Rumors Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μάλλον τη lasik... Δεν είμαι σίγουρος... Τις τέσσερις πρώτες μέρες φορούσα φακούς... Τους έχω βγάλει από το Σάββατο και δε βλέπω καμία εξέλιξη... Τις δυο τελευταίες μέρες βλέπω το ίδιο... Δηλαδή θολά... Όλοι μου λένε ότι μετά από 2-3 μέρες αφού έβγαλαν τους φακούς έβλεπαν μια χαρά... Ο γιατρός μου λέει θέλει ακόμη χρόνο... Έχω απογοητευτεί πλήρως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μάλλον τη lasik... Δεν είμαι σίγουρος... Τις τέσσερις πρώτες μέρες φορούσα φακούς... Τους έχω βγάλει από το Σάββατο και δε βλέπω καμία εξέλιξη... Τις δυο τελευταίες μέρες βλέπω το ίδιο... Δηλαδή θολά... Όλοι μου λένε ότι μετά από 2-3 μέρες αφού έβγαλαν τους φακούς έβλεπαν μια χαρά... Ο γιατρός μου λέει θέλει ακόμη χρόνο... Έχω απογοητευτεί πλήρως... Καθε ανθρωπος εχει ιδιαιτεροτητες αλλα ρωτα τον γιατρο σου με ποια μεθοδο σου εκανε...Για να φορας 4 μερες φακους κατι μου λεει για prk οποτε ειναι φυσιολογικο.Εγω φακους εβαλα 24 ωρες μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Να ξαναπώ και κάτι για να το εμπεδώσουν όλοι όσοι έκαναν την εγχείρηση ή σκοπεύουν να την κάνουν. ΜΗΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΓΙΑΛΙΑ/ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ Μετά θα πρέπει να περνάτε από Δευτεροβάθμια κάθε χρόνο και μετά από 2 ή 3 χρόνια ανά τριετία για ανανέωση του διπλώματος. Δηλαδή, 108 ευρώ (τόσα είναι τώρα, έκανα την δεύτερη μου ανανέωση φέτος) για παράβολα και λοιπές βλακείες. Κι αυτό ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Μπορεις να μας πεις που ενα γραμμενο αυτο οτι πρεπει να γινει ??? Ευχαριστω. -----Προστέθηκε 13/10/2008 στις 08 : 40 : 32----- Λοιπον...Πηρα τηλ στην Διευθυνση Συγκοινωνιων Ανατολικης Αττικης στο 2106596813 και μου επαν οτι πρεπει για 3 χρονια συνεχομενα να περναω Δευτεροβαθμια επιτροη με οτι κοστος συνεπαγεται και μετα θα ισχυει η αδεια οδηγησης μεχρι τα 65 μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 μετα θα ισχυει η αδεια οδηγησης μεχρι τα 65 μου. αυτό ισχύει για όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 αυτό ισχύει για όλους Ενα μελος στο adslgr γραφει οτι με την πρωτη φορα που περασε επιτροπη του το πηγαν στα 65 το διπλωμα. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=66425&page=22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teirecias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Αδερφια, το '96 ειχα κανει LASER και στα 2 ματια για 4,6 βαθμους μυωπια και 1.3 αστιγματισμο στο δεξι ματι με LASER 1ης Γενεας. Μεχρι και φετος τον Ιανουαριο, ενω η οραση μου ηταν 100%, τη νυχτα ειχα το φαινομενο της αλους (ειναι το φαινομενο κατα οποιο βλεπεις τις φωτεινες πηγες μ'ενα φωτοστεφανο γυρω-γυρω), πραγμα που με δυσκολευε παρα πολυ στη νυχτερινη οδηγηση. Εμαθα οτι στην Κρητη στο κεντρο Εμμετρωπια ( http://www.emmetropia.gr/index.php?Lang=gr ) υπαρχει το LASER 7ης Γενεας AMARIS, ενα απο τα 6-7 στον κοσμο ! Εκανα εκ νεου την επεμβαση τον περασμενο Ιανουαριο και μου αφαιρεσαν τη θολεροτητα που προκαλουσε τη νυχτα το φαινομενο που σας προειπα. Η νεα επεμβαση ειχε 100% επιτυχια και στοιχιζει 1500 Ευρω για καθε ματι. Μη διστασετε να τους ρωτησετε για οτιδηποτε. Ισως η πιο ανθρωπινη προσεγγιση απο Ιατρους - Προσωπικο Ιατρικου Κεντρου που εχω συναντησει...ever !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Εμαθα οτι στην Κρητη στο κεντρο Εμμετρωπια ( http://www.emmetropia.gr/index.php?Lang=gr ) υπαρχει το LASER 7ης Γενεας AMARIS, ενα απο τα 6-7 στον κοσμο ! Εκανα εκ νεου την επεμβαση τον περασμενο Ιανουαριο και μου αφαιρεσαν τη θολεροτητα που προκαλουσε τη νυχτα το φαινομενο που σας προειπα. Με αυτο το Laser εκανα κι εγω πριν 6 μηνες στο Athensvison με αριστα αποτελεσματα μεχρι τωρα τουλαχιστον και παρα τα 50 μου χρονια εβγαλα τα ρημαδια τα γυαλια μετα απο 37 χρονια. http://www.athensvision.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=65&Itemid=155 Η εξελιξη εναι τοση που φανταστειται οτι πριν 3 χρονια που εχε κανει η κορη μου ειχαν το Laser 5ης γενιας οι ιδιοι γιατροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 bless technology for that (όταν λέω εγώ ότι σε 20 χρονια θα κάνουμε παπάδες. αναρωτιέμαι από τι θα πεθαίνουν οι άνθρωποι στο τέλος..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 bless technology for that (όταν λέω εγώ ότι σε 20 χρονια θα κάνουμε παπάδες. αναρωτιέμαι από τι θα πεθαίνουν οι άνθρωποι στο τέλος..) Αν δεν βρούν τρόπο να θεραπεύουν την ηλιθιότητα μάλλον από αυτή θα πεθαίνουμε στο τέλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Να σας πω την φοβία μου? Φοβαμαι λοιπον, μηπως κανω αυτη την περιβοητη επεμβαση, και μετα απο πολλα χρονια, βγουν, σε μενα ή στους αλλους ομοιοπαθούντες, προβλήματα και παρενέργειες. Βεβαια η τεχνολογια ειναι ηδη καμια 20 χρονια στο προσκηνιο, αλλα ομως, δεν ξερω, φοβαμαι το μελλον, τι θα γινει... Μπορει βεβαια να μη γινει τιποτε, αυτο μαλλον θα συμβει, αλλα με φοβιζει το ενδεχομενο μετα απο πχ. 20 χρονια κατι να παει στραβα στο ματι, επειδη καποτε ειχα κανει την επεμβαση... Φυσικα, αυτο ουτε να το προβλεψει κανεις μπορει, αλλα και η επιστημη πολλες φορες αναθεωρει τον εαυτο της. Πχ μια τεχνολογια σημερα την θεωρουν ασφαλης, αυριο ανακαλυπτουν νεα δεδομενα, αναθεωρουν το τι επρεπε να εχει γινει στο παρελθον κλπ, και πιθανως κοσμακης θυσιαζεται (ολιγον πειραματοζωα ας πουμε...) Βλεπετε, υπαρχει και η αποψη-που μου τη λενε και φιλοι μου γιατροι-οτι απο τη στιγμη που ειναι επεμβαση που μπορεις να την αποφυγεις, αισθητικη, και δεν ειναι κατι που πρεπει να το κανεις οπωσδηποτε, γιατι να εκθεσεις τον εαυτο σου στο χειρουργειο και οτι κινδυνους συνεπαγεται. Μπερδεμα... Αληθεια, ακομη χρειαζεται ενας μηνας με μαυρα γυαλια να κυκλοφορεις, και φωτοφοβια, και ιδιαιτερη προσοχη, και καθε λιγο να σε παρακολουθουν στο ιατρικο κεντρο που εκανες την επεμβαση κλπ? Αυτα ειναι δεδομενα απο γνωστους μου που εκαναν την επεμβαση πριν 3-4 χρονια, εκαναν και κανα 15 μερο να ερθουν στη δουλεια κλπ. Βεβαια, μετα ολα καλα, αν και μια κοπελα της δημιουργηθηκε ξηροφθαλμια και ηταν για κατι μηνες με τα κολλυρια... Ετσι ειναι ακομη τα πραγματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Αληθεια, ακομη χρειαζεται ενας μηνας με μαυρα γυαλια να κυκλοφορεις, και φωτοφοβια, και ιδιαιτερη προσοχη, και καθε λιγο να σε παρακολουθουν στο ιατρικο κεντρο που εκανες την επεμβαση κλπ? Αυτα ειναι δεδομενα απο γνωστους μου που εκαναν την επεμβαση πριν 3-4 χρονια, εκαναν και κανα 15 μερο να ερθουν στη δουλεια κλπ. Βεβαια, μετα ολα καλα, αν και μια κοπελα της δημιουργηθηκε ξηροφθαλμια και ηταν για κατι μηνες με τα κολλυρια... Ετσι ειναι ακομη τα πραγματα? Δεν χρειαζοντε καθολου μαυρα γυαλια.Απλα γυαλαι ηλιου ειναι απαραιτητα οπως και σε καθε ανθρωπο.Ο ηλιος πια δεν ειναι φιλος. Στην δουλεια πηγα την μεθεπομενη μερα .Μπορουσα και την επομενη αλλα ...λουφαρα μιας και θα πηγαινα για επανεξεταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 κι εμενα με ενδιαφερει η συγκεκριμενη επεμβαση αλλα φοβαμαι μηπως κατι δεν παει καλα..πχ εχω διαβασει οτι το flap που σου κανουν δηλαδη που σου κοβουν την επιφανεια του κερατοειδους για να γινει το laser και μετα το ξανακλεινουν, μετα ειναι πολυ ευαισθητο και δεν γινεται ποτε οπως ηταν πριν.. και επισης αυτο που απ οτι εχω ακουσει ειναι σχετικα συνηθες, να βλεπεις φωτοστεφανα το βραδυ..δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για το τι θα προκειψει και αντε να τρεχεις μετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 bless technology for that (όταν λέω εγώ ότι σε 20 χρονια θα κάνουμε παπάδες. αναρωτιέμαι από τι θα πεθαίνουν οι άνθρωποι στο τέλος..) Καρκίνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagolas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Εγω εχω μυωπια αλλα δεν αντιμετωπιζεται με laser δυστυχως επειδη την ειχα απο κατταρακτη σε μικρη ηλικια.Ετσι θα ηθελα να σας ρωτησω ποια ειναι η αποψη σας για την επεμβαση των ενδοφακων ειναι ασφαλη,επωδυνη γνωριζετε κατι?Οσο αναφορα για το laser εχω ακουσει απο τον γιατρο μου τα καλυτερα και κατα τη γνωμη μου παντα καντην!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Καρκίνο μπα αυτός θα εξαφανιστεί στα επόμενα χρονια. βλέπε Science's Breakthrough of the Year: Reprogramming Cells http://arstechnica.com/news.ars/post/20081228-isciencei-names-top-10-scientific-breakthroughs-of-2008.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.