Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με HP- Όποιος έχει ας βοηθήσει

geornirv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα 1 HP και αφού το άνοιξα και έκανε την εγκατάσταση των win 7 64 bit μετά πήγα να ελέγξω την κάρτα γραικών του και βλέπω από τη διαχείριση συσκευών ότι είναι Intel HD ενώ έπρεπε να έχει την ΑΤΙ 5470. Μήπως δεν έκανα σωστή εγκατάσταση ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο ?? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι λαθος σε αυτην την περιπτωση. Πιθανοτατα ειναι λαθος το μοντελο που σου εδωσαν..... Για δωσε μας ομως και στοιχεια απο το φορητο. Νομιζω ομως οτι θα πρεπει να απευθυνθεις στο καταστημα ειδικα αν το εγραφε ξεκαθαρα στα specs για την εν λογω καρτα.

Δημοσ.

http://www.amazon.de/gp/product/B004DZOVX0/ref=oss_product

Αυτό είναι το μοντέλο. Τί μπορώ να κάνω ? Πάνω στο λαπτοπ \έχει αυτοκόλλητο ΑΤΙ Directx 11., που μάλλον σημαίνει ότι έχει ATI μέσα. όπως επίσης βρήκα σε κάποιο φάκελο ΑΤΙ catalyst και setup. TO έκανα αλλά δεν είδα διαφορά.

Δημοσ.

προφανώς το λαπτοπ έχει δύο καρτες γραφικών μία την intel για εξοικονομηση ενέργειας και μία την 5450 για ισχυρότερα γραφικά.

Κατά 99% η αλλαγή μεταξύ τους γίνεται με καποιο συνδιασμο κουμπιών ή κάποιο από τα Fn...

Αααα και όταν δεν ξέρουμε ανοιγουμε και κανενα manual ετσι για να μαθαίνουμε πως ακριβως λειτουργει το μηχανημα που αγοράσαμε!!

Δημοσ.

προφανώς το λαπτοπ έχει δύο καρτες γραφικών μία την intel για εξοικονομηση ενέργειας και μία την 5450 για ισχυρότερα γραφικά.

Κατά 99% η αλλαγή μεταξύ τους γίνεται με καποιο συνδιασμο κουμπιών ή κάποιο από τα Fn...

Αααα και όταν δεν ξέρουμε ανοιγουμε και κανενα manual ετσι για να μαθαίνουμε πως ακριβως λειτουργει το μηχανημα που αγοράσαμε!!

Μην γίνεσαι κακός...

Γι αυτό υπάρχει το insomnia :rolleyes:

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι η χρήση της ΑΤΙ γίνεται αυτόματα όταν απαιτηθεί από το σύστημα. Απλά σαν default είναι η ΙΝΤEL . Νομίζω ότι οι κατασκευασες έτσι τα ρυθμίζουν πλέον. Πιθανώς όμως να υπάρχει συνδιασμός πλήκτρων που απενεργοποιεί τη μία και μπαίνει η άλλη . Θεωρώ πιθανότερο όμως όλο αυτό να γίνεται αυτόματα.

Καλορίζικο το λάπτοπ και καλοδούλευτο. ^_^

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι η χρήση της ΑΤΙ γίνεται αυτόματα όταν απαιτηθεί από το σύστημα. Απλά σαν default είναι η ΙΝΤEL . Νομίζω ότι οι κατασκευασες έτσι τα ρυθμίζουν πλέον. Πιθανώς όμως να υπάρχει συνδιασμός πλήκτρων που απενεργοποιεί τη μία και μπαίνει η άλλη . Θεωρώ πιθανότερο όμως όλο αυτό να γίνεται αυτόματα.

Καλορίζικο το λάπτοπ και καλοδούλευτο. ^_^

Σας ευχαριστώ όλους. Τελικά δούλεψε η κάρτα ATI με το που το έβαλα στην πρίζα. Τί γίνεται τώρα ???

Και manual δεν έχω. Είναι σε ηλεκτρονική μορφή και πρέπει να το βρώ. :)

Δημοσ.

παντως μη βαλεις drivers απο το site της ATI, 8α κολλησει & δε 8α αλλαζει η καρτα & 8α πρεπει να κανεις restore.

Δημοσ.

παντως μη βαλεις drivers απο το site της ATI, 8α κολλησει & δε 8α αλλαζει η καρτα & 8α πρεπει να κανεις restore.

Από πού θα κάνω αναβάθμιση τους drivers ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...