Προς το περιεχόμενο

Εγκατασταση Windows 7

thanos2718

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ξερω πως υπαρχει συγκεκριμενο topic στο wiki αλλα δεν βγαζω νοημα!!Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να εγκαταστισω τα windows 7 σε vista?Επισης που μπορω να βρω cd των 7 δωρεαν??(Παρακαλω να ειναι λιγο κατανοητες και απλες οι απαντησεις γιατι το θεμα δεν το εχω και πολυ!!)

Σημειωση:Εχω ηδη ενα pc με τα 7 αν αυτο μπορει να βοηθισει καπου!Και τα 2 pc ειναι laptop!

Ευχαριστώ προκαταβολικα

Δημοσ.

Δωρεαν μπορεις μονο αν εισαι απο τους φοιτητες που τα δικαιουντε ή ξερεις καποιον τετοιο...

Θελεις να κρατησεις και τα vista (για μενα ασκοπο) ή να βαλεις μονο τα 7 ?

Δημοσ.

Αφου δεν τα θελεις και καλα κανεις μπουταρε με το dvd των 7 επελεγξε νεα εγκατασταση και οχι αναβαθμιση , οταν σε ρωτησει που να τα βαλει επελεγξε το c και στις επιλογες δισκου πες να το κανει format.Μετα συνεχιζεις βημα βημα πολυ ευκολα.

Υπ οψιν οτι θα χασεις οτι εχεις στον φορητο.

Δημοσ.

Ιδια πρεπει να ειναι για να δουλεψουν οι drivers των συσκευων σωστα.Αν ειναι διαφορετικα θα εχεις προβλημα(οχι οτι και αν ειναι ιδια αποκλειεται να παρουσιαστουν προβληματα..).Γιατι δεν βαζεις απλα τα 7 απο ενα dvd?Δεν εχεις καποιον να σε βοηθησει να τα βρεις?

Δημοσ.

Για να εγκαταστήσεις τα 7 πρέπει να κανεις boot με το cd τους στην συνέχεια format (σβήνονται τα vista) και περνάς τα 7.

Δημοσ.

οταν φτάσεις στο σημείο που θα κάνεις format θα σβηστούν με το που θα πατήσεις format και μετα θα αρχίσει η εγκατάσταση των 7.

Δημοσ.

Τα vista θα σβηστουν αυτοματα?

Αφου θα κανεις format δεν θα μεινει τιποτα...Χωρις παρεξηγιση και το ειπες και μονος σου οτι δεν ξερεις πολλα.Βρες ενα φιλο να σου δειξει μια φορα να μαθιες κιολας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...