cortaN@ Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Παιδιά μην μαλώνετε , ηρεμία να δούμε τι θα κάνουμε. Τελικά να μπω live η θα τον πιούμε και δεν έχω όρεξη να ξαναφλασαρω.... Μη μπείς Live, περίμενε λίγο να βγει καινούριο firmware.
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μη μπείς Live, περίμενε λίγο να βγει καινούριο firmware. οκ thanks
cortaN@ Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 το λιγο ειανι κοντα στον ενα μηνα. Κοίτα το custom firmware σου χακάρει την κονσόλα για να παίζεις αντίγραφα παιχνιδιών που ήδη έχεις αγοράσει, είναι κάτι εντελώς προαιρετικό για να το κάνει κάποιος και θέλει πολύ δουλειά για να υλοποιηθεί. Οπότε ας μην είμαστε και αχάριστοι. Ο c4eva και τα άλλα παιδιά θα κάνουν ό,τι μπορούν.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μα εγω δεν ειπα κατι αλλο.Απλα ενημερωνω οτι το λιγο δεν ειναι λιγο,αλλα 1 μηνας.
cortaN@ Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μα εγω δεν ειπα κατι αλλο.Απλα ενημερωνω οτι το λιγο δεν ειναι λιγο,αλλα 1 μηνας. Ναι εντάξει, κουβέντα κάνουμε. Μπορεί να είναι και περισσότερος καιρός από 1 μήνα.
arsenal Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 εγω την εκανα την μαλακια και τωρα?πρπει να περιμενω να βγει κατι νεο?και αν ναι θα πρπει να ξανακανω φλασαρισμα ολη παλι την διαδικασια εκεινη/
pantnick Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δε νομίζω να είπε κάποιος επίσημα οτι ο χρόνος αναμονής θα είναι 1 μήνας. Αφού βγήκε νέο jungle flasher θεωρητικά ο χρόνος αναμονής είναι λιγότερος απο μήνα. Θεωρητικά πάντα...
alexkalpan Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Γενικώς, πού είναι οι εποχές που δεν είχαμε update κονσόλας και τέτοια..? Έβαζες το δισκάκι και έπαιζες..... μην ξεχνας οτι σε εκεινες τις ωραιες εποχες δεν ειχαμε ιντερνετ. και τωρα αν θες γινεται. φλασαρεις και δεν μπαινεις ποτε στο νετ. απλα.
JohnVani18 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Το ξέρω (to 9199 dashboard έχω ακόμα), απλά και να μην μπείς, για να παίξεις κάποιο καινούργιο παιχνίδι, αναγκαστηκά θα γίνει update απο το δισκάκι..
mythosss Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εγώ που θελω να παίξω το dirt 3, θα 'χω κανά πρόβλημα αν μου βγάλει κανά update? (παίζω μόνιμα offline, έχω το lt που δεν παίζει τα xbox1 παιχνίδια)
Mr_Terror Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μεχρι στιγμης κανενα παιχνιδι που κυκλοφορει δεν περιεχει μεσα το καινουργιο dashboard.Ουτε το dirt 3. To lt παιζει παιχνιδια xbox 1.Να ψαχνεις παιχνιδια xbox 1, που ειναι ετοιμα φτιαγμενα για xbox 360.
speedman_26 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Γεια σας. Στο δικο μου xbox360 συμβαίνει το εξής: όταν παταω να κάνει την καινούρια αναβάθμιση,στα μισά σταματάει και βγάζει το μήνυμα σφαλματος Ε66.έτσι δεν ολοκληρώνεται με αποτέλεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιήσω και το xbox live.υποψη,οτι η κονσολα μου ειναι "πειραγμενη".υπάρχουν λύσεις;αν ναι ποιες είναι ακριβώς;σας ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.