Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δεν εμπιστεύομαι installers αμφιβόλου προέλευσης για να μου κατεβάσουν... Δεν νομιζω πως ταιριαζει ο χαρακτηρισμος "αμφιβολου" στο προιον μιας υπηρεσιας που εχει εμφανιστει σε cnet, zdnet, pcworld, lifehacker, gizmodo και μπολικα ακομα αντιστοιχα site. Τα περι outdated που αναφερθηκαν, οφειλω να ομολογησω πως δεν εχω δοκιμασει το 100% των προγραμματων που προσφερει το ninite, αλλα οσες φορες χρειαστηκε να χρησιμοποιησω την δωρεαν εκδοση της υπηρεσιας στο παρελθον και στο παρον (30 min πριν), σε αρκετα PCs μετα απο format (progs to install >25), ολα ηταν updated.
ntellos Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 μισές δουλειές Σιγά μην ψάχνει και το pc σου να δει μήπως τον χρειάζεσαι για φραπεδιέρα. Απλά σου λύνει τα χέρια όταν θες να φτιάξεις ένα σύστημα για έναν μέσο χρήστη, δηλαδή ff/chrome, thunderbird, flash player, adober reader, winrar, java, .net, free antivirus, skype, msn, vlc, google earth, μtorrent
JohnXarxas Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 μπα, φραπτε φτιάχνω και μόνος μου να κατεβάζω και να εγκαθιστώ βαριέμαι, ας τα κάνει αυτό μόνο του
ekkli Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Τα πιο πολλά από τα προγράμματα που έχει το http://ninite.com/ είναι συνήθως πανάρχαιες εκδόσεις. ποιο ακριβώς βλέπεις εσύ που είναι πανάρχαιο ?
nikomas50 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 ποιο ακριβώς βλέπεις εσύ που είναι πανάρχαιο ? Αυτή τη στιγμή με μια πρόχειρη ματιά που έριξα διαπιστώνω ότι έχεις δίκιο. Μόνο το K-Lite ίσως δεν έχει την τελευταία ενημέρωση. Προ μηνός όμως που πρωτογνώρισα την ιστοσελίδα συνέβαινε αυτό που ανέφερα παραπάνω σε πολλά προγράμματα και θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι για το Winrar είχε την έκδοση 3.93. Ίσως απλά δεν κάνει καθημερινή ενημέρωση και έτυχε να πέσω σε μέρα που είχε καθυστερήσει να ενημερωθεί. Παίρνω προσωρινά πίσω λοιπόν το "πανάρχαιες εκδόσεις" και το παρακολουθώ. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.