pavlinara Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 μα νομίζω ότι θα σκάσουν τα μάτια μου από την πίεση. ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα ότι πίεση στα μάτια=γλαύκωμα=τύφλωση κι έχω τρομοκρατηθεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε και τόσο απο διαδίκτυο βρε συ. Ότι και να σου πούμε θα έχει μάλλον φιλολογική βάση. Αν πράγματι νιώθεις τόσο άσχημα και ανυπόφορα θα μπορούσες να πας σε κάποιο νοσοκομείο που εφημερεύει. Δυστυχώς είσαι η μόνη που μπορείς->πρέπει να κρίνεις αντικειμενικά την βαρύτητα του προβλήματος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 περιμένουμε νέα σου από το καθιερωμένο ραντεβού με τον γιατρό εκτός αν το κλείσεις και πας νωρίτερα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Την προηγούμενη Πέμπτη έκανα κι εγώ τη Lasik όμως. Θολούρα ακόμα υπάρχει και θα καθαρίσει στο μήνα, καμία σχέση όμως με της 1-2ης μέρας, συνεχώς καθαρίζει αλλά ελάχιστα. Ο γιατρός μου είπε ότι ο κερατοειδής είναι μια χαρά. Εσένα pavlinara τι σου λέει και κυρίως για την πίεση?? Νομίζω πως αν γενικά υπάρχει πίεση στο μάτι (η οποία φαίνεται μόνο με έλγχο) ή υπάρχει ιστορικό στην οικογένεια δεν πρέπει να γίνει επέμβαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 @Panos2171 καλη αναρρωση!Κοιτα να τηρεις κατα γραμμα τα οσα λεει ο γαιτρος κα ιμε τις μερες,ειδικα μετα την πρωτη βδομαδα,θα νιωθεις πως εγινε θαυμα!! @Pavlinara ρε συ δε γινεται...Καραπεριπτωσαρα εισαι!5 μηνες μετα και ακομα χάλια;;;;;;;;;Κανονισε μια διορθωτικη.... Εγω 3 μηνες μετα και αυτες τις μερες σταματησα τις σταγονες αλλα νομιζω ρε γμτ οτι τις χρειαζομαι...Νιωθω κατι σαν ενοχληση καμια φορα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 εννοείς στεγνότητα ή πόνο; τι σταγόνες είναι βασικά; μίλησες με τον γιατρό σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 εννοείς στεγνότητα ή πόνο; τι σταγόνες είναι βασικά; μίλησες με τον γιατρό σου; Σα στεγνο το νιωθω... Επαιρνα τις systane ultra Οχι δε μιλησα με το γιατρο.Το τελευταιο ραντεβου ηταν τελος αυγουστου και τοτε μου ειπε κρατα καμια 2 βδομαδες ακομα και μετα μη βαζεις αλλο.Λεω να τις ξαναπαρω και οποτε νιωθω στεγνο το ματι να τις βαζω.Το επομενο ραντεβου ειναι δεκεμβρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 @mary1 Ευχαριστώ. Ήδη πέρασε η μια βδομάδα αλλά θολούρα υπάρχει ακόμα. Πλέον βάζω τις Ηyabak ανά 4 ώρες (που αρχικά ήταν ανά 2) αλλά δεν τα αισθάνομαι και τόσο ξηρά στο 4ωρο ενώ στην αρχή ήθελα κάθε μια ώρα. Στο pc από χθες άρχισα να κάθομαι, μου πε πως δεν πειράζει. Εσύ πότε επανήλθες πλήρως?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 @mary1 Ευχαριστώ. Ήδη πέρασε η μια βδομάδα αλλά θολούρα υπάρχει ακόμα. Πλέον βάζω τις Ηyabak ανά 4 ώρες (που αρχικά ήταν ανά 2) αλλά δεν τα αισθάνομαι και τόσο ξηρά στο 4ωρο ενώ στην αρχή ήθελα κάθε μια ώρα. Στο pc από χθες άρχισα να κάθομαι, μου πε πως δεν πειράζει. Εσύ πότε επανήλθες πλήρως?? Καλα την πρωτη βδομαδα εβαζα 2 διαφορετικες σταγονες.Η μια ανα 2 ωρες και η αλλη ανα 4. Ψιλοχαμος δλδ!!!! Μπορω να πω πως στη 1,5 βδομαδα ημουν τζαμι και εβλεπα πεντακαθαρα(σε συγκριση με πριν φυσικα) Μετα στο μηνα βλεπει αν εχει μεινει λιγο και οντως μενει.Σε μενα ενα 0,25 και 0.5 στο ματι που ειχε το πιο πολυ βαθμο,εμεινε.Αλλα και παλι σε συγκριση με πριν ειναι μηδαμινο αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Tόσο γρήγορα σου έφυγε η θολούρα?? Εμένα για μήνα μου πε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Tόσο γρήγορα σου έφυγε η θολούρα?? Εμένα για μήνα μου πε. Ναι.Στη 1,5 βδομαδα εβλεπα πεντακαθαρα. Κοιτα μια "θολουρα" πχ στα πολυ μακρια ή στα μικρα γραμματακια στην τηλεοραση υπαρχει αλλα ειναι απο τη μυωπια που εχει μεινει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 mary1 οι σταγόνες είναι σαν δάκρυα κάτι; ή παυσίπονες ή τι σου πε; καλά θα δώσω 4-5χιλιάρικα και θα έχω ακόμα μυωπία; τουλάχιστον με τα γυαλιά βλέπεις καλύτερα από το να έχεις +μισό βαθμό στο κάθε μάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 mary1 οι σταγόνες είναι σαν δάκρυα κάτι; ή παυσίπονες ή τι σου πε; καλά θα δώσω 4-5χιλιάρικα και θα έχω ακόμα μυωπία; τουλάχιστον με τα γυαλιά βλέπεις καλύτερα από το να έχεις +μισό βαθμό στο κάθε μάτι... Οι σταγονες ειναι λιπαντικες.Και δεν εδωσα 4-5χιλ.Γυρω στα 2 κοστιζει και παντα μενει εστω λιγο.Δεν φοραω γυαλια...Αυτο ελειπε δλδ... Απιο 5 και 6 που ειχα,εμεινε 0,25 και 0,5 αντιστοιχα και δε το θεωρω σοβαρο για να βαλω γυαλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 mary1 οι σταγόνες είναι σαν δάκρυα κάτι; ή παυσίπονες ή τι σου πε; καλά θα δώσω 4-5χιλιάρικα και θα έχω ακόμα μυωπία; τουλάχιστον με τα γυαλιά βλέπεις καλύτερα από το να έχεις +μισό βαθμό στο κάθε μάτι... Την πρώτη βδομάδα έχεις τις παυσίπονες ανά 4ωρο και τις λιπαντικές ανά 2ωρο, μετά την βδομάδα οι πρώτες καταργούνται και οι λιπαντικές γίνονται τετράωρες. Η επέμβαση κοστίζει ~2400€ και όχι 5-6 χιλιάρικα, κάποτε νομίζω ήταν 4k, πριν μια 10ετια. Για κάποιον που εξαρτάται από γυαλία δηλαδή μυωπία άνω των 5-6 βαθμών αξίζει, το 0.5 είναι μηδαμινό ούτε που το καταλαβαίνεις, από το γυαλί βλέπεις καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 για να μην παρεξηγηθώ (mary) αναφερόμουν σε εμένα, νόμιζα πως έχει 2κ στο κάθε μάτι γιαυτό (δεν είπα 5-6, είπα 4-5...έχει διαφορά ) απλά εγώ φοράω γυαλιά έχω 5,5 και 5,75 (μαζί με τον αστιγματισμό), δεν μπορώ να βάλω φακούς και λέω τι διάολο; θα κάνω την επέμβαση, θα δώσω κάποια χιλιάρικα και να μου κάτσει και λίγο μυωπία; Και πες ότι κάθετε στο αριστερό 0,5 μυωπία και 0,25 αστιγματισμός...την γάμησα Και μιας και είμαι ακόμα φοιτητής, το 0,5 κάνει την διαφορά για να δεις από την μέση και πάνω (των θέσεων) τον κολοπίνακα. mary και panos κάνατε και οι 2 lasik? οι προ χειρουργικοί έλεγχοι τι περιλαμβάνουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.