Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση (γραφιστικο Pc)

paulchro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μας,

μια φιλη, γραφιστρια γαρ, σκευτεται την αναβαθμιση του υπολογιστη της (μην πω αγορα καινουριου) λογω του οτι εχει ενα Pc που σερνεται.

(δεν ειναι βεβαια σιγουρη οτι θα την κανει απλα θελει μια ιδεα)

Εχει μια καινουρια οθονη LG 20" Led, δεν θυμαμαι μοντελο.

Ασχολειται με photoshop, corel, autocad (δεν θυμαμαι αν λεγεται ετσι) κ.α. γραφιστικα κυριως προγραμματα. Δεν ασχολειται με games και που και που βλεπει και καμια ταινια.

Ασ βαλουμε ενα οριο στα 1000ε αν και νομιζω ειναι πολλα.

Το Pc θα το φτιαξω εγω εαν κ εφοσον αγοραστει.

Το καταστημα δν με νοιαζει αρκει να ειναι απο 1 καλυτερα ολα τα Parts.

Δημοσ.

20αρα και γραφιστας δεν πανε μαζι

Ξεκιναμε πρωτα απ ολα απο την οθονη (που κατα τη γνωμη μου πρεπει να ξεχασεις τα TN panels)

και απο το να μας πεις αν γνωριζεις τι προγραμματα χρησιμοποιει για να ξερουμε

τις απαιτησεις τους

Δημοσ.

20αρα και γραφιστας δεν πανε μαζι

Ξεκιναμε πρωτα απ ολα απο την οθονη (που κατα τη γνωμη μου πρεπει να ξεχασεις τα TN panels)

και απο το να μας πεις αν γνωριζεις τι προγραμματα χρησιμοποιει για να ξερουμε

τις απαιτησεις τους

Ναι για την οθονη το ξερω αλλα δεν προκειται να αλλαξει μιας και την πηρε πριν 2 μηνες.

Αυτα τα προγραμματα που ανεφερα χρησιμοποιει 90%.

Δημοσ.

Αν δουλευει με το cad2010 τα 1000Ε δε ξερω κατα ποσο θα φτασουν

Καταρχας μιλαμε απαραιτητος για ssd αρκετο ωστε να χωρεσει τα progs

και να δουλευει αερατος

Τωρα για την οθονη τι να πω γραφιστας και παει και περνει οτι σαβουρα ναναι..?

Λογικα καποια μικρη Nvidia μες το πακετο γιατι για επαγγ καρτα δε φτανει

ουτε καν και πολλους πυρηνες και πολυ πολυ ram

Τεσπα ας δωσουν γνωμες και αλλοι ποιο ειδικοι γιατι εγω ειμαι και στο φευγα

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα ένα pc για γνωστό μου για παρόμοια δουλειά από εδώ

Αυτός δουλεύει πολύ after effects και ήθελε πολύ απαιτητική κάρτα γραφικών για την δουλειά του (Quadro 4000) και ήθελε και γρήγορο σκληρό δίσκο (Vertex 3 120GB) και έδωσε αρκετά λεφτά, κοντά στα 2.000€(900 έχει η κάρτα και 250 ο ssd βέβαια)

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση με βοήθησαν πολύ στο τι να επιλέξω καθώς στήνουν πολλά εξειδικευμένα μηχανήματα κυρίως για μουσικούς αλλά και γραφίστες και οι τιμές τους είναι σχετικά καλές οπότε και να μην το πάρεις από εκεί μπορείς να πάρεις μια γνώμη για το τι χρειάζεσαι...

Δημοσ.

Οντως για γραφιστα, αυτη η οθονη ειναι απαραδεκτη. Γνωμη μου, να την πουλησει και να παρει την Ultrasharp την 23αρα με μολις 199 ευρω! http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10596

Τωρα για quadro ειναι οντως απο τις καλυτερες λυσεις για τον επαγγελματια αλλα θα τη βοηθουσε περισσοτερο αν εφτιαχνε μονταζ στο premiere παρα στο photoshop, και εκτος αυτου το budget των 1000 ευρω δε φτανει. Οποτε βολευεται με gtx τελευταιας σειρας:

unledrd.jpg

Παιρνει αν θελει αλλον εναν samsung, και τους βαζει σε raid 0 για το scratch disk του photoshop. 60 giga φτανουν για win7 και προγραμματα αρκει να μη βγαζει και βαζει συνεχεια προγραμματα γιατι θα μαζεψει σαβουρα που δε θα σβηνεται μετα.

Αν καταφερει και το κανει και hackintosh ακομη καλυτερα. :-D

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα ένα pc για γνωστό μου για παρόμοια δουλειά από εδώ

Αυτός δουλεύει πολύ after effects και ήθελε πολύ απαιτητική κάρτα γραφικών για την δουλειά του (Quadro 4000) και ήθελε και γρήγορο σκληρό δίσκο (Vertex 3 120GB) και έδωσε αρκετά λεφτά, κοντά στα 2.000€(900 έχει η κάρτα και 250 ο ssd βέβαια)

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση με βοήθησαν πολύ στο τι να επιλέξω καθώς στήνουν πολλά εξειδικευμένα μηχανήματα κυρίως για μουσικούς αλλά και γραφίστες και οι τιμές τους είναι σχετικά καλές οπότε και να μην το πάρεις από εκεί μπορείς να πάρεις μια γνώμη για το τι χρειάζεσαι...

Σόρυ αλλά λίγο fail το site που ανέφερες.. "Εξειδικευμένοι υπολογιστές για εφαρμογές ήχου" με soundblaster και asus κάρτες ήχου?? :P Απλά προσφέρει στις συνθέσεις και κάποια "silent" cases οπως fractal design.. Τες πα απλά μου κανε εντύπωση που δεν το είχα ξανακούσει το site και το ψαξα λίγο και βλέπω τελικά ότι η καλύτερη λύση είναι full custom pc!

Δημοσ.

Σόρυ αλλά λίγο fail το site που ανέφερες.. "Εξειδικευμένοι υπολογιστές για εφαρμογές ήχου" με soundblaster και asus κάρτες ήχου?? :P Απλά προσφέρει στις συνθέσεις και κάποια "silent" cases οπως fractal design.. Τες πα απλά μου κανε εντύπωση που δεν το είχα ξανακούσει το site και το ψαξα λίγο και βλέπω τελικά ότι η καλύτερη λύση είναι full custom pc!

Φίλε gballas μάλλον δεν το έψαξες και πολύ το site γιατί για τα εξειδικευμένα μουσικά pc έχουν link σε άλλο site... το www.pcmajor.gr

Δημοσ.

Φίλε gballas μάλλον δεν το έψαξες και πολύ το site γιατί για τα εξειδικευμένα μουσικά pc έχουν link σε άλλο site... το www.pcmajor.gr

Αχα έχεις δίκιο! Now we 're talking!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...