viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 μου φαινεται ειναι καιρος να κανεις κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 μεχρι να κλεισει η πληγη θα βλεπω θολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Γενικά όπως φαίνεται δεν δίνεις και ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα, κατάφερες να μην κάνεις σωστή θεραπεία και να συνεχίζεις να είσαι μπροστά σε PC και να τα ταλαιπωρείς περισσότερο. Από τη στιγμή που βλέπεις τελείως θολά πως την παλεύεις μπροστά στην οθόνη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Οταν λεω δεν βλεπω εννοω βλεπω απιστευτα θολα. σημερα εβγαλα τους φακους και μ ειπε φυσιολογικα σε 2-2 μερες θα βλεπω καλα. ο πονος που ενιωσα οφειλεται σε λαθος χρησφ δακρυων η μολυνση' date=' σιγουρα παντως εφταιγα εγω. οποιος ενδιαφερεται για τιμες και που το εκανα ας μ στειλε μηνυμα να του πω. εκανα την πρκ επειδη ειχα λεπτο κερατοειδη κ την θεωρησα και ασφαλεστερη σαν μεθοδο εοειδη δεν σου κοβουν κομματι η κατι τετοιο. αλλα 10 μερες που δεν βλεπω ειναι too much.μου εξηγησε οτι δεν βλεπω επειδη δεν εχει κλεισει πληρως η πληγη. μολις κλεισει θα δω. κανεις που εκανε prk εδω μεσα? γιατι με την αλλη μεθοδο δε μπορεις να γεννησεις κανονικα? εγω ξερω οτι αν εχεις πολυ μεγαλη μυωπια δε μπορεις να γεννησεις κανπνικα[/quote'] Εγω είχα 8,75 μαζι με αστιγματισμο. Μου είπαν ότι αν έκανα LASIK επειδη λόγω μυωπίας θα ήταν πολυ αδύναμο το μάτι μου δε θα μπορούσα να γέννηση φυσιολογικά. Έκανα prk Έτσι ώστε να μην επηρεαστεί η αντοχή Του ματιού μου Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 ολες μου οι υποχρεωσεις εχουν να κανουν με υπολογιστη. εχω κια μια διατριβη που πρεπει να τελειωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 τελικά τί νέα?Βλέπεις καλύτερα σήμερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 ............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 epic fail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 μαλιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Έξυπνο να σβήσεις το προηγούμενο μήνυμά σου. double epic fail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 κανένα νέο παυλιντα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 το αριστερό μάτι βλέπει σχεδόν πεντακάθαρα. το δεξί σκατά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Καλά έχεις κάνει εδώ και 1μιση μήνα την επέμβαση και ακόμα δεν βλέπεις; :S Ο γιατρός τι σου έχει πει; ότι φταις εσυ επειδή δεν έβαζες σωστά τις σταγόνες; τι έγινε ακριβώς; Επειδή και εγώ prk θέλω να κάνω, διαβάζω εδώ τι λες και έχω φοβηθεί... τόοοοοσο αργή αποκατάσταση έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ο γιατρός τι σου έχει πει; ότι φταις εσυ επειδή δεν έβαζες σωστά τις σταγόνες; τι έγινε ακριβώς; Απ' ότι μας είχε πει και ύστερα το έσβησε, αυτό συνέβη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Καλά έχεις κάνει εδώ και 1μιση μήνα την επέμβαση και ακόμα δεν βλέπεις; :S Ο γιατρός τι σου έχει πει; ότι φταις εσυ επειδή δεν έβαζες σωστά τις σταγόνες; τι έγινε ακριβώς; Επειδή και εγώ prk θέλω να κάνω, διαβάζω εδώ τι λες και έχω φοβηθεί... τόοοοοσο αργή αποκατάσταση έχει; Μολύνθηκε το κέντρο της κόρης κι έκανε haze(κάπως έτσι). Συνεχίζω την κορτιζόνη τώρα και θα δούμε. Υπάρχουν μικρές πιθανότητες αν δεν βελτιωθεί τον Σεπτέμβρη να κάνω διορθωτική επέμβαση στο δεξί μάτι. Ελπίζω να μην χρειαστεί. Τώρα η μόλυνση μπορεί να είναι επειδή μια φορά στην τρίτη εβδομάδα βάφτηκα επειδή θα πήγαινα σε βάφτιση - αν και τα καλλυντικά ήταν καινούρια - ή επειδή καμιά φορά ασυναίσθητα έβαζα τα δάχτυλα στα μάτια να τα καθαρίσω από τα κολλύρια που περισσεύαν και γινόντουσαν σαν τσίμπλες. Τώρα υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.