Προς το περιεχόμενο

Laser Eye Surgery

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 714
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Η γιατρός φυσικά και δεν είπε τίποτα, όπως έγραψα και παραπάνω σοβαρή γιατρός, αυτή κοίταζε να κουτσομπολεύει τα μπούτια των ασθενών της.

Δεν ξέρω αν είναι κάτι σοβαρό πάντως. Θα δείξει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η γιατρός φυσικά και δεν είπε τίποτα, όπως έγραψα και παραπάνω σοβαρή γιατρός, αυτή κοίταζε να κουτσομπολεύει τα μπούτια των ασθενών της.

Δεν ξέρω αν είναι κάτι σοβαρό πάντως. Θα δείξει.

Λες η συγκεκριμένη να λεσβιοφερνει;

Αν μπορείς πες μας το λόγο που την είχες προτημίσει, στη σύστησαν, πήγες στα κουτουρου?? Για να ξέρει ο κόσμος πως να επιλέγει γιατρό κάτι το οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό. Πρέπει να υπάρχει μια υπευθυνότητα σε τόσο λεπτά ζητήματα και να μην θέλει απλά να βάλει στην τσέπη του τα λεφτά.

Μου έκοψες εντελώς την όρεξη να πάω σε κάποιον άγνωστο για εξοικονόμηση χρημάτων...

Καλύτερα αυτός που με ξέρει και με παρακολουθεί πάνω από 10 χρόνια και ας έχει πχ μια γενιά προηγούμενα μηχανήματα ή 300 ευρώ παραπάνω παρά να πέσω σε κανέναν άσχετο και να τρέχω για διορθωτικές.

Πάντως απορώ πως γίνεται κάποιος να εμπιστευτεί γυναίκα οφθαλμίατρο...

Ε όχι εγώ δε θα εμπιστευόμουν για τους λόγους που έπαθε η παβλινάρα. 

ΔΕΝ είναι επαγγελματίες. Και εγώ μια φορά είχα πάει σε γυναίκα οφθαλμίατρο και κουτσομπόλευε με τους γονείς μου για άσχετα πράγματα στην μέση της εξέτασης και έπειτα από αυτή ενώ έξω περίμεναν και άλλοι ασθενείς...

Βρείτε έναν γύρω στα 45 ώστε να έχει αφενός εμπειρία και αφετέρου να είναι σχετικά νέος γιατί από μια ηλικία και μετά ψιλοβαριούντε τα πολλά πολλά συνέδρια και ενημερώσεις και ρωτήστε φυσικά πόσες επεμβάσεις έχει κάνει τι επιτυχία είχε κτλ 

Αν είναι δυνατόν να βρείτε και παλιά θύματα - γκχχ - ασθενείς εννοώ τότε ακόμα καλύτερα...

Η συγκεκριμένη γκάβωσε κι άλλους.Ένα παιδί 18 χρονών που εγχειριζόταν ίδια μέρα με μένα και θα έδινε και πανελλήνιες γκαβώθηκε εντελώς και έτρεχε μετά στην Αθήνα για να κάνει κι άλλη επέμβαση.Δεν έμαθα τι έγινε μετά. Κρίμα το παιδί.

Τι να πω, δες άνθρωποι που βγάζουν λεφτά ακόμη...Ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω ότι με έθαβε..

Και τώρα είστε σοβαροί που δεν την πήγατε στα δικαστήρια; Βέβαια με γιατρούς δε βγάζεις άκρη...

Αλλά ένα κράξιμο το θέλει. Και το λιγότερο φυσικά είναι να γράψεις το όνομα της εδω μέσα μπας και γλυτώσει κανένας...

Ναι ειδικεύεται. Πριν μπεις στο χειρουργείο υπογράφεις χαρτί ότι αν πάθεις κάτι δεν φέρουν ευθύνη.Που να τρέξεις τώρα δικαστικά.Εγώ απλά δεν βλέπω εντελώς καθαρά από το ένα μάτι. Ο άλλος είχε 3 στα 10 όραση μετά.

Πάντως απορώ πως γίνεται κάποιος να εμπιστευτεί γυναίκα οφθαλμίατρο...

εγω απορω πως γινεται καποιος να προβαινει σε τετοιες ξεπερασμενες σεξιστικες διακρισεις.

εισαι τελειως ακυρος και στο υπογραφω.

Ναι καλά τώρα σεξιστικές αντιλήψεις...

Εγώ το βλέπω σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Δε το αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρά όσο οι άντρες γιατροί.

Ας είμαι άκυρος την υγεία μου όμως δεν την ξαναεμπιστεύομαι σε γυναίκες. Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν και πολύ αξιόλογες αλλά εγώ ως τώρα τέτοια άκυρα από άντρα δεν έχω ακούσει να κούτσομπολεύει και να σχολιάζει ασθενείς...

Και παβλινάρα αν μπορείς στείλε μου και εμένα το όνομα της γιατί έχω διάφορα άτομα που θέλουν να κάνουν λέιζερ μην πέσει κανένας εκεί απο γνωστό γνωστης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...