soso75 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δεν ειναι παντα προεραιτικα.Μας εχουν κανει να νομιζουμε οτι ειναι προεραιτικα.Οταν ενα παιχνιδι των 60 και βαλε ευρο το τελειωνεις σε 4 ωρες και μετα απο λιγο σου λενε κατεβασε και το καινουριο dlc με 2 <<νεους>> χαρτες σε campaing αλλους 2 σε online h κατεβασε το πακετο με αλλα 5 κανουρια αμαξια(που συνηθως ειναι τα τουμπανα και μετρανε πολυ στο online)ε τοτε προς τι αυτη η αρχικη τιμη του τιτλου?Μετα τα ιδια η και πολυ λιγοτερα λεφτα παιρναμε παιχνιδια με περιεχομενο και διαρκεια 3πλασια των σημερινων και τωρα αν ενα παιχνιδι εχει διαρκεια 6 ωρων λεμε παλι καλα.Και οσον αφορα το αν επηρεαζουν το παιχνιδι και βεβαια το επηρεαζουν.Οχι τη βαση του παιχνιδιου αλλα την ολη εμπειρια που σου μενει.Αλλο να παιζεις Forza μονο με τα αμαξια που ειχε το παιχνιδι εξ αρχης και αλλο με τα πακετα που κατεβαζεις(με το αζημειωτο βεβαια ).Με λιγα λογια τα λεφτα που δινουμε για την αγορα ενος καινουριου παιχνιδιου ειναι τοσα ωστε να μην δικαιολογουν τυχον ελλειψεις στο προιον.Για μενα αυτο ειναι αρμεγμα κατα καποιο τροπο. Αυτό που είπες το παράδειγμα με το αυτοκίνητο όταν παίρνεις μια έκδοση ας πούμε την απλή..και εσύ θέλεις αεροτομή , ζάντες αλουμινίου , ηλιοροφή κτλ θα σου βγούν εξτρά στα λεφτά. Το παιχνίδι είναι ολοκληρομένο και τα DLC συνήθως τα βγάζουν επι πληρώμη για έξτρα κέρδος δεν είναι κάποιο περιεχόμενο στο παιχνίδι που σου υποσχέθηκαν πως θα υπάρχει και δεν ήταν μέσα σε αυτό. Τώρα το αν μας αρέσει ή όχι είναι άλλο θέμα, εδώ λέμε πως έχουν τα πράγματα.
jk Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ρε γατόνια δεν έχω μπει ποτέ xbox Live με την κονσόλα που έχω τώρα είναι ασφαλές να μπω με το τελευταίο Ixtreme LT+? Η ακόμα είναι άγνωστο?
jk Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Καλά κατάλαβα σιγά μην της κάνω και άλλη εγχείρηση,3 έχει μέχρι τωρα αυτή μόνο,Αστό το Live καλύτερα...
nikolaidisnik Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Παίδες εγώ την πάτησα έκανα το update μέσω ενός παιχνιδιού υποχρεωτικά για να παίξει το παιχνίδι και μου δημιούργησε δυο καλά προβλήματα 1) δεν μου παίζει τα Call of Duty και το Halo| 2)δεν μου αναγνωρίζει το kinect και μου ζητάει να κάνω ένα update μεσώ του xbox live Υπάρχει καμιά πρόταση ή πρέπει να περιμένω το firmware.
kajwbtfe Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Αυτό που είπες το παράδειγμα με το αυτοκίνητο όταν παίρνεις μια έκδοση ας πούμε την απλή..και εσύ θέλεις αεροτομή , ζάντες αλουμινίου , ηλιοροφή κτλ θα σου βγούν εξτρά στα λεφτά. Το παιχνίδι είναι ολοκληρομένο και τα DLC συνήθως τα βγάζουν επι πληρώμη για έξτρα κέρδος δεν είναι κάποιο περιεχόμενο στο παιχνίδι που σου υποσχέθηκαν πως θα υπάρχει και δεν ήταν μέσα σε αυτό. Τώρα το αν μας αρέσει ή όχι είναι άλλο θέμα, εδώ λέμε πως έχουν τα πράγματα. Τι αεροτομες και ζαντες αλουμινιου μου λες τωρα??Προφανως και δεν εχει παιξει το παιχνιδι και απλα τα λες αυτα για να πεις κατι...ΠΟυ να σου ελεγα και για το GT5...Εκει να δεις dlc..Τεσπα.Γνωμη σου.Αμα εσυ γουσταρεις να κατεβαζεις και να αγοραζεις για να κανεις ενα πληρες παιχνιδι πιο πληρες,οκ!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Παίδες εγώ την πάτησα έκανα το update μέσω ενός παιχνιδιού υποχρεωτικά για να παίξει το παιχνίδι και μου δημιούργησε δυο καλά προβλήματα 1) δεν μου παίζει τα Call of Duty και το Halo| 2)δεν μου αναγνωρίζει το kinect και μου ζητάει να κάνω ένα update μεσώ του xbox live Υπάρχει καμιά πρόταση ή πρέπει να περιμένω το firmware. Αν κανεις το update επαναφερεσε στο original fw.Οποτε no copies .Υπομονη να βγει το νεο firm.
nikolaidisnik Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Αν κανεις το update επαναφερεσε στο original fw.Οποτε no copies .Υπομονη να βγει το νεο firm. ευχαριστω για την απαντηση SOCRATIS1000 αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν δουλευει το kinect, μου ζηταει update για να παιξει φοβαμαι να καν αλλο update γιατι τωρα μου παιζει καποια παλια παχνιδια και κανοντας update μηπως δεν παιζει τιποτα
soso75 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Τι αεροτομες και ζαντες αλουμινιου μου λες τωρα??Προφανως και δεν εχει παιξει το παιχνιδι και απλα τα λες αυτα για να πεις κατι...ΠΟυ να σου ελεγα και για το GT5...Εκει να δεις dlc..Τεσπα.Γνωμη σου.Αμα εσυ γουσταρεις να κατεβαζεις και να αγοραζεις για να κανεις ενα πληρες παιχνιδι πιο πληρες,οκ! Ξανά διάβασε αυτά που έγραψα για δεν ξέρεις να διαβάζεις μάλλον και έχεις μάθει μόνο να ειρωνεύεσε.. Γι' αυτό για να μην κλαίγεσε την επόμενη φορά να φροντίζεις να μαθαίνεις τι περιέχει το παιχνίδι..τι τα DLC..και αν δεν σου κάνει να μην το αγοράζεις..γιατί έτσι είναι τα πράγματα κι όχι γιατί μου αρέσει όπως σε βολεύει να λές.. Αν έχεις βρεί εσύ καμία λύση στο θεματάκι αυτό να μας την πείς για να σταματήσουν τα DLC..
kajwbtfe Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ξανά διάβασε αυτά που έγραψα για δεν ξέρεις να διαβάζεις μάλλον και έχεις μάθει μόνο να ειρωνεύεσε.. Γι' αυτό για να μην κλαίγεσε την επόμενη φορά να φροντίζεις να μαθαίνεις τι περιέχει το παιχνίδι..τι τα DLC..και αν δεν σου κάνει να μην το αγοράζεις..γιατί έτσι είναι τα πράγματα κι όχι γιατί μου αρέσει όπως σε βολεύει να λές.. Αν έχεις βρεί εσύ καμία λύση στο θεματάκι αυτό να μας την πείς για να σταματήσουν τα DLC.. Και ξερω να διαβαζω αλλα και ξερω και να γραφω αντιθετως με εσενα...Τι δεν καταλαβα επειδη δεν ξερω να διαβαζω δλδ?Σου μιλαω για αμαξια που διατιθενται μεσω dlc και ειναι τα τουμπανα(ειναι πολυ καλα και γρηγορα..) και εσυ μου λες για ζαντες...Και στο ξαναλεω.Δεν εχεις καμια σχεση με το αντικειμενο και το λεω με πληρη επιγνωση βασιζομενος στα γραφομενα σου..Εκει που γραφεις για να μην κλαιγομαι να φροντιζω να μαθαινω τι περιεχει το παιχνιδι φαινεται το ποσο ασχετη/ος εισαι με το θεμα..Εχεις δει πουθενα σε καποιο κουτι παιχνιδιου η σε καποια παρουσιαση να γραφουν οτι σε 6 μηνες απο τωρα θα βγαλουμε πακετο με 4 αμαξια εξτρα για κατεβασμα για να εισαι πιο ανταγωνιστικος η σε λιγο καιρο αλλους 4 χαρτες γιατι αυτοι για τους οποιους πληρωσες ειναι λιγοι?Αν θεωρεις κλαψιμο την αντιθεση μου σε αυτο το μοντελο gaming να σε ενημερωσω οτι εχει γεμισει ο κοσμος δακρυα,γιατι αυτοι που εναντιωνονται οπως και εγω σε ολο αυτο ειναι παρα πολλοι εκει εξω.Εσυ λοιπον που εισαι αντιθετη με αυτο που λεω,πιστευεις οτι τοσο καιρο μεχρι και την ελευση των κονσολων 7ης γενιας οπου και εδραιωθηκε το συστημα με τα DLC's,τα παιχνιδια που παιζαμε δλδ μεχρι τοτε ηταν ελλειπη και χρειαζονταν οπωσδηποτε επιπλεον υλικο για να θεωρουνται πληρης?Δεν νομιζω..Το top 10 με τα καλυτερα παιχνιδια ever δεν εχει μεσα καποιο που να χρειαζοταν dlc για να γινει καλυτερο..Απλα βρηκαν την αγελαδα και την αρμεγουν.Τωρα για λυση τι να σου πω?Μακαρι να ειχα να τη μοιραζομουνα με ολον τον κοσμο(οχι με εσενα.Εσενα δε σε χαλανε αυτα ).Αλλα το οτι δεν εχω λυση για αυτο το <<θεματακι>> σημαινει οτι δεν μπορω να το συζητησω?Μηπως ολες οι συζητησεις καταληγουν παντα σε μια λυση? Τεσπα.Παραβγηκαμε offtopic.Μπορεις να δεις βεβαια και εδω http://www.insomnia.gr/topic/409201-%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-online-pass/ καποια κλαματα απο καποιους σαν και εμενα.
soso75 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Και ξερω να διαβαζω αλλα και ξερω και να γραφω αντιθετως με εσενα...Τι δεν καταλαβα επειδη δεν ξερω να διαβαζω δλδ?Σου μιλαω για αμαξια που διατιθενται μεσω dlc και ειναι τα τουμπανα(ειναι πολυ καλα και γρηγορα..) και εσυ μου λες για ζαντες...Και στο ξαναλεω.Δεν εχεις καμια σχεση με το αντικειμενο και το λεω με πληρη επιγνωση βασιζομενος στα γραφομενα σου..Εκει που γραφεις για να μην κλαιγομαι να φροντιζω να μαθαινω τι περιεχει το παιχνιδι φαινεται το ποσο ασχετη/ος εισαι με το θεμα..Εχεις δει πουθενα σε καποιο κουτι παιχνιδιου η σε καποια παρουσιαση να γραφουν οτι σε 6 μηνες απο τωρα θα βγαλουμε πακετο με 4 αμαξια εξτρα για κατεβασμα για να εισαι πιο ανταγωνιστικος η σε λιγο καιρο αλλους 4 χαρτες γιατι αυτοι για τους οποιους πληρωσες ειναι λιγοι?Αν θεωρεις κλαψιμο την αντιθεση μου σε αυτο το μοντελο gaming να σε ενημερωσω οτι εχει γεμισει ο κοσμος δακρυα,γιατι αυτοι που εναντιωνονται οπως και εγω σε ολο αυτο ειναι παρα πολλοι εκει εξω.Εσυ λοιπον που εισαι αντιθετη με αυτο που λεω,πιστευεις οτι τοσο καιρο μεχρι και την ελευση των κονσολων 7ης γενιας οπου και εδραιωθηκε το συστημα με τα DLC's,τα παιχνιδια που παιζαμε δλδ μεχρι τοτε ηταν ελλειπη και χρειαζονταν οπωσδηποτε επιπλεον υλικο για να θεωρουνται πληρης?Δεν νομιζω..Το top 10 με τα καλυτερα παιχνιδια ever δεν εχει μεσα καποιο που να χρειαζοταν dlc για να γινει καλυτερο..Απλα βρηκαν την αγελαδα και την αρμεγουν.Τωρα για λυση τι να σου πω?Μακαρι να ειχα να τη μοιραζομουνα με ολον τον κοσμο(οχι με εσενα.Εσενα δε σε χαλανε αυτα ).Αλλα το οτι δεν εχω λυση για αυτο το <<θεματακι>> σημαινει οτι δεν μπορω να το συζητησω?Μηπως ολες οι συζητησεις καταληγουν παντα σε μια λυση? Τεσπα.Παραβγηκαμε offtopic.Μπορεις να δεις βεβαια και εδω http://www.insomnia....85-online-pass/ καποια κλαματα απο καποιους σαν και εμενα. Επειδή δεν ξέρεις να διαβάζεις και ούτε και τώρα θα το διαβάσεις αλλά μια ακόμη προσπάθεια δεν ξέρεις ποτέ..είπα: Δέν μου αρέσει αυτό που γίνετε με τα DLC αλλά το τι ισχύει! Τώρα αν εσύ συνεχίζεις να λές ότι μου αρέσει... εγώ δεν είμαι ειδικός να σου λύσω ούτε αυτό το πρόβλημα.. Γι' αυτό με τη "λογική" σου τότε η δεν θα πρέπει να παίρνεις παχνίδια η θα κλαίγεσε όλη μέρα γιατί καμία λύση στο θέμα με τα DLC δεν μας λές εδώ..κι αυτές τις "εξυπνάδες" αλλού..άσε απ αυτές έχουμε χωρτάσει όλοι..!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 ευχαριστω για την απαντηση SOCRATIS1000 αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν δουλευει το kinect, μου ζηταει update για να παιξει φοβαμαι να καν αλλο update γιατι τωρα μου παιζει καποια παλια παχνιδια και κανοντας update μηπως δεν παιζει τιποτα Εισαι ofline Kαι σου ζηταει update το κινεκτ?Αν σου ζηταει να συνδεθει στο live και να κανει το update ,μην το κανεις καθως θα γινει η συνοκιλη αναβαθμιση/Αν μπορεις περιεγραψε λιγο καλυτερα τι θες να πεις.
nikolaidisnik Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εισαι ofline Kαι σου ζηταει update το κινεκτ?Αν σου ζηταει να συνδεθει στο live και να κανει το update ,μην το κανεις καθως θα γινει η συνοκιλη αναβαθμιση/Αν μπορεις περιεγραψε λιγο καλυτερα τι θες να πεις. οχι δεν ειμαι online απλα μου ανοιγει ενα παραθυρο και μου λεει για να παιξει το kinect πρεπει να κανω update μεσο του xbox live η να κατεβασω το update απο τη microsoft με τον υπολογιστη και με το στικακι να το κανω. κατι αλλο που σκεφτηκα ειναι να ξανπερασω το FW στο DVD rom του xdox τι λες
kajwbtfe Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Επειδή δεν ξέρεις να διαβάζεις και ούτε και τώρα θα το διαβάσεις αλλά μια ακόμη προσπάθεια δεν ξέρεις ποτέ..είπα: Δέν μου αρέσει αυτό που γίνετε με τα DLC αλλά το τι ισχύει! Τώρα αν εσύ συνεχίζεις να λές ότι μου αρέσει... εγώ δεν είμαι ειδικός να σου λύσω ούτε αυτό το πρόβλημα.. Γι' αυτό με τη "λογική" σου τότε η δεν θα πρέπει να παίρνεις παχνίδια η θα κλαίγεσε όλη μέρα γιατί καμία λύση στο θέμα με τα DLC δεν μας λές εδώ..κι αυτές τις "εξυπνάδες" αλλού..άσε απ αυτές έχουμε χωρτάσει όλοι..! Απο ολα αυτα εσυ καταλαβες αυτο???Το χαμογελακι δεν το ειδες?Το οτι σου εγραψα οτι το συστημα dlc δεν ειναι και τοσο προαιρετικο οσο λες εσυ,το καταλαβες η να κανω και εγω μια προσπαθεια ακομα?Και απο την αλλη προφανως και δεν εισαι ειδικη να μου λυσεις ουτε αυτο το προβλημα και ουτε κανενα αλλο οπως λες και εσυ..Βασικα δεν εισαι για να λυνεις κανενα προβλημα και αυτο φαινεται...Και σου ξαναλεω και εγω οτι λυση ΔΕΝ ΕΧΩ.Πρεπει να νιωθω ντροπη για αυτο?Δηλαδη συμφωνα με τη λογικη τη δικη σου αφου δεν εχω λυση για αυτο το συστημα δεν πρεπει να εχω αποψη για αυτο η δεν πρεπει να ειμαι αντιθετος.Να κανω τουμπεκι και ωχ δε βαριεσε βρε αδερφε?Νομιζα οτι οι λυσεις βρισκονταν μεσα απο διαλογους και ανταλλαγες αποψεων.Τεσπα.Και ξεκολα πια με το κλαμα...Το πες μια το πες δυο..Κουραζεις ξερεις..Δεν κλαιγομαι,τη γνωμη μου λεω,αλλα μαλλον για σενα καποιος με διαφορετικη γνωμη η αποψη ασχετα αν μιλαει με επιχειρηματα και εσυ με κραυγες εσυ καταλαβαινεις(?)οτι κλαιει..Για ποιες ακριβως εξυπναδες αλλου και εχουμε χορτασει ολοι μιλας?Και οσον αφορα το αλλου τις εξυπναδες,θα το κρινω εγω και οχι εσυ!Αστυνομο στη σκεψη μου και στα γραφομενα μου δε σε εβαλα... Το πιο αστειο παντως ειναι οτι κατηγορησες εμενα για ειρωνια...Εσυ που σε καθε σου ποστ που απευθυνεται σε εμενα τα μονα <<επιχειρηματα>> που παραθετεις ειναι το κλαμα και το οτι δεν καταλαβαινω..
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Παιδιά μην μαλώνετε , ηρεμία να δούμε τι θα κάνουμε. Τελικά να μπω live η θα τον πιούμε και δεν έχω όρεξη να ξαναφλασαρω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.