vaggelisp7406 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Καλησπερα παιδια..Πηγαν να μου στειλουν σημερα το πρωι (19/5/2011) ενα δεμα με το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ των ΕΛΤΑ και μου εδωσαν τον κωδικο της αποστολης για να ελεγχω που βρισκεται το δεμα.Το πρωι οταν εγραφα τον κωδικο στο site toυς μου εγραφε οτι ''αντικειμενο δεν βρεθηκε''. Λογικα δεν ειχε γινει ενημερωση στο συστημα τους.Πριν 1 ωρα οταν το ελεγξα παλι βγαζει κανονικα τα στοιχεια του δεματος οτι ποτε ενημερωθηκε το συστημα και αυτα αλλα στην ενεργεια μου βαζει και μου λεει ''ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ'' Τι σημαινει αυτο? ακυρωσε την αποστολη ο αποστολεας?Σας παρακαλω οτι πιο συντομη απαντηση παρω τοσο το καλυτερο.Ας βοηθησει καποιος
vaggelisp7406 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 20 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 20 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Καλησπερα παιδια..Πηγαν να μου στειλουν σημερα το πρωι (19/5/2011) ενα δεμα με το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ των ΕΛΤΑ και μου εδωσαν τον κωδικο της αποστολης για να ελεγχω που βρισκεται το δεμα.Το πρωι οταν εγραφα τον κωδικο στο site toυς μου εγραφε οτι ''αντικειμενο δεν βρεθηκε''. Λογικα δεν ειχε γινει ενημερωση στο συστημα τους.Πριν 1 ωρα οταν το ελεγξα παλι βγαζει κανονικα τα στοιχεια του δεματος οτι ποτε ενημερωθηκε το συστημα και αυτα αλλα στην ενεργεια μου βαζει και μου λεει ''ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ'' Τι σημαινει αυτο? ακυρωσε την αποστολη ο αποστολεας?Σας παρακαλω οτι πιο συντομη απαντηση παρω τοσο το καλυτερο.Ας βοηθησει καποιος
spacefart Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 το πιο σωστο ειναι να επικοινωνησεις με την υπηρεσια των ΕΛΤΑ. δε γινεται να ξερουμε εμεις τι παιζει..
devil-ji Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Σημαινει οτι ειναι στο κεντρο το δεμα και την επομενη μερα λογικα θα σου ερθει. Απ'οτι εχω καταλαβει με το εκτος αναφερονται στη συσκευασια που μπαινουν μεσα ολα τα δεματα για να σταλουν σε μια περιοχη.
vaggelisp7406 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δηλαδη σημερα το πρωι πηγε το δεμα για αποστολη και στην σελιδα αναζητησης μου λεει ωρα 18:46.. οποτε εκεινη την ωρα ενημερωθηκε το συστημα οποτε αυριο θα μου ερθει?Εκεινος εμενε Χαλκιδα και εγω Σαλαμινα και το εστειλε ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ και μου ειπαν οτι εχουν και αλλο δεμα απο Χαλκιδα για Σαλαμινα..Οποτε αυριο θα το εχω?
devil-ji Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Αμα λεει οτι ειναι ΕΚΤΟΣ συσκευασιας στη πολη ΣΟΥ τοτε λογικα αυριο θα σου ερθει
vaggelisp7406 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Υποκαταστημα γραφει το καταστημα της Χαλκιδας απο εκει που το εστειλε ο ανθρωπος και διπλα εκτος συσκευασιας
devil-ji Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Οταν γραψει Σαλαμινα--ΕΚΤΟΣ Τοτε θα εχει φτασει σαλαμινα κ σε 1-2 μερες θα σου ερθει στη πορτα
vaggelisp7406 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Παιδια μου ηρθε σημερα τελικα..εχω και ενα αλλο προβλημα ομως.Παλι για ενα δεμα που κατατεθηκε απο Ναυπακτο για Σαλαμινα αλλα δεν δηλωσε διευθυνση κατοικιας για να μου ερθει αλλα εγραψε παραλαβη απο το καταστημα ΕΛΤΑ στην Σαλαμινα και απο τοτε καθε φορα που κοιταω για το που βρισκεται το δεμα μου γραφει συνεχεια απο την Δευτερα ''ΤΑΧ/ΡΕΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Πρακτορείο) '' και στην ενεργεια διπλα μου γραφει ''ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ '' Και ολο αυτο μου το γραφει απο τοτε.Τι παιζει παιδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.