lexmark Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Α, μα εσένα τα γυρεύει όντως ο κώλος σου Πες βρε ένα απλό "ναι, συμφωνώ" και δώστε τα χέρια
scullyist Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 @lexmark: γενικά όχι, δεν συμφωνώ με αυτή τη λογική 'λούπας' διότι θεωρώ πως το τι συμφέρει κρίνεται από τις υποκειμενικές ανάγκες αυτού που θα κανει την αγορά κι όχι από το "επειδή μου δίνουν διπλάσια ποσοτητα με αναλογικα μικρότερη τιμή, θα μπω στο τρυπάκι ότι αντικειμενικα συμφέρει και θα το πάρω". Οπότε για μενα πάει ως εξής: α) Χρειάζεσαι 2Τ? Η' έστω μπορείς να εκτιμήσεις πως οι πιθανότητες είναι ότι αν όχι τώρα, στο σχετικά άμεσο μέλλον θα τα χρειαστείς σίγουρα? Αν η απάντηση είναι ναι, οκ τότε συμφέρει και κανεις αυτη την αγορά. β) Αν όμως το 1Τ είναι πραγματικα αυτό που χρειάζεσαι τώρα (άσε που μπορεί να του περισσεύει κιόλας κι ήδη να έχει κάνει μια υπέρβαση με το 1Τ για να φροντίσει να καλύψει πιθανόν μελλοντικές ανάγκες) και επιπλέον κρίνεις πως θα συνεχίσει να σου είναι επαρκές για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε σίγουρα δεν συμφέρει και απλά πέφτουμε στην παγίδα των έξτρα εξόδων και υπερκαταναλωτισμού για κάτι που σου είναι και θα σου είναι, αχρείαστο. Γενικά δεν είμαι αυτής της λογικής γιατί αντίστοιχα μπορεί να πεταχτεί άλλος και να πει "όμως ο ταδε με 3Τ, κάνει μόνο +9Ε από τον 2Τ, οπότε συμφέρει αυτός" και πάει λέγοντας, μπαίνοντας σε μια λούπα κι απο 'κει που πήγαινες για 1Τ με 50Ε να καταλήγεις με 3Τ αχρείαστα και άδικα έξτρα έξοδα. Τωρα αν καποιος θεωρεί τα 15-20Ε αναξιο ποσό προς συζήτηση, οπότε θα τα έδινε κι ας είχε 3Τ απλά να 'χει να τα κοιτάει, τι να πω, πάσο. Η απάντηση που ζητάς λοιπόν, από πλευράς μου είναι σε μία λέξη "εξαρτάται".
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 2 tb δεν χρειαζομαι,θελω ομως εναν σκληρο οσο το δυνατον πιο γρηγορο σε προσιτη τιμη.Αν υπαρχει κατι πολυ καλο να παω για αυτο... Οπως ειπα μπορει να εγκατασταθει και κανενα παιχνιδακι αλλα κατεβαζω μπολικες ταινιες και κανω πολλα extract.
Bandura Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Επειδη εχω ξεμεινει απο χωρο... σκεφτομαι να παρω εναν σκληρο 2ΤΒ... τον χρειαζομαι? Απο τη μια λεω να μη γεμιζω απο δαυτους... μιας κι εχω ηδη 2 επανω (320+640) κι απο την αλλη... καποτε θα γεμισει κι αυτος...μιας και ειναι για αποθηκευτικο χωρο, οποτε με ενα 25ευρω παραπανω δε χαλασε ο κοσμος... Το θεμα ειναι αξιζει αυτος? Western Digital 2TB Caviar Green WD20EARS SATAII 5400-7200rpm 64MB στα € 74.26 Σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση μες το καλοκαιρι... αλλα μπορει τον δισκο να τον παρω νωριτερα... εκτος αν βρω παραπανω λεφτα να παρω ssd...
Neo106 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Να εχεις υποψιν οτι ολοι δισκοι 2tb που προαναφερθηκαν ειναι με λιγοτερες στροφες απο 7200 και υστερουν σε ταχυτητα με τον f3. Αν θες τον πιο γρηγορο μηχανικο στο 1tb πηγαινε σε αυτον.
tarantules Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Από τη στιγμή που κατεβάζει όπως ο ίδιος λέει μπόλικες ταινίες , και εαν κρίνω από το πόσο στοιχίζουν τα parts του pc της υπογραφής του , τα 15-20 ευρώ παραπάνω δεν είναι καν θέμα για να το σκέφτεται κάποιος να πάρει ένα σκληρό με 2πλάσια χωρητηικότητα και μάλιστα κάποιον σαν τον F4 που μόνο καλές κριτικές έχει αν διαβάσετε στο forum... Άρα δεν είναι ούτε πεταμένα λεφτά ούτε τζάπα ανεκμετάλευτος χώρος μιας και αργά ή απότι βλέπω πολύ γρήγορα, ο extra χώρος θα σου χρειαστεί.Απλά μαθήματα μακροοικονομίας είναι...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 οκ,παω τοτε για τα 2 τερατα.Εχει την ιδια αποδοση με τον f3 αλλα 1 τερας παραπανω ετσι? Αποτι ειδα ο f3 εχει 7200 rpm ενω ο αλλος 5400
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.