Προς το περιεχόμενο

Site με προγράματα που χρειάζονται μετά απο format

traganeus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει ένα site στο οποίο έχει οτι προγραμμα χρειάζεται ενας υπολογιστής για να λειτουργήσει σωστά μετά απο format. Σε αυτό επιλέγεις ποια θες και κατεβάζει έναν αρχείο και στα κάνει αυτόματα εγκατάσταση. Το γνωρίζει κανείς????

Δημοσ.

Καλό και αυτό.

Να μας λένε άλλοι ποια προγράμματα χρειαζόμαστε.

Στείλε ένα email στον εαυτό σου με μια λίστα με τα προγράμματα που χρησιμοποιείς πριν το format και μετά διάβασε το και ξαναβάλτα.

Μπορείς να βάλεις στο email και τα λινκ από εκεί που θα τα κατεβάσεις και τελείωσες.

Δημοσ.

Καλό και αυτό.

Να μας λένε άλλοι ποια προγράμματα χρειαζόμαστε.

Στείλε ένα email στον εαυτό σου με μια λίστα με τα προγράμματα που χρησιμοποιείς πριν το format και μετά διάβασε το και ξαναβάλτα.

Μπορείς να βάλεις στο email και τα λινκ από εκεί που θα τα κατεβάσεις και τελείωσες.

Συγγνώμη αλλά είδες καθόλου το site που έδωσε ο antonl?

Τικάρεις τα προγράμματα που θες και αναλαμβάνει με ένα Installer να στα εγκαταστήσει όλα.

Καμία σχεση με αυτό που λες.

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά είδες καθόλου το site που έδωσε ο antonl?

Τικάρεις τα προγράμματα που θες και αναλαμβάνει με ένα Installer να στα εγκαταστήσει όλα.

Καμία σχεση με αυτό που λες.

Το είδα, δεν ποστάρω χωρίς να δω πρώτα.

Είναι το ίδιο με το allmyapps (που έδωσε ο anark) και φαντάζομαι θα έχει και άλλα τέτοια.

Έστω, σου λένε τι χρειάζεσαι και εσύ επιλέγεις αυτά που νομίζεις ότι θέλεις. Η ουσία είναι ίδια.

Δεν εντυπωσιάζομαι. Εγώ ξέρω τι θέλω και που να τα βρω. Δεν εμπιστεύομαι installers αμφιβόλου προέλευσης για να μου κατεβάσουν τον firefox, το winrar, το irfan view, το mpc-hc και τα υπόλοιπα freeware που θέλω (btw, το winrar δεν είναι free, άσχετα αν αποσυμπιέζει για πάντα).

Και που ξέρω εγώ τι άλλο στήνει από πίσω. :devil:

Επίσης, όπως σωστά το έθεσε ο o.p., είναι sites που να έχουν προγράμματα που χρειάζονται μετά το format.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον φίλτατο micos000 ^^^. Δεν ξέρεις τι γίνεται πίσω απ' αυτά τα site και πολλές εκδόσεις είναι συνήθως απαρχαιωμένες (άσχετα το τι γράφουν) όπως και σωστά επισημαίνει ο nikomas50. Ακόμη η γλώσσα που διαθέτονται είναι τα αγγλικά (πχ το VLC) και ας υπάρχει διαθέσιμη η ελληνική.

Καλό είναι να μπαίνουμε στο επίσημο site του εκδότη τους και να τα κατεβάζουμε από το σύνδεσμο που προτείνουν (πολλές φορές από από CNET.com)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...