mary Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 @palvinara 3η βδομαδα βαφτηκες και λες οτι φταιει αυτο?Ε οχι ρε συ!Δε παιζει!Μονο για την πρωτη σου απαγορευουν να βαφτεις κλπ...Κατι λαθος θα εκανες με τις σταγονες σου..Η δε τις εβαζες στις σωστες δοσεις ή παρεληψες μερικες... ΠΕραστικα σου,οπως και να εχει.. Για την prk δε ξερω,αλλα την lasik που εκανα απο τη 2η μερα κιολας μπορουσα να οδηγησω(πηγα μονη μου στο γιατρο να με ξαναδει) και μπορω να πω πως μετα απο 16 μερες ΤΩΡΑ μπορω να δω πεντακαθαρα.Τις πρωτες μερες ηταν θολα(ειδικα τα γραμματα στον υπολογ ή κιν),απο την 5η και μετα πολυ πολύ πιο άνετα.. @santana99 αν τηρεις κατα γραμμα οτι σου πει ο γιατρος δε θα εχεις κανενα θεμα
pavlinara Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ναι αλλά από παράλειψη σταγόνων δε νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει μόλυνση. οι σταγόνες είναι λιπαντικές.πάντως έβαζα συνέχεια. δεν ξέρω. πάντως είναι πολύ εύκολο να μολυνθεί το μάτι.καλά με την lasik τώρα θα πετούσα!
kage Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ναι αλλά από παράλειψη σταγόνων δε νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει μόλυνση. οι σταγόνες είναι λιπαντικές.πάντως έβαζα συνέχεια. δεν ξέρω. πάντως είναι πολύ εύκολο να μολυνθεί το μάτι.καλά με την lasik τώρα θα πετούσα! κατα 90% 1 απο τα 2 κολλυρια ηταν κορτιζονη.google them για τι παραλειψη μιλαμε(παρελειψες ενα 4ωρο?).γιατι μαλλον το κοβω απλα τυψεις... βγηκες εξω και φυσουσε αερας-σκονη-γυρη?εριξες νερο?
mary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 εμ εχει ενα point... απο παραλειψη σταγονων δυσκολο να μολυνθηκε το ματι. Οι σταγονες λειτουργουν -κατα βαση- λιπαντικα. Νερο απαγορευεται να ριξει για τουλαχιστον μια βδομαδα,γιαυτο και δεν επιτρεπουν βαψιματα κλπ...Αν μπηκε βρωμια,σκονη κλπ στο ματι την πρωτη βδομαδα..παει την εκατσε γιατι δε θα μπορουσε να το πλυνει.Απο βρωμικο χερι ή χαρτομαντηλο ή κατι αλλο προκληθηκε..
kage Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 δεν πρέπει να βάζεις κολλύριο κορτιζόνης? αλλοι λενε ναι αλλοι οχι. αυτο που εγραψα ειναι οτι το πιο πιθανο ειναι το 1 απο τα 2 κολλυρια να ηταν κορτιζονη. συνηθως παντως δεινουν κορτιζονη γιατι φοβουνται φλεγμονες-μολυνσεις
pavlinara Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 τα κολλυρια τα εβαζα κανονικα. με τις σταγονες που θελαν καθε 1 ωρα ειχα ενα θεμα. εχω βαλει μεχρι στιγμης 6 διαφορετικα κολλυρια(nevanac, dispersadron,flucon,vigamox,dexachlor) τωρα πλεον βαζω μονο κορτιζονουχο κολλυριο maxidex και σταγονες dacriogel καθε 1 ωρα(παλι)ή vismed.
pavlinara Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Τελικά μετά από δεύτερο χειρουργείο στο δεξί μάτι,ο οργανισμός μου δεν το δέχτηκε και βλέπω πάλι θολά.Δεν πειράζει τουλάχιστον βλέπει καλά το αριστερό μάτι.
KilliK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 δηλαδη στην ουσια τυφλωθηκες στο ενα ματι. να λειπει,μια χαρα ειναι και τα γυαλια.
panosno1com Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 ή μπορει να μην επελεξε την πιο ορθή επεμβαση! Μη της ριχνουμε το ηθικο ,καλα θα γινει , οχι και να τυφλωθει η κοπελα!!!
pavlinara Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Είναι θολό δεν είμαι τυφλή, μπορεί να φτιάξει με τον καιρό έχω περίεργο οργανισμό. ελπίζω τώρα που αύξησα την κορτιζόνη να αρχίσει να ξεθολώνει,2 βδομάδες πέρασαν. Συνολικά από την πρώτη σχεδόν 3 μήνες.
PavelX Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ας μην ξεχνάμε το post που επεξεργάστηκε η pavlinara στο οποίο έλεγε πάνω κάτω πως "δεν έβαζα σταγόνες κάθε 1 ώρα που μου είχε πει ο γιατρός επειδή ήμουν έξω και είχα δουλειές". Ελπίζω να γιάνει το μάτι σου και όλα να πάνε καλά, απλά αναφέρω το παραπάνω επειδή πιστεύω πως δεν το πήρες σοβαρά το θέμα όταν έπρεπε. Περαστικά σου και πάλι και εύχομαι τα καλύτερα.
panos2171 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Kαι νομίζω είχε γραφτεί πως το μακιγιάρισε κιόλας, οπότε καταλήγουμε στο ότι δεν ήταν αποτυχημένη η επέμβαση αλλά δεν υπήρξε η δέουσα προσοχή.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Εγώ την έκανα και σε 5 μέρες έβγαλα του προστατευτικούς . 6 του Ιούνη έγινε η δικιά μου . Άν εξαιρέσεις τον 1,5 βαθμό αστιγματισμού που παρέμεινε στο αριστερό μάτι όλα τα άλλα είναι καλά !
pavlinara Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Και προφανώς το έσβησα για να μην δίνω λάθος πληροφορίες δημόσια.Σε ευχαριστώ που το σεβάστηκες αυτό. Έτσι υποθέσαμε στην αρχή ότι έγινε από μόλυνση λόγω δικής μου απροσεξίας αλλά αφού μετά και το δεύτερο λέιζερ που έκανα εξακολουθεί το ίδιο πρόβλημα τότε προφανώς είναι θέμα οργανισμού που κάνει κακή επούλωση. Κλείνει λάθος η πληγή αφήνοντας μια γραμμούλα ακριβώς στο κέντρο του ματιού που εμποδίζει την όραση μου. Τώρα το παλεύουμε με τις κορτιζόνες για να μην χρειαστώ μεταμόσχευση κερατοειδούς. Παρακαλώ όχι ειρωνείες. Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από όσο νομίζετε. Εγώ την έκανα και σε 5 μέρες έβγαλα του προστατευτικούς . 6 του Ιούνη έγινε η δικιά μου . Άν εξαιρέσεις τον 1,5 βαθμό αστιγματισμού που παρέμεινε στο αριστερό μάτι όλα τα άλλα είναι καλά ! εγώ και τις 2 φορές έκανα πάνω από 10 μέρες να τους βγάλω. εσείς γιατί είχατε μια χαρά επούλωση δηλαδή;δεν ζορίστηκες καθόλου αυτές τις 5 μέρες; εγώ είχα τρελό πόνο (δεν έκανε να πάρω και παυσίπονα)έτρεχαν μάτια και μύτες για 2 βδομάδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.