toxotis70 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Επειδη μ ενδιαφερει κι εμενα να βαλω ssd στον imac λατε 2009 , πως το εκανες ? Εχεις καποιο οδηγο για το συγκεκριμενο μοντελο ? Ηθελε ειδικα καλωδια , ανταπτορες κλπ ? Πως εβγαλες την οθονη (καποιο λινκ για βεντουζες )? Κρατησες και το παλιο δισκο ή οχι ?
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Επειδη μ ενδιαφερει κι εμενα να βαλω ssd στον imac λατε 2009 , πως το εκανες ? Εχεις καποιο οδηγο για το συγκεκριμενο μοντελο ? Ηθελε ειδικα καλωδια , ανταπτορες κλπ ? Πως εβγαλες την οθονη (καποιο λινκ για βεντουζες )? Κρατησες και το παλιο δισκο ή οχι ?
Haldol Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Επειδη μ ενδιαφερει κι εμενα να βαλω ssd στον imac λατε 2009 , πως το εκανες ? Εχεις καποιο οδηγο για το συγκεκριμενο μοντελο ? Ηθελε ειδικα καλωδια , ανταπτορες κλπ ? Πως εβγαλες την οθονη (καποιο λινκ για βεντουζες )? Κρατησες και το παλιο δισκο ή οχι ? Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα κατσαβίδι torx (αστεράκι) --αν κι εγώ έκανα τη δουλειά με σταυροκατσάβιδο μιας και δεν είχα απ' τ' άλλο-- και μια βεντούζα για το γυαλί της οθόνης. Ούτε αντάπτορες ούτε τίποτα. Για περισσότερα στείλε μου ένα μήνυμα, είμαστε off-topic εδώ.
georgeadams Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Για περισσότερα στείλε μου ένα μήνυμα, είμαστε off-topic εδώ. Δεν είστε πλέον off-topic. Τα σχετικά μηνύματα μετακινήθηκαν σε νέο θέμα.
toxotis70 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Eχω torx klp. Βεντουζα απο πηρες ? Εχεις αλλες λεπτομερειες , τι να προσεξω ? Εβαλες τον ssd στη θεση του παλιου ή στη θεση του superdrive? Προβληματα με θερμοκρασιες ? Χρειαστηκε να γεφυρωσεις καλωδια για ελεγχο θερμοκρασιας ή οχι ?
Haldol Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Βεντούζα από τις βλακειούλες που κρεμάμε στα παράθυρα ή από αρκουδάκι γι αυτοκίνητο. Το γυαλί πιάνει με μαγνήτες πάνω στο σώμα του iMac, μην φοβηθείς να το τραβήξεις δηλαδή μήπως σπάσεις τίποτα. Στη θέση του παλιού τον έβαλα, δεν ήθελα να χάσω το optical drive. Θερμοκρασίες κομπλέ (ακόμα χαμηλότερες λόγω του SSD), θόρυβος κομπλέ. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας ήταν απλά ένα καλωδιάκι το οποίο πήγαινε κολλητό στο κάτω μέρος του δίσκου. Έκανα ακριβώς το ίδιο, το ξανακόλλησα στο σώμα του SSD. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν στη στήριξη του SSD. Ο χώρος δεν είχε προβλεφθεί για να φιλοξενήσει δίσκο 2.5" και τα brackets που είχα για να κάνω τον 2.5" -> 3.5" δεν βοήθησαν και πολύ. Οι υποδοχές του δίσκου (ρεύμα και data) έρχονταν σε λάθος σημείο όταν τον βίδωνα μαζί με τα brackets. Έτσι δε γινόταν να συνδέσω τα καλώδια... οπότε στο τέλος νευρίασα και τον κόλλησα με σιλικόνη πάνω στο «αλουμινόχαρτο» που έχει εσωτερικά ο iMac. Σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη λύση, αλλά 1.5 χρόνο μετά είμαι μια χαρά.
lagoudakis Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9cHMHzq5E5I εδω βλεπεις πως βγαινει η οθονη,ειναι πολυ ευκολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.