που κανατε την επεμβαση.

Τους τρεις πρωτους μηνες από οσους ξερω ολοι πηγαν και δωρεαν

Για τα επομενα χρονια μεχρι περυσι πηγαινα κι εγω μιας και πληρωνα 40 ευρω αλλα τα επερνα όλα από το ταμειο μου

Από φετος παω σε γιατρο του ΕΟΠΠΥ....Δεν βρισκω τον λογο να πληρωνω πια

Σε αυτόν παω μονο την μικρη μου κορη γιατι εχει πολύ υψηλη μυωπια και είναι μικρη ακομα για επεμβαση

Οποτε ας παω μια φορα ακομη, και μετα τελος. Ετσι λεω. Ειχαμε και τον ιδιο γιατρο τον Γ.Χ.!

Αλλα λεω να μην ξαναπαω απο του χρονου, μονο περιστασιακα στον οφθαλμιατρο μου. Τι λες;

Οποτε ας παω μια φορα ακομη, και μετα τελος. Ετσι λεω. Ειχαμε και τον ιδιο γιατρο τον Γ.Χ.!

Αλλα λεω να μην ξαναπαω απο του χρονου, μονο περιστασιακα στον οφθαλμιατρο μου. Τι λες;

Καλος ο ΓΧ και του εχω εμπισοσυνη απολυτη αλλα δυσκολοι οι καιροι για 50αρια αν δεν υπαρχει πρόβλημα που ευτυχως δεν εχω 5 χρονια τωρα..

Να υπολογιζεις γυρω στις 2000 και για τα δυο ματια αλλα τα αζιουν ...

Εννοειται δεν το συζητω για την χρησιμοτητα αντε να πιασουμε κανα στοιχημα να δουμε το φως περα απο τους φακους !

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ολα καλα με την εγχειριση!! τη πρωτη μερα ειχα πολυ πονο και τη δευτερη πιο λιγο αλλα μεχρι εκει. τωρα εχουν περασει δυο βδομαδες και ηδη εχω ξεθολωσει και νομιζω για την μεθοδο prk τα πηγαινω πολυ καλα ως τωρα!!

Πάντως ο δικός μου ο γιατρός (δεν ξέρω αν επειδή του έχω πάει μερικους πελάτες) αλλα μου πείρε 1200(αποτη έχω ακουση πέρνει 1500) για τα δυο μάτια (μυωπία είχα 5,5 και 6) και όσο για τα 50ευρα στις επισκέψεις που λέτε εμένα εδώ και ένα χρόνο τώρα που πηγαίνω και με βλέπει δεν έχω δώσει ευρο μου είχε πει ότι  τα 1200 που είχα δώσει για το λαισερ καλύπτει και τις μετά επισκέψεις. Είχα ρωτήσει και σε έναν αλλων (πολυ βλάκας σαν ανθρωπος και υπερεκτιμημενος σαν γιατρός) και μου είχε πει 3000 χωρις καν να με εξετάσει πρώτα.. , γενικα οι τιμες παίζουν πολύ οποτε ψαχτείτε καλα πριν σας πιασουν κορόιδα.

για σας παιδιά. την τετάρτη κάνω εγχείρηση laser στα μάτια και είμαι αρκετά αγχωμένος! ο γιατρός θα μου κάνει την prk. ο λόγος που κάνω είναι γιατί δεν μπορώ να βάλω φακούς, και γιατί τα γυαλιά με ενοχλούν αρκετά. ειδικά το καλοκαίρι που μπαίνω στην θάλασσα και δεν βλέπω τίποτα (ούτε καμιά γκόμενα τπτ!!) έχω μυωπία 5 βαθμούς και κάτι, με ενοχλεί αρκετά. 

αφού μου έκανε ένα πρώτο έλεγχο μου είπε να πάω νωρίς την τετάρτη για να μου κάνει κάτι εξετάσεις και να μπω χειρουργείο. με έδωσε αρκετά έντυπα (όλα φυσικά τα παρουσιάζανε ρόδινα) και μου είπε ότι είναι ρουτίνα για αυτόν. 20 δευτερόλεπτα το κάθε μάτι.

κλασσικά εγώ μπήκα youtube διάβασα από εδώ διάβασα από εκεί, πάνω κάτω 1 μήνα ταλαιπωρήσε λίγο (βασικά κυρίως τις 6 πρώτες μέρες) μέχρι να φτάσεις την μέγιστη καλύτερη όραση. επίσης μου επισήμανε ότι έχουν συμφωνία λέει με τους Αμερικάνους για να έχουν πάντα ενημερωμένα τα λογισμικά και τα μηχανήματά τους με τα τελευταία updates. 

έχει κανείς εμπειρία από τέτοιου είδους επεμβάσεις? : :wacko: για laser πάω καρδιακός θα γίνω

και με ρώτησε πια από τις 2 θέλω να κάνω. η prk 1700 ευρώ ή lasik 2000! και με τις δύο το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο μου λέει. απλά διαφέρει ο χρονος δυσφωρίας

για σας παιδιά. την τετάρτη κάνω εγχείρηση laser στα μάτια και είμαι αρκετά αγχωμένος! ο γιατρός θα μου κάνει την prk. ο λόγος που κάνω είναι γιατί δεν μπορώ να βάλω φακούς, και γιατί τα γυαλιά με ενοχλούν αρκετά. ειδικά το καλοκαίρι που μπαίνω στην θάλασσα και δεν βλέπω τίποτα (ούτε καμιά γκόμενα τπτ!!) έχω μυωπία 5 βαθμούς και κάτι, με ενοχλεί αρκετά. 

αφού μου έκανε ένα πρώτο έλεγχο μου είπε να πάω νωρίς την τετάρτη για να μου κάνει κάτι εξετάσεις και να μπω χειρουργείο. με έδωσε αρκετά έντυπα (όλα φυσικά τα παρουσιάζανε ρόδινα) και μου είπε ότι είναι ρουτίνα για αυτόν. 20 δευτερόλεπτα το κάθε μάτι.

κλασσικά εγώ μπήκα youtube διάβασα από εδώ διάβασα από εκεί, πάνω κάτω 1 μήνα ταλαιπωρήσε λίγο (βασικά κυρίως τις 6 πρώτες μέρες) μέχρι να φτάσεις την μέγιστη καλύτερη όραση. επίσης μου επισήμανε ότι έχουν συμφωνία λέει με τους Αμερικάνους για να έχουν πάντα ενημερωμένα τα λογισμικά και τα μηχανήματά τους με τα τελευταία updates. 

έχει κανείς εμπειρία από τέτοιου είδους επεμβάσεις? : :wacko: για laser πάω καρδιακός θα γίνω

και με ρώτησε πια από τις 2 θέλω να κάνω. η prk 1700 ευρώ ή lasik 2000! και με τις δύο το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο μου λέει. απλά διαφέρει ο χρονος δυσφωρίας

Αν εισει κατάλληλος για lasik μην διστασεις !!!! Πολύ πιο αμμεσα αποτελέσματα

Καθολου αγχος και όλα θα πανε καλα !!!

Εχω κανει lsaik στα 50 μου πριν 5 χρονια , εχει κανει η κορη μου στα 18 και η γυναικα μου στα 45

Κανεις κανενα πρόβλημα

Πονος ανύπαρκτος

Παντως διαφορα στηην τιμη αναλογα με την μεθοδο πρωτη φορα ακουω

Καλη επιτυχια

Γιαννη με το θεμα της πρεσβυωπιας, τι παιζει με οσους εχουν κανει lasik?

Εσενα σου εχει εμφανιστει;

Να κατι πολύ σοβαρο !!!

Επειδή εκανα στα 50 και ειχα ηδη πρεσβυωπια που δεν διορθώνεται ο γιατρος μου προτεινε και δεχτηκα και μου αφησε 0,75 μυωπια στο ένα ματι για να "σκαντζαρει" την πρεσβυωπια και το συνιστω σε οσους είναι κοντα σε αυτή την ηλικια .Η μεθοδος λεγεται monovision .Θα μπορουσε να μου μηδενισει και σε αυτό το ματι την μυωπια αλλα για  κοντα θα ηθελα γυαλια

Τωρα που είμαι στον υπολογιστη και στο διάβασμα δεν φοραω καθολου γυαλια εδώ και 5 χρονια .Μονο στα πολύ πολύ ψιλλα γραμαμτα εχω καποια φυσιολογικη δυσκολια

Μπορει καποιος να μου προτείνει ενα καλο γιατρο Θεσσαλονίκη? Γιατί θελω να κανω lasik για πιο αμεσα αποτελεσματα και γενικά ειναι και τα λεφτα ενα θεμα. Γυρω στα 1600 να δωσω πςριπου οχι 2000αρικα

Και δε μου άρεσε που ο γιατρος μου ειπε prk 1600 και lasik 2000 ευρω. Γιατι να ταλαιπωρηθω με prk ασε που δουλευω και δεν μπορω να παρω πανω απο 2 μερες άδεια 

Μπορει καποιος να μου προτείνει ενα καλο γιατρο Θεσσαλονίκη? Γιατί θελω να κανω lasik για πιο αμεσα αποτελεσματα και γενικά ειναι και τα λεφτα ενα θεμα. Γυρω στα 1600 να δωσω πςριπου οχι 2000αρικα

Και δε μου άρεσε που ο γιατρος μου ειπε prk 1600 και lasik 2000 ευρω. Γιατι να ταλαιπωρηθω με prk ασε που δουλευω και δεν μπορω να παρω πανω απο 2 μερες άδεια 

Η διαφορα στην τιμη μου φανηκε κι εμενα παραξενη....Το αν επιβάλλεται να κανεις prk εστω και με την ταλαιπωρια που σημαινει  μονο ο γιατρος που θα σε εξετασει μπορει να κρινει .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...