Προς το περιεχόμενο

Αγορα 1tb δισκου για αποθηκευτικο χωρο

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Θελω να αγορασω εναν σκληρο για απθηκη.Κατεβασμα ταινιων και πολυ extact.Υπαρχει περιπτωση να εγκατασταθει και κανενα παιχνιδακι πανω του πιας και ο ssd μου δεν εχει τοσο χωρο[64 gb]

Δημοσ.

Με μόλις 12 ευρώ παραπάνω παίρνεις διπλάσια χωρητικότητα.Τον F4 2TB

Με 20Ε :P .

Για αυτό ρώτησα αν δίνει ένα 70Ε πάει κατευθείαν στον F4 2TB

Δημοσ.

Με 12,3...

Nope +16.35, ξέχασες το ελληνικό φπα που μπαινει κατα την παραγγελία

-----------------------------------------------

FREE Super Saver Delivery (3-10 business days)

Order Total: GBP 56.37

(Payment Total: EUR 66,35**)

----------------------------------------------

Standard (3-7 business days)

Order Total: GBP 62.36

(Payment Total: EUR 73,41**)

----------------------------------------------

Δημοσ.

Αν δεν μου την έλεγε ένας από τους δυο σας θα σκάγατε...

Μερικοί ζείτε για αυτό το πράγμα.

Η ουσία είναι οτι συμφέρει να πάρεις τον 2ΤΒ παρά τον 1ΤB

Δημοσ.

Δε μου λες, έτσι για να καταλάβεις πότε σου την λένε και πότε όχι...πεντάχρονο είσαι?! Να μου κάνεις την χάρη, αν εσύ έχεις την μύγα κ σκέφτεσαι στο πλαίσιο "μου την λένε" κι όλα τα υπόλοιπα παιδιαρώδη και γελοία συμπεράσματα να τα κρατήσεις μαζί με την συγκεκριμενη νοοτροπία σκέψης για τον εαυτό σου και να μην την προσάπτεις σε κάποιους που δεν ξέρεις. Γίνεται μια κουβέντα και δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες, και καλό είναι να είναι 100% ακριβής για να πάρει ο άλλος την απόφαση του. Δεν έγινε τίποτα παραπάνω απ'ότι γίνεται πάντα, ανταλλαγή και διευκρίνηση πληροφοριών και κάθεσαι και πετάς μαλακίες τώρα, λες και μας ξερεις κι απο χθες.

Δημοσ.

:lol: :lol:

Μπρε σεις! Είστε σοβαροί και κάθεστε και μαλώνετε για το ποιος την λέει σε ποιον; Η ουσία είναι ότι για 15-20 ευρά αξίζει καλύτερα να πας στον 2αρη.

Συμφωνείτε και οι 2;

Περιμένω τις απαντήσεις σας κύριοι! :-(

Δημοσ.

:lol: :lol:

Μπρε σεις! Είστε σοβαροί και κάθεστε και μαλώνετε για το ποιος την λέει σε ποιον; Η ουσία είναι ότι για 15-20 ευρά αξίζει καλύτερα να πας στον 2αρη.

Συμφωνείτε και οι 2;

Περιμένω τις απαντήσεις σας κύριοι! :-(

Μα αυτό του λεω κι εγώ αλλά όπως το είπε και μόνος του: Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...