Προς το περιεχόμενο

Laser Eye Surgery

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...όταν δακρύζω το δεξί μάτι καθαρίζει για λίγα δευτερόλεπτα και βλέπω καθαρά..

μήπως να αναφέρεις αυτό το περιστατικό στο γιατρό σου μήπως υπάρξει κάποια λύση;

να ρωτήσω, στο 2ο χειρουργείο τι ακριβώς έκανες;

τέλος με το laser τα μάτια μας γενικά γίνονται πιο ξηρά από ότι πριν;

• Απαντ. 714
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σκατά να φάτε όλοι εσείς που μετά το λέιζερ βλέπετε πεντακάθαρα.Σκατά να φάει και η γιατρός.Φυσικά και την είπα, αλλά με έγραψε κανονικά.Και σε δεύτερο οφθαλμίατρο που πήγα:Θα φτιάξει με τον καιρό.Ναι πόσα χρόνια δηλαδή;

Στο δεύτερο χειρουργείο επανέλαβα την διαδικασία στο ένα μάτι.

Δημοσ.

τέλος με το laser τα μάτια μας γενικά γίνονται πιο ξηρά από ότι πριν;

Ναι, ελαχιστα πιο ξηρά.

Δημοσ.

Εγω με lasik πριν 4 χρονια κανενα προβλημα...Σταγονες εβαζα 4-5 μερες αντιβιωση και μετα αλλες 10 κατι αλλες

Τεχνικα δακρυα δεν χρειαστηκα.

Το ιδιο περιπου και εγω με prk. Στις 13/2 κλεινω 3 χρονια και δεν εχβ κανενα προβλημα ουτε σε

Νυχτερινη οραση πυτε πουθενα. Μονο μερικα πρωινα πχ 1-2 φορες το μηνα μπορει να νιωσω πολυ ξηρα τα ματια μου και να πονεσω οταν τα ανοιξω αλλα μετα σε 1 λεπτο φευγει εντελως

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ναι, ελαχιστα πιο ξηρά.

χμμ, εμένα είναι ήδη ψιλοξηρά, μου το χε πει ο οφθαλμίατρος, άλλες εποχές περισσότερο άλλες λιγότερο. Δλδ και με φακούς παίζει να είχα θέμα, που είχα, στέγνωναν γρήγορα. Αυτό είναι σημάδι μήπως του "δεν είσαι qualified";

Δημοσ.

χμμ, εμένα είναι ήδη ψιλοξηρά, μου το χε πει ο οφθαλμίατρος, άλλες εποχές περισσότερο άλλες λιγότερο. Δλδ και με φακούς παίζει να είχα θέμα, που είχα, στέγνωναν γρήγορα. Αυτό είναι σημάδι μήπως του "δεν είσαι qualified";

εχω κανει πριν 6+ μηνες την εγχειρηση απλ απαρατηρω πως μια ελαφραααα ξηροτητα την εχουν ακομα.

Δε με ενοχλει αλλά που και που τις θελω τις σταγονες.

Δημοσ.

Εγώ που έχω αρκετή ξηροφθαλμία ελπίζω να μην με αποτελειώσει...

Και εγώ έχω μικρή ξηροφθαλμία και ο γιατρός με είχε ενημερώσει για περίπου 6 μήνες ότι θα ταλαιπωρηθώ λίγο.

Έχω κάνει lasik τέλη Νοεμβρίου και τα συμπεράσματα μου είναι τα εξής.

1. Μεγάλη σημασία έχει η μέτρηση μυωπίας-αστιγματισμού. Αυτό διότι δεν πρέπει να γίνει υπερκάλυξη της μυωπίας γιατί η πρεσβυωπία θα έρθει αρκετά σύντομα μετά από λίγα χρόνια. Εμένα μου είχε πάρι 3 μετρήσεις ανά μια εβδομάδα.

2. Σωστά είδα μετά από 1 μήνα ακριβώς (Μέσα στον 1 μήνα τα μάτια ήταν αναίσθητα στο φως). Στις πρώτες 2 βδομάδες είχα αρκετά προβλήματα ξηρότητας- θαμπάδας λόγω και των 2 κολυρίων και μετά σταδιακά μετά τον 1μήνα και μετά έφυγαν και οι κοκκινίλες.

3. Προσοχή κατά τη διάρκεια λουσίματος (σαπούνια, μολύνσεις ) και αν μπορείς τις 10 μέρες μην ρίξεις νερό στο προσωπό σου.

Αυτή τη  στιγμή 2-3 φορές τη μέρες βάζω σταγόνες για την ξηρότητα και είναι όλα ok.

Δημοσ.

Και εγώ έχω μικρή ξηροφθαλμία και ο γιατρός με είχε ενημερώσει για περίπου 6 μήνες ότι θα ταλαιπωρηθώ λίγο.

Έχω κάνει lasik τέλη Νοεμβρίου και τα συμπεράσματα μου είναι τα εξής.

1. Μεγάλη σημασία έχει η μέτρηση μυωπίας-αστιγματισμού. Αυτό διότι δεν πρέπει να γίνει υπερκάλυξη της μυωπίας γιατί η πρεσβυωπία θα έρθει αρκετά σύντομα μετά από λίγα χρόνια. Εμένα μου είχε πάρι 3 μετρήσεις ανά μια εβδομάδα.

2. Σωστά είδα μετά από 1 μήνα ακριβώς (Μέσα στον 1 μήνα τα μάτια ήταν αναίσθητα στο φως). Στις πρώτες 2 βδομάδες είχα αρκετά προβλήματα ξηρότητας- θαμπάδας λόγω και των 2 κολυρίων και μετά σταδιακά μετά τον 1μήνα και μετά έφυγαν και οι κοκκινίλες.

3. Προσοχή κατά τη διάρκεια λουσίματος (σαπούνια, μολύνσεις ) και αν μπορείς τις 10 μέρες μην ρίξεις νερό στο προσωπό σου.

Αυτή τη  στιγμή 2-3 φορές τη μέρες βάζω σταγόνες για την ξηρότητα και είναι όλα ok.

Μη με τρομάζεις. 22 είμαι. Άκου πρεσβυωπία μετά από λίγα χρόνια...

Δεν έχω πολύ γύρω στους 2 βαθμούς τα έχω όλα και τον αστιγματισμό. Κυρίως ο αστιγματισμός θέλω να φύγει.

Ο δικός μου φάνηκε πολύ σίγουρος. 1 φορά με μέτρησε αυτός και μια θα με μετρήσουν την Τετάρτη και λογικά Παρασκευή θα με ξαναμετρήσουν ακριβώς πριν το κάνω για΄τι Παρασκευή θα το κάνω αν δε δείξουν τίποτα οι προεγχειρητικοί.

Αυτό για γρήγορη πρεσβυωπία πρώτη φορά το ακούω.

Μη με φρικάρεις χωρίς λόγο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...