bikey77 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν καλύμματα για το χώρο της μπαταρίας ώστε να μη μπαίνει σκόνη όταν έχουμε αφαιρέσει τη μπαταρία για μεγάλο διάστημα? To laptop για το οποίο με ενδιαφέρει είναι αυτό http://www.multirama.gr/products/product?pid=0535062&catid=010200
35apontos Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Έχεις λαγό;sorry,ups θέλω να πω... Τότε και μόνο τότε να ψάχνεις για κάλυμα.Ειδ' άλλως στη πρώτη αυξομοίωση της ΔΕΗικής τάσης πας για μητρική. Για κάλυμα,μόνο μια άλλη μπαταρία που της έχεις βγάλει τα εντόσθια ή ένα μαύρο αυτοκόλητο που θα το κόψεις με προσοχή (και εκτός του πλαισίου του laptop) στα ακριβή σημεία για να καλύψει τη τρούπα... Α,θες κι ένα πυκνωτάκι που θα παίζει το ρόλο του φίλτρου,καθώς πολύ γρήγορα θα τα φτύσει η εσωτερική (σαν ευράκι είναι...) άμα δεν είναι στο ρεύμα συνεχώς....
bikey77 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Θα ήταν πολύ χρήσιμο αξεσουάρ ένα τέτοιο καπάκι πάντως, πολλοί χρήστες το έχουν περισσότερο ως σταθερό και λιγότερο ως φορητό και έτσι καλό θα ήταν να υπήρχε κάτι τέτοιο.
35apontos Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ελπίζω να μη τα λέω στο βρόντο και να κατάλαβες εκεί που λέω για UPS και για πυκνωτάκι,ε;
bikey77 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ελπίζω να μη τα λέω στο βρόντο και να κατάλαβες εκεί που λέω για UPS και για πυκνωτάκι,ε; Έχω πολύμπριζο με σταθεροποιητή τάσης, αρκεί?
35apontos Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Θα σου πέσει γρήγορα η φακή που έχει στο εσωτερικό,ιδίως άμα δεν το χρησιμοποιείς για καιρό και το έχεις εκτός μπαταρίας και εκτός τροφοδοσίας ρεύματος. Κράτα ρε τη μπαταρία πάνω,αν της κάνεις συχνές εκφορτίσεις,μετά από δύο χρόνια θάναι ακόμα στο 80% της απόδοσής της...
juniorjack Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Υπαρχει τλκ τετοιο αξεσουαρ..?? Με ενδιαφερει κ μενα πολυ, η μπαταρια μου εχει βγει οφφ εντελως (κανα μισωρο κραταει μαξ), τον εχω συνεχεια στο ρευμα κ επειδη το μεταφερω το λαπτοπ την εχω βγαλει εντελως τη μπαταρια γ να εχω λιγοτερο βαρος.. (HP Pavilion dv6760 εχω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.