Προς το περιεχόμενο

Laser Eye Surgery

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει κανει κανείς πρόσφατα επέμβαση, που να του κόστισε συνολικά λιγότερο απο 2000 ευρώ;

Νομιζα οτι ειχαν πεσει οι τιμες, λογω κρισης και πληθωρας επιλογων σε οφθαλμολογικα κεντρα σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια, αλλα ακομη ακούω βαρβάτες τιμές σε διάφορες κρούσεις που κανω και θελω να ξερω αν καποιος βρηκε κατι οικονομικοτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 714
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εμένα, 2.5 χρόνια πριν, πήγε λιγότερο από 2 χιλιάρικα πάντως. τωρα δεν ξέρω τι γίνεται.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Σε ποιο κεντρο την εκανες;

Μερικα κεντρα ζητανε εξωφρενικα ποσα, ακομη, ειναι κοροίδια σε τοσο δυσκολες εποχες να ζητανε τρελα χρηματα.

• 2 μήνες μετά...

Αφού περάσουν κάποια χρονια από την επέμβαση(εννοω να εχει περασει καιρος απο τοτε που εγινε η επεμβαση), θα ηθελα να ξερω-αν και εδω μεσα ειμαστε ολοι πελάτες και οχι γιατροι- αν το ματι ενός που εκανε την επεμβαση, ειναι γενικα πιο ευαισθητο, σε σχεση με εναν που δεν την εκανε.

Πχ. αν φαει ενα μετριας δυναμης 'αδεσποτο' χτυπημα καποιος στην περιοχη των ματιων(πχ γροθια/ οχι να του βγαλει το ματι), αυτος που εχει κανει επεμβαση διατρεχει τον ίδιο ή μεγαλυτερο κινδυνο σε σχεση με εναν που δεν την εχει κανει?

(το flap δεν εχει πλεον κολησει εντελως? το ματι δεν ειναι πλεον 'συμπαγες'?)

πρώτη φορά το ακούω αυτό.

2,5 χρόνια μετά και εγώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Και 3 βαθμοί είναι πταίσμα :P

μετά απο δεκαετία έχω έναν βαθμό μειωπία και μπορεί να φταίει η πολύ χρήση Η/Υ ή μια πιθανότητα να μην είχε σταθεροποιηθεί ακόμα. είχα 2,5 σε κάθε μάτι πριν την κάνω

εγω ειχα 6,5 6,5 (αριστερο δεξι) κ εκανα το 2007 και οπως ειπε ο αποπανω (με γεια η νέα σου οραση επισης !! δεν ειναι τελειο να ξυπνας και να βλεπεις κανονικα; :P σιδερενιος ! ) μπορεις να κανεις αν εχεις πανω απο 1 βαθμο αρκει να εχεις σταθερη μυωπια για καποιο χρονικο διαστημα ...απο αστιγματισμο δεν ξερω επακριβως τι παιζει καθ οτι δεν εχω...

με γεια η νέα σου οραση επισης !! δεν ειναι τελειο να ξυπνας και να βλεπεις κανονικα; :P σιδερενιος !

Ευχαριστώ :-D Εξακολουθώ να έχω την αίσθηση πως φοράω φακούς, αλλά η στιγμή πως αντιλαμβάνεσαι πως δεν τους φοράς FUCKING AWESOME.

θα σου φυγει σε 5 μερες MAX αυτη η αισθηση ,εκτος αν εννοεις την ψυχολογικη αισθηση. δινουν κολλυρια και τετοια ακόμη ή μπα; ναι οπως το να βλεπεις στο μπανιο , να ξυπνας κ να βλεπεις κατευθειαν, να φορας ανετα γυαλια ηλιου να βγαινεις στη βροχη κλπ κλπ κλπ !!

Και κολλύρια και γυαλιά για τον ύπνο και μαντιλάκια για το μάτι και δεν συμμαζεύεται.

Και μόνο το σκηνικό "λέω να την πέσω. Τσκ, πρέπει να βγάλω τους φακούς πρώτα" που γλυτώνω, λέει πάααααααααααρα πολλά.

αυτο ειναι το λιγοτερο,υπαρχουν απειρως περισσοτερα (πρακτικα) ζητηματα που επωφελεισαι με την εγχειρηση αυτη !! Υπομονη αυτα θα περασουν τάχιστα,αν θες να επαναγοράζεις τα κολλυρια οποτε τελειωνουνε/λήγουνε , δενκακό , imho παντα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και η αίσθηση του να νιώθεις τον αέρα στα μάτια σου, που πριν είχες μόνιμα με φακούς για τόσα χρόνια! Εγώ δεν τους έβγαζα ούτε στη θάλασσα, μόνο για ύπνο.

Πάντως τώρα πια μόνο όρο λέει βάζουν το να έχει σταθεροποιηθεί, ακόμα και κάτω από ένα βαθμό αν έχει κάποιος και θέλει να κάνει (πχ για να μπει σε καμία αεροπορία)..μια χαρά γίνεται, με επιτυχία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...